yok kız bızıde etkıler tabı olur mu oyle sey
aynen bebeğim ya yemekleri falan askerler yapıyormuş kötüymişsıkıntı mı yaşıyor kuzum :/
benimki mardinde şu an bebeğm toplanma alanında işte araç bekliyorlar şırnağa geçmek için. şu an sivil olarak takılıyorlar bi an önce geçse de alışsa diyorum bende
kız bana soruyon sandm ha bende dusundum bnm asker yenı gıtmedı ay kafa gıttı uykuluyum ondan heral
aynen bebeğim ya yemekleri falan askerler yapıyormuş kötüymişAllahın izniyle geçer canım inşallah en kısa zamanda sıkma canını sen
hiç sorma bebeği ne rezillik yainşallah bebeğm amin..
yemek en önemli etken ya mecbur yiyorlar işte of
bizimkide diyor aşkm burda yemeği parayla alıyoruz askeriyeden yiyemiyorlarmış bide pahalıymış askeriye bile ticarete dökmüş işi vay arkadaş ya
hahahaha ay su askerlık dusmesıne takıntı ettmbende hiç bozuntuya vermedim tatlım beğeneyim dedim bari
aynen balım bende oyle wallaha :)) ay INSALLAH dua edelım yaaaetkilesin tabi canım bi kabul edilsin de bişiler yapıp dağıtırım vala
hiç sorma bebeği ne rezillik ya
acemide daha rahattık valla canım ya. İyi yaptınız canım vodafone uygunay bide o vodafone geçti ben hala geçemedim izinde de şimdi de ordan burdan haberleşiyorum annemden iş yerinden bazen kendimden vs. çok sinir bozucu ya neyse ki mesaj geldi yarın geçiyorum vodafonea. siz haberleşebiliyorsunuz dimi kuzum
aynen balım bende oyle wallaha :)) ay INSALLAH dua edelım yaaa
acemide daha rahattık valla canım ya. İyi yaptınız canım vodafone uygun
ay aynen kuzum ya bnm kı de temmuzda gelırdı ne guzelumutlanmayayım diyorum olmuyor resmen araştırıyorum tırıvırı haberler var ama hemen kabul edilir inşallah ya ayy öyle olursa ekimde gelir ne güzel olur ya heycan yaptım bak
ay aynen kuzum ya bnm kı de temmuzda gelırdı ne guzel
keske ay can a haber versemmı gercı vermeyım umıtlenmesın cocuk bosa sımdıden :Sbi iki aya kadar belli olsa keşke
keske ay can a haber versemmı gercı vermeyım umıtlenmesın cocuk bosa sımdıden :S
tamam tatlım uyuyor artk yarın derım ınsallah oyle olur yaaa ay cok heycan yaptm .d ya oyle bse varsa neden nete vermemısler erdogan gundem olmasını ıstemıyormusbenimki de demişti bana kuzum 9 aya düşebilirmiş diye inşallah öyle olur söyle bence bişi olmaz en azından belki bişiler öğrenebilir
tamam tatlım uyuyor artk yarın derım ınsallah oyle olur yaaa ay cok heycan yaptm .d ya oyle bse varsa neden nete vermemısler erdogan gundem olmasını ıstemıyormus
INSALLAH kuzum dua edelım hayırlısıyla olsun :) ıyı geceler tatlım ALLAH rahatlık versın :)ya düşsün de hiçbir yerde yazmasın gerekirse :)
bende çok heyecan yaptım kuzum inşallah dilediğimiz olur yaa.
ben yatıyorum artık bebeğm huzurlu uykular malum yarın iş var görüşürüz tatlım
Kız çok izin kullanmadı zaten Kasım da gitti evcı iznine geldi 1 gün gitti dağıtıma geldi gene gitti 10 günlük iznini kullandı gitti bu kadar:) bnm şafak ta 238 senin az kalms kzz :)
İzmirin neresinde yakınlarım da 3 tane askeriye var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?