- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
Aynen kuzum askerlerimiz gelse daha daha iyi olucaz inşallah :)hepimisss iyi olalimmmmm
Aynen kuzum askerlerimiz gelse daha daha iyi olucaz inşallah :)
lavaboya gitmisimdir canil gelip sorsaydin kiz manyak misin :)))
Aynen canım ve bazen dayanmak gerçekten zor oluyor
ahhhh iste ona cok var canimAynen kuzum askerlerimiz gelse daha daha iyi olucaz inşallah :)
beklerim canil eh iste ya :/acelem vardı kz zaten :) hızlı hızlı gecıodum soyle bı baktm zaten kmse yokmus dedm grmedm :)) bıdakıne ıns alıstınmı
beklerim canil eh iste ya :/
gec cikiyorum ya bizimki sorun.yapiyo biraz canim ya ne bilimalısırsn canm basta zor gelır de yavas yavas alısırsın
gec cikiyorum ya bizimki sorun.yapiyo biraz canim ya ne bilim
canim isi ogrenmek icin sabah 9 akdam 10bucuk calisiyorum suan cok yorucu ya ordahep mi gec ckysn canm yanı evde oturmaktansa calısmak ıyıdır .. tobacco cok yormaz gıbı sankı hanı bı lcw da calıstgnı dusunsene pertın cıkar :)
canim isi ogrenmek icin sabah 9 akdam 10bucuk calisiyorum suan cok yorucu ya orda
8 saat calisiyolar lagoste cagirdi gitmedim orasi 2bucuktan asagi vermiyor arti 450 yemek parasi ama iste 12de ciktiklari bile oluyor keserdi benimki beni yiksa oraya giderdim hakkimi alirdim en azundan burasi da cok yorucu
canim o zamam.kesin bi ayrilik yasardik ya telefonda kullanamazdim orda. burda kullanabiliyorum. 1000 verecek canim yaya keske lacoste gtseymısın ya bombos resmen lacoste tuh bura ne kadar verecek
canim o zamam.kesin bi ayrilik yasardik ya telefonda kullanamazdim orda. burda kullanabiliyorum. 1000 verecek canim ya(
yok canim malesef ya bi iyi yonu telefon kullniyorum yemek yeneceginde kasadan aliyolar bende anlamdim ki pek yemiyorum kilo vereyim diye zaten ben canimevet allahtan telefon kullanabılıosun burda .. olsun canm yemek parası da verıolar bde dımı
yok canim malesef ya bi iyi yonu telefon kullniyorum yemek yeneceginde kasadan aliyolar bende anlamdim ki pek yemiyorum kilo vereyim diye zaten ben canim
canim alisinca hep yiyorum ya kilo verm lazim su iciyorum bol bol. iki gundur yemekte yiyorum kilo alcam boyle giderseaksama kadar ac mı gezecen kz ye sende al kasadan :))
Gün geçtikçe daha da zorlaşıyor onsuzlukahhhh iste ona cok var canim
yok kiiiiiiiiz 333 bizimkiGün geçtikçe daha da zorlaşıyor onsuzlukyine sen yanlış hatirlamiyorsam yolun yarısına gelmissin benim 329 gün var
Sizinde mi ayniiyok kiiiiiiiiz 333 bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?