2014 Yarenleri! :)

evet canım

fırsatı olsa arıyor biliyorsun her defasında strese girme, adam komutan peşinde sürekli

Belki de fırsatı var bilmiyorum normalde 1 2 haftadır her akşam mutlaka aradı cumartesiden beri aramıyor özellikle yapıyor

Aynen kuzum iyice psikopata bagladim yaa o da çok gergin kaç gündür sürekli kızıyor alışık da değilim üzülüyorum dun gece kavga ettik daha araması bende aramiyorum suskun hallerdeyiz
Beni de cumartesiden beri aramıyor yaaa Üff sorma ben de psikopata bağladım

Sen mesaj atsana

Telefonu kaptırdı beni hep arkadaşlarından arıyordu son dönemde

Anladm cnm arar ya yogundur belki

Kız SX nye tartstnz MJ hiç ondan mi acaba yazmyr

Ya bak gayet güzeldik her şey süper falan bu aradı perşembe akşamı beni dedi ki senin hattın kaç senelik falan kimin üzerine o hat dedi bende benim üzerime dedim aldığımda 18 yaşına bile girmemiştim henüz vs. Neyse dedi ki rüyamda gördüm hattın başkasının üzerineymiş eski erkek arkadaşının üzerine benimde turkcellde çalışan bir arkadaşım varmış ona sordurmuşum işte eski erkek arkadaşın üzerine çıkmış hat dedi. Dedim ne saçmalıyorsun falan ağzında bir şeyler geveledi yok işte bilmiyorum artık yok işte çok güvenince bir şey çıkarmış illa falan bende sinir oldum ama hala adamı yumuşatmaya çalışıyorum. Moralim bozuk dedi moralim bozuldu sinirlerim tepemde filan neden dedim bu yüzden dedi. Sonra biraz daha konuştuk kapattık telefonu ertesi gün aradı hala tripli gibi kendi kendine ve sesi de iyi gelmiyordu. Cuma aradı beni 2 3 dk konuştuk dedi komutan dolaşıyor fazla konuşamıcam vs sonra 2 3 dk konuştuk kapattı telefonu bir daha da aramadı. Yani ben bir halt anlamadım bu işten bacu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…