2014 Yarenleri! :)

CANIM GORDUM EVE GUDINCE YAZAYIM BENDE INSALLAH ILUR YA PIYANGO VURMUS GIBI OLUR. AY TELEFINDAYIM COK ZOR YA KUCUK HARFE GECMIYO
Tamam canım sen bana söyle ben hangi kategoriye yazacağını soyliyim çünkü çok karışık askerlik gündem konulara giriyor haber ver bana inşallah çok talep olunca indirirler elimizden geldiği kadar çok kişiye mesaj attiralim da :)

soylerim canim pek umudum yok ama olur insallah ya ne kadar guzel olur 3 ay ne demek

soylerim canim pek umudum yok ama olur insallah ya ne kadar guzel olur 3 ay ne demek
Canım yazacağımız şey belli zaten istediğimiz ortada mayısta sürpriz yapacağını söyledi artık söyledikleri şeyler yerlerini bulsun ben doğudaki askerleri öne sürdüm bir nevi psikolojileri berbat durumda en azından biraz rahatlarız diye herkes bu şekilde 9 aya düşmesini isterse mayısta birşeyler olur diye düşünüyorum :)

canlari isterse yaparlar canim ya bnce istemezse butun ulke mesaj atsa bos

Selam kızlar..
sevdiceği askere gidince tek kıskanan ben miyim?
daha doğrusu o net paketi yapana kadar herşey normadi. acayip kıskanıyorum ve tartışıyoruz.
biraz önce tartıştık telefonu kapatıyorum yazdı bende hele bi kapat bak ne oluyo dedim bi dk yazmadı sonra nolcak? dedi. bende denersen görürsün nolcağını dedim. şarjım az ondan dedim kapatayım diye dedi. elimde kalcak bu çocuk ya hala beni suçluyor

Bacım ruyasnda öyle gördü die mi byle kız senin ki de.acayp ms ha .d arar Merk etme uzakta artk ne dusuneceklerini sasrdlar:)

Ay allahm korkusndan artk şarjm az kapanacak dedi snra .d.d kkuzu bende kiskancm da çok aşırı değil ama illaki tartsmamz oldu askere gittgnden snra daha çok olyor

Ay allahm korkusndan artk şarjm az kapanacak dedi snra .d.d kkuzu bende kiskancm da çok aşırı değil ama illaki tartsmamz oldu askere gittgnden snra daha çok olyor

biz öyle böyle değil fena kavga ediyoruz şu an kuzum

Anladım kuzum olur ya arada oda tadı tuzu ama kavga etmemeye özen gosterin orda baya bi Asabi oluyorlar ya malesef

off hemde nasıl kuzum ya. ayrılık lafı bile yaptık bende dedim istediğin buysa buyur yol senin. sonra yine beni suçlamaya devam ediyor. dedim ki oyun değil bu sen evlenmek isteyip istemediğini tekrar düşün vs. başıma ağrılar girdi vala

Şiirden ne dediklerini bilmiyorlar kuzum bizde elimzd3n geldikce alttan almamız lazm bu süreç çok hassas bi donemdeyiz

Şiirden ne dediklerini bilmiyorlar kuzum bizde elimzd3n geldikce alttan almamız lazm bu süreç çok hassas bi donemdeyiz

şu an resmen ayrılığı konuşuyoruz kuzum bildiğin son yakın şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…