2014 Yarenleri! :)

İster istemez güne gözlerimizi açtığımda bu kadar kaldı diye sayikliyorum ama bugunume de şükür 35 gün geçti gitti darısı diğer günlerin başına :))) karada canım hastal askeri cezaevinde kağıthane de taburunu falan bilmiyorum işte

nasıl yanı anlamadm heycan yaptrma bızı bosa bak

Cezaevindeyse tabur Bölük olur mu bilemedim ki kuzum sana en doğrusunu Sevdiceğin Söyler :) laf arasına tık Lafı hayatım sizde Bölük tabur var mı bir yerde okudum cezaevlerinde olmuyormuş şaşırdım falan de

nasıl yanı anlamadm heycan yaptrma bızı bosa bak
Valla bende çok heyecanlandım sormayın :)) cumhurbaşkanı mayısta asker annelerine sürprizim var demiş komutanlar da bunu bu şekilde açıklamış kuzucumda çok sevinmiş bana araştır dedi internette bununla ilgili pek birseye bulamadım ama tek bir sitede mayısta açıklanacağına dair birşey okudum ve bende cumhurbaşkanının sözünden bunu çıkardım bize dua etmek kalıyor kızlar :))

Bencede işimi sağlama alayim ben boşta ne de olsa 6 ay cezaevi boşmuş bulaşık yıkıyorlarmış sürekli arayıp kurtar beni diyor :))))

smdı baktım tayıp erdogan ı dınlıyorm bakalm ınsallah vardr ole bse ama bnm can bse demedı bana smdı de demek ıstemıyorm umıtlendrmeyım dıe ole bse olur sa bomnba olur oyumu hep verrm artk tayıbe dusururse valla

Bencede işimi sağlama alayim ben boşta ne de olsa 6 ay cezaevi boşmuş bulaşık yıkıyorlarmış sürekli arayıp kurtar beni diyor :))))

Heheh alış hayatım alış ileride lazım olacak sana bolca de ev işi Öğrenmeye Başlamış demek :))

Yaaaa süper askerlik düşsün tabi çünkü askerlik tam bir saçmalık!!!!

İnşallah öyle birşey olur ne de güzel olur :) bana direk söyledi kuzum araştır diye inşallah duseer :)))))

ALLAHİN iznyle INŞALLAH balım tüm askerlermizi korusun Rabbim geçiyor yaz zaman azaldikca bize uzun geliyor nedense:))

şu yaz bi geçsin de kış gelsin sevdiceğim gelsin sonra tekrar yaz gelebilir :)

MASSALLAH Kusum bse kalmams reklamlar bakyorum kz askerlık dusuyomu gercekten maysta

Çok şükür bugünlere :) seninde az kaldı be kuzum :)) ben duymadım ama Fatma'nın yazdığını gördüm bebeğim inşallah düşer yaaa çünkü askerlik tam bir saçmalık !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…