2014 Yarenleri! :)

aynen bebeğim ya yemekleri falan askerler yapıyormuş kötüymiş Allahın izniyle geçer canım inşallah en kısa zamanda sıkma canını sen

aynen bebeğim ya yemekleri falan askerler yapıyormuş kötüymiş Allahın izniyle geçer canım inşallah en kısa zamanda sıkma canını sen

inşallah bebeğm amin..
yemek en önemli etken ya mecbur yiyorlar işte of
bizimkide diyor aşkm burda yemeği parayla alıyoruz askeriyeden yiyemiyorlarmış bide pahalıymış askeriye bile ticarete dökmüş işi vay arkadaş ya

hiç sorma bebeği ne rezillik ya

hiç sorma bebeği ne rezillik ya

ay bide o vodafone geçti ben hala geçemedim izinde de şimdi de ordan burdan haberleşiyorum annemden iş yerinden bazen kendimden vs. çok sinir bozucu ya neyse ki mesaj geldi yarın geçiyorum vodafonea. siz haberleşebiliyorsunuz dimi kuzum

acemide daha rahattık valla canım ya. İyi yaptınız canım vodafone uygun

aynen balım bende oyle wallaha :)) ay INSALLAH dua edelım yaaa

umutlanmayayım diyorum olmuyor resmen araştırıyorum tırıvırı haberler var ama hemen kabul edilir inşallah ya ayy öyle olursa ekimde gelir ne güzel olur ya heycan yaptım bak

acemide daha rahattık valla canım ya. İyi yaptınız canım vodafone uygun

canım konuşma ve sms ayrı ayrı paket yapıcam toplam 23 tl oluyor nete gerek yok evde de işte de wifi var çünkü. zaten kafama göre paket bulamadım. babası ona netli paket yaptırmış bu ay mecbur onu kullancak sonrasını kendi bilir artık ayarlıcaz onuda :/

keske ay can a haber versemmı gercı vermeyım umıtlenmesın cocuk bosa sımdıden :S

benimki de demişti bana kuzum 9 aya düşebilirmiş diye inşallah öyle olur söyle bence bişi olmaz en azından belki bişiler öğrenebilir

benimki de demişti bana kuzum 9 aya düşebilirmiş diye inşallah öyle olur söyle bence bişi olmaz en azından belki bişiler öğrenebilir
tamam tatlım uyuyor artk yarın derım ınsallah oyle olur yaaa ay cok heycan yaptm .d ya oyle bse varsa neden nete vermemısler erdogan gundem olmasını ıstemıyormus

tamam tatlım uyuyor artk yarın derım ınsallah oyle olur yaaa ay cok heycan yaptm .d ya oyle bse varsa neden nete vermemısler erdogan gundem olmasını ıstemıyormus

ya düşsün de hiçbir yerde yazmasın gerekirse :)
bende çok heyecan yaptım kuzum inşallah dilediğimiz olur yaa.
ben yatıyorum artık bebeğm huzurlu uykular malum yarın iş var görüşürüz tatlım

ya düşsün de hiçbir yerde yazmasın gerekirse :)
bende çok heyecan yaptım kuzum inşallah dilediğimiz olur yaa.
ben yatıyorum artık bebeğm huzurlu uykular malum yarın iş var görüşürüz tatlım
INSALLAH kuzum dua edelım hayırlısıyla olsun :) ıyı geceler tatlım ALLAH rahatlık versın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…