- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
Bakalım gelince görücez artık gerçi onlara gittim mi kahvemi falan o yaparda bulasiga görmedi hiç
Hay canım benim seni öpeceğimgelll kuzum sarılacağımmm :))
İnşallah tatlım :) lafta kalmaz yaa bence :)
inşallah canım askerliğin düşmesi hakkında kesin bilgi alırsan bizimlede paylaş canım ay ne iyi olur ya rööya gibiiiiİnşallah kuzum hepimizin allah izniyle su gibi geçsin sağ salim olsunlarda beklemek bize kalsın :)
Tabi ki paylaşırım :))) ama kesin sonuç anneler gününde sanırım :))düşüşünde 2 ay geç düşsün bakalım :)inşallah canım askerliğin düşmesi hakkında kesin bilgi alırsan bizimlede paylaş canım ay ne iyi olur ya rööya gibiiii
gormedım balım heycandantam trip atacaktım sana. asıl ben yazdım sen cevap vermedin
İnşallah düşer kızlar ne iyi olur düşerse 12 ayları işkenceyle geçiyor resmen allah yardımcıları olsun ya
bnm az mı kaldı kz ohho daha varya INSALLAH oyledır bencede cok sacma adalket mı bu zengınler para odesın gıtmesn ee fakırler ne yapsn
kız askerlık dusebılırmıs kısı da beklemeyz ınsallah tamay ınsallah oyle olur yaaa
aynen balım ya dussun valla oyum tayıbeEvet tatlum aynen hem kendileri icin hem bizim icin zor kuzum YAA(
Oyle kuzum yaasacmaligin daniskasi zatenn
yook bebeğim ya öyle olursa varyaaa Alllaaaaaaaaaaaaah karşılıklı oynarıkgormedım balım heycandankz askerlık dusecek gıbı duyumlar var sen duydunmu hıc :)
ay aynen yaaa oyumu verrım ona gerceklesırse ınsallah .dvala umutlanmak istemiyorum canım bizim ülkede birşey söylendiği zaman 2-3 yıl sonra anca yürürlüğe giriyor ama gerçek olursa havalara uçarım vala
kız ne zaman düşerse düşsün yeter ki düşsünTabi ki paylaşırım :))) ama kesin sonuç anneler gününde sanırım :))düşüşünde 2 ay geç düşsün bakalım :)
naber canım nasılsınvala umutlanmak istemiyorum canım bizim ülkede birşey söylendiği zaman 2-3 yıl sonra anca yürürlüğe giriyor ama gerçek olursa havalara uçarım vala
hahhahah ay canım hiç güleceğim yoktu :) yav ben seni yiyerim ha nerdasın sen
Bakalım gelince görücez artık gerçi onlara gittim mi kahvemi falan o yaparda bulasiga görmedi hiç
he kız gobecıkler atarız hahahahyook bebeğim ya öyle olursa varyaaa Alllaaaaaaaaaaaaah karşılıklı oynarık
İnşallah düşer ya inşallahEvet tatlum aynen hem kendileri icin hem bizim icin zor kuzum YAA(
Oyle kuzum yaasacmaligin daniskasi zatenn
Yavaş yavaş alıştırmak lazım tabii :))))gelecegim ama nirda buluscaz hahahaha kuzum nasilsin :)
Kuzum ilkleri goreceksin Ozaman alis alis :)
iyiyim bebeğim benim sen nasılsın güzelliğimmgelecegim ama nirda buluscaz hahahaha kuzum nasilsin :)
Kuzum ilkleri goreceksin Ozaman alis alis :)
he valla ruman avası oynarız abehe kız gobecıkler atarız hahahah
aynen ya umarım hayallerımız bosa cıkmazhe valla ruman avası oynarız abe
ay aynen yaaa oyumu verrım ona gerceklesırse ınsallah .d
İnşallah çıkmaz kızlar eğer olmazsa çok üzülürüm umutlandirdim diye ama paylaşmak istedim yinede bilginiz olsun diyeaynen ya umarım hayallerımız bosa cıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?