2014 Yarenleri! :)

Bi ara deli gibi tülbent yapıyorduk bi arkadaşımla o da asker bekliyor 17 gün var aramızda :) tülbentlerimizi bitirdik ben şimdi bitane etamine seccade işliyorum ama kendime değil

asker tülbenti bende yaptım sonra yarım kaldı bi daha elim gitmedi yapmak istemedim ama çeyize onu da koymak istiyorum o yüzden tamamlıcam inşallah niyetim var yaniii :)) etamin bende biliyorum annem yap kendinize seccade diyor ama hazır almak daha işime geliyor sanki :))

ben kermese yapıyorum yardım olsun diye ama bi görsen o kadar güzel ki kendime de yapmayı planlıyorum ama bakalım hele bunu bitireyim de :)

ben kermese yapıyorum yardım olsun diye ama bi görsen o kadar güzel ki kendime de yapmayı planlıyorum ama bakalım hele bunu bitireyim de :)

bitirirsin inşallah canım.. annemdeki örnekler de süper bakalım yaza yapabilirim belki su sınavları vereyim de

bitirirsin inşallah canım.. annemdeki örnekler de süper bakalım yaza yapabilirim belki su sınavları vereyim de
aöf mi :) benimde sınavım var of onu hiç düşünmek istemiyorum bu yıl bitirmem gerek seneye kalırsa zor olur düğün arefesinde :) kaçıncı sınıfsın

aöf mi :) benimde sınavım var of onu hiç düşünmek istemiyorum bu yıl bitirmem gerek seneye kalırsa zor olur düğün arefesinde :) kaçıncı sınıfsın

evet canım aöf işletme 2. sınıfım.. benim de bu dönem ortalama kasmam lazım eğer gönlümden geçen gibi olursa düğün arefesinde ders çalışıcam tek değilsin

evet canım aöf işletme 2. sınıfım.. benim de bu dönem ortalama kasmam lazım eğer gönlümden geçen gibi olursa düğün arefesinde ders çalışıcam tek değilsin
benim 4.sınıf bide ben hepsini açıktan okudum bide o kadar saçma bi şey ki bu aöf benim normalde 7 dersim vardı 3.sınıftan ders koymuşlar ama benim geçen seneden kalan bi dersim değil yada kaldığım ders değil aradım büroyu sordum verdiği cevap bu yıl müfredata koyuldu 4e geçmiş olsanızda bu dersi veremeden geçemezsiniz mantığa bak ya

ben ne ders varsa yoksa alıyorum valla, daha da verseler alıcam bir an önce bitirmek için e sonuçta o dersi ve 4. sınıftaki derslerini verirsen mezunsun dimi.. tek yapmamız gereken çalışmak, inşallah çalışabiliriz.. geçen dönem hiç çalışmadan girdim tamam geçtim ama ortalama düşük geldi

bu 8 dersi bu dönem geçmem gerek çünkü ilk dönemden dersim var bu 8 dersi verirsem temmuzdaki tek ders sınavıyla geçerim :) ama işte o 8 ders gözümde büyüyor ben sadece soru çözüyorum zaten senin derslerin neler yazabilir misin ?

ticaret hukuku 2
makro iktisat
istatistik 2
görsel kültür
genel muhasebe 2
muhasebede bilgi yönetimi
tedarik zinciri yönetimi
atatürk ilke ve inkılap tarihi 2

dersler bunlar canım.. meşhur yayın varya bi tane onla çalışıyorum bende

hiç aynı dersimiz yok ben bunları vermiştim daha önceki yıllarda murat yayınlarıyla mı çalışıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…