2014 Yarenleri! :)

Günaydınnnnnnnnn bacuuuuuuu hayır aramadı Sevmiyorrrr yoksa arardı

böyle diyorsun diyorsun sonra arayınca kendinden geçiyorsun az bekle işi gücü vardır adamın, biz de bu aralar çok sık konuşamıyoruz.. dün birşeyler söyledi sınıra gönderirse üzülme ben üzülmüyorum diye,, sanırım bana söylemediği birşeyler var..

aştım sayılmaz ama iyim çok şükür :)

kafana dert edecek başka şeyler bul kuzucumm.. bu hayatta daha ne insanlarla karşılacaz kim bilir.. en iyisi ailenden başkasını takmamak
bak şurda şafak da ne kaldı, senin şuan sözünüz için detay düşünmen lazım

Ya aslında yardımına ihtiyacım var bana biraz akıl verir misin ? Vedat geldiğinde ona bi sürü hediye almış olmak istiyorum her kullandığı şey benim aldığım olsun :) neler yapabilirim diye düşünüyorum ama bu kadını takmaktan bir şey bulamıyorum

sen o kadını bırak ve böyle güzelll şeyler düşün bence kullandığı derken kıyafetinden ayakkabısında cüzdanından bahsediyorsun diye anlıyorum ama yanlış mı ??

biz de aileleri toplayıp yemeğe götürecez Allah nasip ederse askerliğe veda yeni hayata merhaba yemeği siz de sözden sonra böyle birşey düşünebilirsiniz

onu hallederiz no problem :) aileler zaten birbirini tanıyor hatta ben bütün yemekleri yapar hepsini ağırlarım hele o günlere bi gelelim de . bak geçen kotondan cüzdan aldım spor bi cüzdan klasikler hiç güzel değildi bi de ayakkabı alacağım bide aklıma şey geldi ikimize isimli bardak yaptıracağım isimle beraber resim olsun mu olmasın mı :) başka bir şey geliyor mu aklına

sen bu yemek işini düşün ahahah karnım aç herhalde benim spor cüzdanları hiç sevemiyorum ama eğer sevdiceğin seviyorsa güzel tercihh.. içine de bir not iliştirebilirsin meselaaa yani resimli bardaklardan puzzle lardan yastıklardan gırk geldi ama isimli bence daha hoş olur hem çeyize atarsınız işe girdiğinde de ilk gün sen giydir gömleğini pantolununu ayakkabısını tamamdır işte ohhh misss

öyle düşünme belkide hasta o yüzden arayamıyor

Bilmiyorum ya hasta değildir bananeee

Ama aramıyorki geçeyim Haberciliğini yaptığı komutan değişecekti hatta bu hafta bu yüzden çarşıya bile çıkmadılar Ya da yalan söyledi çıktı nete girmedi karıya kıza gittii Paranoyaklığım tuttu genee
Belki seni üzmek istemiyordur bacuuu ama kötü bir şey yoktur yaa üzme kendini gidersede hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah

cüzdanın içine şey yazacağım söz,nişan,ev hazırlığı, düğün derken cüzdana çok ihtiyacın olacak cüzdana elini her attığında aklına ben geleyim sevgilim gibi bir şeyler yazacağım bide şey diyorum düz siyah yada beyaz bi tepsi alcam guaj boyalarla Cansu&Vedat yazacağım başladığımız tarih falan içine de bardakları koyacağım :) hem çeyize koyarım ikisini diye düşünmüştüm nasıl fikir

neden böyle paranoya düşünüyorsun her konuda

coştun yine sennn senaryolar senaryolarrrr amin inşallah canımmm

evet not güzel olurrr.. ne güzel canım elinden geliyorsa yap tabi çok güzel olurrrr, hatta söz tepsini de kendin yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…