2014 Yarenleri! :)

Eneeeee sevdiceğin geçen hafta postaya verdiği resimler geldiiiiiiiiiiiii yerimmmmmmmmmmmmm nasıl özlemişimmmmmmmmmm yaaaaaaaaaa Ama adamın kendisi yok ortalarda

Ayrıca benimkinin saçının önlerii uzun yanları kısaa ohh maşallah Öylede çok yakışıyor köpeğe etrafta öyle geziyor offfff

azcık sakin ol canım benim azcık sakin ol arar merak etme fırsatı olmamıştır benim ustabirliğinde bi hafta konuşamadığım zamanlarım olmuştu asker ocağı orası ana ocağı değil anlaştık mı sabırla bekliyorsun

Uzaklık bakımından allah versin dedim kuzum bana 10 dakika mesafede askeriye çok rahat diyorlar orası için canını sıkma :)

Sabır demek istedim ay bugün bende birşeyler var ya yanlış yazıyorum ya eksik kafa istanbulda

Benim kafada orda yaaa üff Rahat zaten zor bir askerlik değil Biraz zor olaydı iyiydi

Bekliyorum ama aramıyor yaa Bak bir de kesin çarşıda süsleniyor bu saçların önler uzun huhhuu kime süsleniyor

Benim kafada orda yaaa üff Rahat zaten zor bir askerlik değil Biraz zor olaydı iyiydi

Bekliyorum ama aramıyor yaa Bak bir de kesin çarşıda süsleniyor bu saçların önler uzun huhhuu kime süsleniyor
ben sana daha bir şey demiyorum canım benim sen kendini üzdükçe mutlu oluyorsun herhalde

Elbet zor yönleri vardır canım :)

Aynen kuzum iyice psikopata bagladim yaa o da çok gergin kaç gündür sürekli kızıyor alışık da değilim üzülüyorum dun gece kavga ettik daha araması bende aramiyorum suskun hallerdeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…