evde uğraştığım şeyler var zaten ama bakarım burada da vardır herhaldeinternette örnekleri var canım, tepsi deyince direkt aklıma o geliyorrhem canın sıkılmaz uğraşın olur evdeyken
Bende bornovadayım canım burdakı askerıye cok rahat diye duymuştum allah sabır versınEvet bizim az kaldı ama hala telefon çalmadı
Bornova'da canım
evde uğraştığım şeyler var zaten ama bakarım burada da vardır herhalde
Bi ara deli gibi tülbent yapıyorduk bi arkadaşımla o da asker bekliyor 17 gün var aramızda :) tülbentlerimizi bitirdik ben şimdi bitane etamine seccade işliyorum ama kendime değilneler yapıyosun evde şekerimmmm
Bi ara deli gibi tülbent yapıyorduk bi arkadaşımla o da asker bekliyor 17 gün var aramızda :) tülbentlerimizi bitirdik ben şimdi bitane etamine seccade işliyorum ama kendime değil
ben kermese yapıyorum yardım olsun diye ama bi görsen o kadar güzel ki kendime de yapmayı planlıyorum ama bakalım hele bunu bitireyim de :)asker tülbenti bende yaptım sonra yarım kaldı bi daha elim gitmedi yapmak istemedim ama çeyize onu da koymak istiyorum o yüzden tamamlıcam inşallah niyetim var yaniii :)) etamin bende biliyorum annem yap kendinize seccade diyor ama hazır almak daha işime geliyor sanki :))
ben kermese yapıyorum yardım olsun diye ama bi görsen o kadar güzel ki kendime de yapmayı planlıyorum ama bakalım hele bunu bitireyim de :)
aöf mi :) benimde sınavım var of onu hiç düşünmek istemiyorum bu yıl bitirmem gerek seneye kalırsa zor olur düğün arefesinde :) kaçıncı sınıfsınbitirirsin inşallah canım.. annemdeki örnekler de süper bakalım yaza yapabilirim belki su sınavları vereyim de
Çalar çalar :)Evet bizim az kaldı ama hala telefon çalmadı
Bornova'da canım
Hayırsız unutun benigünaydınn bacımmmaradı mı sevdiceğinnn
aöf mi :) benimde sınavım var of onu hiç düşünmek istemiyorum bu yıl bitirmem gerek seneye kalırsa zor olur düğün arefesinde :) kaçıncı sınıfsın
Hayırsız unutun beni
benim 4.sınıf bide ben hepsini açıktan okudum bide o kadar saçma bi şey ki bu aöf benim normalde 7 dersim vardı 3.sınıftan ders koymuşlar ama benim geçen seneden kalan bi dersim değil yada kaldığım ders değil aradım büroyu sordum verdiği cevap bu yıl müfredata koyuldu 4e geçmiş olsanızda bu dersi veremeden geçemezsiniz mantığa bak yaevet canım aöf işletme 2. sınıfım.. benim de bu dönem ortalama kasmam lazımeğer gönlümden geçen gibi olursa düğün arefesinde ders çalışıcam tek değilsin
benim 4.sınıf bide ben hepsini açıktan okudum bide o kadar saçma bi şey ki bu aöf benim normalde 7 dersim vardı 3.sınıftan ders koymuşlar ama benim geçen seneden kalan bi dersim değil yada kaldığım ders değil aradım büroyu sordum verdiği cevap bu yıl müfredata koyuldu 4e geçmiş olsanızda bu dersi veremeden geçemezsiniz mantığa bak ya
bu 8 dersi bu dönem geçmem gerek çünkü ilk dönemden dersim var bu 8 dersi verirsem temmuzdaki tek ders sınavıyla geçerim :) ama işte o 8 ders gözümde büyüyor ben sadece soru çözüyorum zaten senin derslerin neler yazabilir misin ?ben ne ders varsa yoksa alıyorum valla, daha da verseler alıcam bir an önce bitirmek içine sonuçta o dersi ve 4. sınıftaki derslerini verirsen mezunsun dimi.. tek yapmamız gereken çalışmak, inşallah çalışabiliriz.. geçen dönem hiç çalışmadan girdim tamam geçtim ama ortalama düşük geldi
bu 8 dersi bu dönem geçmem gerek çünkü ilk dönemden dersim var bu 8 dersi verirsem temmuzdaki tek ders sınavıyla geçerim :) ama işte o 8 ders gözümde büyüyor ben sadece soru çözüyorum zaten senin derslerin neler yazabilir misin ?
hiç aynı dersimiz yok ben bunları vermiştim daha önceki yıllarda murat yayınlarıyla mı çalışıyorsunticaret hukuku 2
makro iktisat
istatistik 2
görsel kültür
genel muhasebe 2
muhasebede bilgi yönetimi
tedarik zinciri yönetimi
atatürk ilke ve inkılap tarihi 2
dersler bunlar canım.. meşhur yayın varya bi tane onla çalışıyorum bende
Bende bornovadayım canım burdakı askerıye cok rahat diye duymuştum allah sabır versın
Çalar çalar :)
coştun yine sennn senaryolar senaryolarrrramin inşallah canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?