Uzaklık bakımından allah versin dedim kuzum bana 10 dakika mesafede askeriye çok rahat diyorlar orası için canını sıkma :)Nasıl yani canim
Calmiyorrrr
Sabır demek istedim ay bugün bende birşeyler var ya yanlış yazıyorum ya eksik kafa istanbuldaNasıl yani canim
Calmiyorrrr
azcık sakin ol canım benim azcık sakin ol arar merak etme fırsatı olmamıştır benim ustabirliğinde bi hafta konuşamadığım zamanlarım olmuştu asker ocağı orası ana ocağı değil anlaştık mı sabırla bekliyorsunEneeeee sevdiceğin geçen hafta postaya verdiği resimler geldiiiiiiiiiiiii yerimmmmmmmmmmmmm nasıl özlemişimmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaAma adamın kendisi yok ortalarda
Ayrıca benimkinin saçının önlerii uzun yanları kısaa ohh maşallahÖylede çok yakışıyor köpeğe etrafta öyle geziyor offfff
Uzaklık bakımından allah versin dedim kuzum bana 10 dakika mesafede askeriye çok rahat diyorlar orası için canını sıkma :)
Sabır demek istedim ay bugün bende birşeyler var ya yanlış yazıyorum ya eksik kafa istanbulda
azcık sakin ol canım benim azcık sakin ol arar merak etme fırsatı olmamıştır benim ustabirliğinde bi hafta konuşamadığım zamanlarım olmuştu asker ocağı orası ana ocağı değil anlaştık mı sabırla bekliyorsun
ben sana daha bir şey demiyorum canım benim sen kendini üzdükçe mutlu oluyorsun herhaldeBenim kafada orda yaaa üffRahat zaten zor bir askerlik değil Biraz zor olaydı iyiydi
Bekliyorum ama aramıyor yaaBak bir de kesin çarşıda süsleniyor bu saçların önler uzun huhhuu kime süsleniyor
Napim mutlu olamıyorum aramadıkça da olamıcamben sana daha bir şey demiyorum canım benim sen kendini üzdükçe mutlu oluyorsun herhalde
Elbet zor yönleri vardır canım :)Benim kafada orda yaaa üffRahat zaten zor bir askerlik değil Biraz zor olaydı iyiydi
Bekliyorum ama aramıyor yaaBak bir de kesin çarşıda süsleniyor bu saçların önler uzun huhhuu kime süsleniyor
o zaman biz ne söylesek de seni mutlu edemeyeceğizNapim mutlu olamıyorum aramadıkça da olamıcam
Elbet zor yönleri vardır canım :)
o zaman biz ne söylesek de seni mutlu edemeyeceğiz
hiç aynı dersimiz yok ben bunları vermiştim daha önceki yıllarda murat yayınlarıyla mı çalışıyorsun
Aramiyorrrrrrrrr kizimmmm yaaaaa
aleykümselam canım benimselam kzlaaaar
aleykümselam canım benim
iyidir senden nabernaber tatlm
Aynen kuzum iyice psikopata bagladim yaa o da çok gergin kaç gündür sürekli kızıyor alışık da değilim üzülüyorum dun gece kavga ettik daha araması bende aramiyorum suskun hallerdeyizAra sıra ben de yoruldugumu düşünmeye başliyorum. Bak geçen kendi kendine tribe girmiş ortada bir şey yok rüya gördüm vs saçma sapan triplendi aramıyor iki üç gündür. Her şeyin hayırlısı ya bilmiyorum
Ne zaman geliyorsun yaaa sabah yoksun akşam yoksun bir kere yazıp gidiyorsun
iyidir senden naber
oh ne güzel bende eve gitmek istiyorum ama daha çok var eve gitmeme :)nolsun canm okuldan geldm evdeym bakınıyrm
Sen mesaj atsanaNasıl yani canim
Calmiyorrrr
oh ne güzel bende eve gitmek istiyorum ama daha çok var eve gitmeme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?