2014 Yarenleri! :)

iyi diyelim iyi olsun kuzum sen nasılsın işe devam mı?
şu askerlik düşse de rahatlasak ya çok gerginim bide özel günüm vurdu beni tam bomba oldum vala
devam canım şimdilik okudum yazdıklarını sakin ol bebeğim özel günlerin geçtikten sonra ne kadar abartmışım diyeceksin

devam canım şimdilik okudum yazdıklarını sakin ol bebeğim özel günlerin geçtikten sonra ne kadar abartmışım diyeceksin

bebeğm ben abartıyorum belki ama öküzüm de öküzlüğünü yapıyor neticede. yinede kıyamıyorum işte önce kavga ediyorum sonra üzülüyorum bide uzaklık olunca toparlamak zor oluyor falan

bebeğm ben abartıyorum belki ama öküzüm de öküzlüğünü yapıyor neticede. yinede kıyamıyorum işte önce kavga ediyorum sonra üzülüyorum bide uzaklık olunca toparlamak zor oluyor falan
aynen bebeğim hiç sorma ahh o dönemler çok sıkıntılı ama geçecek inşallah

aynen balıım dussun snra oy verılır kz netten baktm da suanlık bı konusma yok ınsallah yakın zmanda acıklanr :)

inşallah canım ya düşerse bizimkileri de etkiler dimi hani bide bi sonraki dönemler için geçerli olursa fururum hepsunu

Neyse kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler allah rahatlık versin :)))))

yok canım ya acemide daha rahattı valla memnun değil hiç senin askerin ne alemde

sıkıntı mı yaşıyor kuzum :/
benimki mardinde şu an bebeğm toplanma alanında işte araç bekliyorlar şırnağa geçmek için. şu an sivil olarak takılıyorlar bi an önce geçse de alışsa diyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…