ayy inşallah bebeğim yaaynen ya umarım hayallerımız bosa cıkmaz
naber canım nasılsın
devam canım şimdilik okudum yazdıklarını sakin ol bebeğim özel günlerin geçtikten sonra ne kadar abartmışım diyeceksiniyi diyelim iyi olsun kuzum sen nasılsın işe devam mı?
şu askerlik düşse de rahatlasak ya çok gerginim bide özel günüm vurdu beni tam bomba oldum vala
komutanı demısse bı nebze de dogruluk payı vardır kuzum eger olmazsa da ksmet degılmıs artk sansımıza kalms :)İnşallah çıkmaz kızlar eğer olmazsa çok üzülürüm umutlandirdim diye ama paylaşmak istedim yinede bilginiz olsun diye
aynen balıım dussun snra oy verılırönce icraat canım önce düşürsünler kimseye güvenmem ben.d
İnşallah olur canım hepimizin buna çok ihtiyacı varkomutanı demısse bı nebze de dogruluk payı vardır kuzum eger olmazsa da ksmet degılmıs artk sansımıza kalms :)
devam canım şimdilik okudum yazdıklarını sakin ol bebeğim özel günlerin geçtikten sonra ne kadar abartmışım diyeceksin
INSALLAH tatlım ama oy verek dıe bence yapar gıbıme gelıyorİnşallah olur canım hepimizin buna çok ihtiyacı var
aynen bebeğim hiç sorma ahh o dönemlerbebeğm ben abartıyorum belki ama öküzüm de öküzlüğünü yapıyor neticede. yinede kıyamıyorum işte önce kavga ediyorum sonra üzülüyorum bide uzaklık olunca toparlamak zor oluyor falan
aynen balıım dussun snra oy verılırkz netten baktm da suanlık bı konusma yok ınsallah yakın zmanda acıklanr :)
aynen bebeğim hiç sorma ahh o dönemlerçok sıkıntılı ama geçecek inşallah
İnşallah kuzum bol bol dua edelim :) ben yatıyorum artık iyi geceler sizeINSALLAH tatlım ama oy verek dıe bence yapar gıbıme gelıyor
alıstı tatlım cok sukur yerıde rahat ALLAH a sukur tek sorun ozlem ıste :)İnşallah bebeğm ya sizde ne var ne yok alıştı mı askerin yerine
aynen dua edelım hepımız ALLAH ın ıznyle olur INSALLAH :) hadı ıyı geceler tatlım tekrar m.oldum tanıstgma ALLAH rahatlık versınİnşallah kuzum bol bol dua edelim :) ben yatıyorum artık iyi geceler size
yok canım ya acemide daha rahattı valla memnun değil hiçİnşallah bebeğm ya sizde ne var ne yok alıştı mı askerin yerine
yok kız bızıde etkıler tabı olur mu oyle seyinşallah canım ya düşerse bizimkileri de etkiler dimi hani bide bi sonraki dönemler için geçerli olursa fururum hepsunu
Bende cook memnun oldum canım iyi geceler tekrardan :)aynen dua edelım hepımız ALLAH ın ıznyle olur INSALLAH :) hadı ıyı geceler tatlım tekrar m.oldum tanıstgma ALLAH rahatlık versın
kız bana soruyon sandm ha bende dusundum bnm asker yenı gıtmedı ay kafa gıttı uykuluyum ondan heralİnşallah bebeğm ya sizde ne var ne yok alıştı mı askerin yerine
yok canım ya acemide daha rahattı valla memnun değil hiçsenin askerin ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?