- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
Haliyle canım bende o yüzden ümitlendim ya :))ya bıde komutanı demısse dogrudur dalga gececek halı yok ya :))
kız askerlık dusebılırmıs kısı da beklemeyz ınsallah tamşu yaz bi geçsin de kış gelsin sevdiceğim gelsin sonra tekrar yaz gelebilir :)
merhabalaaaaaaaaaaar :)Haliyle canım bende o yüzden ümitlendim ya :))
Öğrensin öğrensin iyi olur öyle dedim bende yaparım diyor da bakalım artık lafta kalmaz inşallah :))Hehehalış hayatım alış ileride lazım olacak sana bolca de ev işi Öğrenmeye Başlamış demek :))
İnşallah düşer kuzum şimdilik söylentiler öyle bakalım :)
İnşallah düşer kızlar ne iyi olur düşerse 12 ayları işkenceyle geçiyor resmen allah yardımcıları olsun yaÇok şükür bugünlere :) seninde az kaldı be kuzum :)) ben duymadım ama Fatma'nın yazdığını gördüm bebeğim inşallah düşer yaaa çünkü askerlik tam bir saçmalık !!
bnm az mı kaldı kz ohho daha varÇok şükür bugünlere :) seninde az kaldı be kuzum :)) ben duymadım ama Fatma'nın yazdığını gördüm bebeğim inşallah düşer yaaa çünkü askerlik tam bir saçmalık !!
Merhabaa :))))merhabalaaaaaaaaaaar :)
sen yenisin galibaMerhabaa :))))
Düşsün verelim oylarıİnşallah kuzum seçimlerde dalgalanma yaratmak için yapacaklardır
Yeniyim evet hosbuldum benim şafak çok karanlık hatırlamayınsen yenisin galibasen gelince benim şafağın düştüğünü anladım kız hoşgeldin canım
ay hadı INSALLAH cok heycanlıyım netten dıdık dıdık arastryormn :)Haliyle canım bende o yüzden ümitlendim ya :))
kızzzzzzz.. yazdm cvp vermedn :/merhabalaaaaaaaaaaar :)
bizimkide karanlık canım sıkma canını geçecek inşallahYeniyim evet hosbuldum benim şafak çok karanlık hatırlamayın(((((((
Bende araştırdım bi kaç kişinin mayısa düşecek paylaşımlarına rastladım ama sürpriz deyince aklıma ilk bu geldi :)ay hadı INSALLAH cok heycanlıyım netten dıdık dıdık arastryormn :)
tam trip atacaktım sana. asıl ben yazdım sen cevap vermedinkızzzzzzz.. yazdm cvp vermedn :/
küstüm hepinizeee
Öğrensin öğrensin iyi olur öyle dedim bende yaparım diyor da bakalım artık lafta kalmaz inşallah :))
İnşallah kuzum hepimizin allah izniyle su gibi geçsin sağ salim olsunlarda beklemek bize kalsın :)bizimkide karanlık canım sıkma canını geçecek inşallah
hahhahah ay canım hiç güleceğim yoktu :) yav ben seni yiyerim ha nerdasın sen
Hay canım benim seni öpeceğimgelll kuzum sarılacağımmm :))
İnşallah tatlım :) lafta kalmaz yaa bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?