CANIM GORDUM EVE GUDINCE YAZAYIM BENDE INSALLAH ILUR YA PIYANGO VURMUS GIBI OLUR. AY TELEFINDAYIM COK ZOR YA KUCUK HARFE GECMIYOSizinde mi aynii(( 4 gün var aramızda ay ama güzel bir haber vericem :)
Tamam canım sen bana söyle ben hangi kategoriye yazacağını soyliyim çünkü çok karışık askerlik gündem konulara giriyor haber ver bana inşallah çok talep olunca indirirler elimizden geldiği kadar çok kişiye mesaj attiralim da :)CANIM GORDUM EVE GUDINCE YAZAYIM BENDE INSALLAH ILUR YA PIYANGO VURMUS GIBI OLUR. AY TELEFINDAYIM COK ZOR YA KUCUK HARFE GECMIYO
soylerim canim pek umudum yok ama olur insallah ya ne kadar guzel olur 3 ay ne demekTamam canım sen bana söyle ben hangi kategoriye yazacağını soyliyim çünkü çok karışık askerlik gündem konulara giriyor haber ver bana inşallah çok talep olunca indirirler elimizden geldiği kadar çok kişiye mesaj attiralim da :)
Canım yazacağımız şey belli zaten istediğimiz ortada mayısta sürpriz yapacağını söyledi artık söyledikleri şeyler yerlerini bulsun ben doğudaki askerleri öne sürdüm bir nevi psikolojileri berbat durumda en azından biraz rahatlarız diye herkes bu şekilde 9 aya düşmesini isterse mayısta birşeyler olur diye düşünüyorum :)soylerim canim pek umudum yok ama olur insallah ya ne kadar guzel olur 3 ay ne demek
canlari isterse yaparlar canim ya bnce istemezse butun ulke mesaj atsa bosCanım yazacağımız şey belli zaten istediğimiz ortada mayısta sürpriz yapacağını söyledi artık söyledikleri şeyler yerlerini bulsun ben doğudaki askerleri öne sürdüm bir nevi psikolojileri berbat durumda en azından biraz rahatlarız diye herkes bu şekilde 9 aya düşmesini isterse mayısta birşeyler olur diye düşünüyorum :)
İnşallah yaparlar kuzum biz şansımızı deneyelimcanlari isterse yaparlar canim ya bnce istemezse butun ulke mesaj atsa bos
Yavaş yavaş alıştırmak lazım tabii :))))
iyiyim bebeğim benim sen nasılsın güzelliğimm
9 aya düşsün herşey güzel olacaak :)))Tabi canımm :)
Iyi olmaya çalışıyorum tatlım.. Nasıl gidiyor işler alışabildin mi?
Bacım ruyasnda öyle gördü die mi byle kız senin ki de.acayp ms ha .d arar Merk etme uzakta artk ne dusuneceklerini sasrdlar:)Ya bak gayet güzeldik her şey süper falan bu aradı perşembe akşamı beni dedi ki senin hattın kaç senelik falan kimin üzerine o hat dedi bende benim üzerime dedim aldığımda 18 yaşına bile girmemiştim henüz vs. Neyse dedi ki rüyamda gördüm hattın başkasının üzerineymiş eski erkek arkadaşının üzerine benimde turkcellde çalışan bir arkadaşım varmış ona sordurmuşum işte eski erkek arkadaşın üzerine çıkmış hat dedi. Dedim ne saçmalıyorsun falan ağzında bir şeyler geveledi yok işte bilmiyorum artık yok işte çok güvenince bir şey çıkarmış illa falan bende sinir oldum ama hala adamı yumuşatmaya çalışıyorum. Moralim bozuk dedi moralim bozuldu sinirlerim tepemde filan neden dedim bu yüzden dedi. Sonra biraz daha konuştuk kapattık telefonu ertesi gün aradı hala tripli gibi kendi kendine ve sesi de iyi gelmiyordu. Cuma aradı beni 2 3 dk konuştuk dedi komutan dolaşıyor fazla konuşamıcam vs sonra 2 3 dk konuştuk kapattı telefonu bir daha da aramadı. Yani ben bir halt anlamadım bu işten bacu
Ay allahm korkusndan artk şarjm az kapanacak dedi snra .d.d kkuzu bende kiskancm da çok aşırı değil ama illaki tartsmamz oldu askere gittgnden snra daha çok olyorSelam kızlar..
sevdiceği askere gidince tek kıskanan ben miyim?
daha doğrusu o net paketi yapana kadar herşey normadi. acayip kıskanıyorum ve tartışıyoruz.
biraz önce tartıştık telefonu kapatıyorum yazdı bende hele bi kapat bak ne oluyo dedim bi dk yazmadı sonra nolcak? dedi. bende denersen görürsün nolcağını dedim. şarjım az ondan dedim kapatayım diye dedi. elimde kalcak bu çocuk ya hala beni suçluyor
Ay allahm korkusndan artk şarjm az kapanacak dedi snra .d.d kkuzu bende kiskancm da çok aşırı değil ama illaki tartsmamz oldu askere gittgnden snra daha çok olyor
Anladım kuzum olur ya arada oda tadı tuzu ama kavga etmemeye özen gosterin orda baya bi Asabi oluyorlar ya malesefbiz öyle böyle değil fena kavga ediyoruz şu an kuzum
Anladım kuzum olur ya arada oda tadı tuzu ama kavga etmemeye özen gosterin orda baya bi Asabi oluyorlar ya malesef
Şiirden ne dediklerini bilmiyorlar kuzum bizde elimzd3n geldikce alttan almamız lazm bu süreç çok hassas bi donemdeyizoff hemde nasıl kuzum ya. ayrılık lafı bile yaptık bende dedim istediğin buysa buyur yol senin. sonra yine beni suçlamaya devam ediyor. dedim ki oyun değil bu sen evlenmek isteyip istemediğini tekrar düşün vs. başıma ağrılar girdi vala
Şiirden ne dediklerini bilmiyorlar kuzum bizde elimzd3n geldikce alttan almamız lazm bu süreç çok hassas bi donemdeyiz
aynen canım deneyelim bakalım olur inşallah bi umutİnşallah yaparlar kuzum biz şansımızı deneyelim
alıştım gibi canım ya fena değil. sende ne var ne yok yavrumTabi canımm :)
Iyi olmaya çalışıyorum tatlım.. Nasıl gidiyor işler alışabildin mi?
naptın canım son durum ne? bizde bugün vatsap yüzünden tartışacak gibi olduk sonra neyse dedim alttan aldım. girmiş bana yazmamış haspam. olabiliyor yani canım yaşu an resmen ayrılığı konuşuyoruz kuzum bildiğin son yakın şu an
hayırlı akşamlaaaaaaaaaaarHayırlı akşammmlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?