- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
İster istemez güne gözlerimizi açtığımda bu kadar kaldı diye sayikliyorum ama bugunume de şükür 35 gün geçti gitti darısı diğer günlerin başına :))) karada canım hastal askeri cezaevinde kağıthane de taburunu falan bilmiyorum işteGozun korkmasin tatlim hey gidi heyyyy :) geciyor gunler Bir sekilde ve gecmeye mahkum gunler .. Birgun Gunes hepimiz icin dogacak gunlerimiz farkli olsa bile ondan mutevellik sikma canini gun gun saymak yerine ay ay say :) tabi kuzum onlar önemli şeyler :) istanbulda neredeki? Havacı mı denizci mi karacı mı?
kız ızlemıyorm ben onu cok cılkı cıktı :) senın safak kac oldu balım :)Iyi bakalım kuzum bekleniyorsun) napiiim kuzum işe git gel git gel günleri geçirmeye çalışıyom:) birde survivor izliyom küplere bindim hee
nasıl yanı anlamadmBen onun için endiseleniyordum ama 3 günde adapte oldu yeri de çok rahatmış sükur hatta bugun yazdım ama kimse görmedi sanırım kuzumun komutanı askerlik mayısta 9 aya düşecek şimdiden safaklardan 90 gün sılin demis bilginiz var mi diye :)
İster istemez güne gözlerimizi açtığımda bu kadar kaldı diye sayikliyorum ama bugunume de şükür 35 gün geçti gitti darısı diğer günlerin başına :))) karada canım hastal askeri cezaevinde kağıthane de taburunu falan bilmiyorum işte
Valla bende çok heyecanlandım sormayın :)) cumhurbaşkanı mayısta asker annelerine sürprizim var demiş komutanlar da bunu bu şekilde açıklamış kuzucumda çok sevinmiş bana araştır dedi internette bununla ilgili pek birseye bulamadım ama tek bir sitede mayısta açıklanacağına dair birşey okudum ve bende cumhurbaşkanının sözünden bunu çıkardım bize dua etmek kalıyor kızlar :))nasıl yanı anlamadmheycan yaptrma bızı bosa bak
Bencede işimi sağlama alayim ben boşta ne de olsa 6 ay cezaevi boşmuş bulaşık yıkıyorlarmışCezaevindeyse tabur Bölük olur mu bilemedim ki kuzumsana en doğrusunu Sevdiceğin Söyler :) laf arasına tık Lafı hayatım sizde Bölük tabur var mı bir yerde okudum cezaevlerinde olmuyormuş şaşırdım falan de
kız ızlemıyorm ben onu cok cılkı cıktı :) senın safak kac oldu balım :)
smdı baktım tayıp erdogan ı dınlıyorm bakalm ınsallah vardr ole bse ama bnm can bse demedı bana smdı de demek ıstemıyorm umıtlendrmeyım dıe ole bse olur sa bomnba olur oyumu hep verrm artk tayıbe dusururse vallaValla bende çok heyecanlandım sormayın :)) cumhurbaşkanı mayısta asker annelerine sürprizim var demiş komutanlar da bunu bu şekilde açıklamış kuzucumda çok sevinmiş bana araştır dedi internette bununla ilgili pek birseye bulamadım ama tek bir sitede mayısta açıklanacağına dair birşey okudum ve bende cumhurbaşkanının sözünden bunu çıkardım bize dua etmek kalıyor kızlar :))
kımdın sen ya pardon ? hahaha kız cadı unutulurmusun sen nasılsnunuttunuz mu beni beni anoniminizi
MASSALLAH Kusum bse kalmams reklamlar bakyorumSinir sahibi ettiler yawww benisana mani ile cevap veriyorum bebeğim ne fesli ne takkeli 41 Kocaeli
Bencede işimi sağlama alayim ben boşta ne de olsa 6 ay cezaevi boşmuş bulaşık yıkıyorlarmışsürekli arayıp kurtar beni diyor :))))
unutulmuşumkımdın sen ya pardon ? hahaha kız cadı unutulurmusun sen nasılsn
Valla bende çok heyecanlandım sormayın :)) cumhurbaşkanı mayısta asker annelerine sürprizim var demiş komutanlar da bunu bu şekilde açıklamış kuzucumda çok sevinmiş bana araştır dedi internette bununla ilgili pek birseye bulamadım ama tek bir sitede mayısta açıklanacağına dair birşey okudum ve bende cumhurbaşkanının sözünden bunu çıkardım bize dua etmek kalıyor kızlar :))
İnşallah öyle birşey olur ne de güzel olur :) bana direk söyledi kuzum araştır diye inşallah duseer :)))))smdı baktım tayıp erdogan ı dınlıyorm bakalm ınsallah vardr ole bse ama bnm can bse demedı bana smdı de demek ıstemıyorm umıtlendrmeyım dıe ole bse olur sa bomnba olur oyumu hep verrm artk tayıbe dusururse valla
unutulmuşum
ya bıde komutanı demısse dogrudur dalga gececek halı yok ya :))İnşallah öyle birşey olur ne de güzel olur :) bana direk söyledi kuzum araştır diye inşallah duseer :)))))
ALLAHİN iznyle INŞALLAH balım tüm askerlermizi korusun Rabbim geçiyor yaz zaman azaldikca bize uzun geliyor nedense:))
İnşallah düşer kuzum şimdilik söylentiler öyle bakalım :)Yaaaa süper askerlik düşsün tabi çünkü askerlik tam bir saçmalık!!!!
MASSALLAH Kusum bse kalmams reklamlar bakyorumkz askerlık dusuyomu gercekten maysta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?