2014 Yarenleri! :)

hep mi gec ckysn canm yanı evde oturmaktansa calısmak ıyıdır .. tobacco cok yormaz gıbı sankı hanı bı lcw da calıstgnı dusunsene pertın cıkar :)
canim isi ogrenmek icin sabah 9 akdam 10bucuk calisiyorum suan cok yorucu ya orda
8 saat calisiyolar lagoste cagirdi gitmedim orasi 2bucuktan asagi vermiyor arti 450 yemek parasi ama iste 12de ciktiklari bile oluyor keserdi benimki beni yiksa oraya giderdim hakkimi alirdim en azundan burasi da cok yorucu

ya keske lacoste gtseymısın ya bombos resmen lacoste tuh bura ne kadar verecek

evet allahtan telefon kullanabılıosun burda .. olsun canm yemek parası da verıolar bde dımı
yok canim malesef ya bi iyi yonu telefon kullniyorum yemek yeneceginde kasadan aliyolar bende anlamdim ki pek yemiyorum kilo vereyim diye zaten ben canim

Kızlar askerliğin düşmesi için direk olarak akim.e ye başvurun öneri olarak mesaj atın direk ilgili makama ulaşıyor ben öneri olarak mesaj attım ilgili makamdan geri dönüş yarın olacaktır dediler ne kadar çok talep olursa o kadar çabuk yürürlülüğe girermiş bir sitede gördüm herkes mesaj atıyor denemekde fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…