10 buçuk saatkolay gelsın tatlm uzun saatler calısmak zordur emınım
evet canım
fırsatı olsa arıyor biliyorsun her defasında strese girme, adam komutan peşinde sürekli
Beni de cumartesiden beri aramıyor yaaaAynen kuzum iyice psikopata bagladim yaa o da çok gergin kaç gündür sürekli kızıyor alışık da değilim üzülüyorum dun gece kavga ettik daha araması bende aramiyorum suskun hallerdeyiz
Sen mesaj atsana
Anladm cnm arar ya yogundur belkiBelki de fırsatı var bilmiyorum normalde 1 2 haftadır her akşam mutlaka aradı cumartesiden beri aramıyor özellikle yapıyor
Beni de cumartesiden beri aramıyor yaaaÜff sorma ben de psikopata bağladım
Telefonu kaptırdı beni hep arkadaşlarından arıyordu son dönemde
Anladm cnm arar ya yogundur belki
Kız SX nye tartstnz MJ hiç ondan mi acaba yazmyrNe yoğunluğu ya hiç mi fırsat bulamıyor boşversene
Kız SX nye tartstnz MJ hiç ondan mi acaba yazmyr
Hoş geldin sefa getirdin şafakdaşım nerelerdesin sen kiminlesin sen bizi unuttun buralarda :) ben iyiyim idare etmeye çalışıyorum sen nasılsın bakalımmerhaba kızlarr, napıyosunuzz?
Hosgeldiiin :)aloooooooooo heyooooo
naber canim? ozledim demektir belkiHosgeldiiin :)
Aklıma geldi sorayim dedim :) İyiyim canım sen nasılsın :))naber canim? ozledim demektir belki
aloooooooooo heyooooo
bende iyiyim canim ne olsumAklıma geldi sorayim dedim :) İyiyim canım sen nasılsın :))
Aman iyi ol canım :)))bende iyiyim canim ne olsum
lavaboya gitmisimdir canil gelip sorsaydin kiz manyak misin :)))kzzzzzz ıs nasıl gıdıo gecen grecektm baktm bı erkek vardı kız goremedm grmedm :)
Aynen canım ve bazen dayanmak gerçekten zor oluyorayyyyy yaklask 12 saatms((
hepimisss iyi olalimmmmmAman iyi ol canım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?