ayran içtik ayrı düştük heeBelki de fırsatı var bilmiyorum normalde 1 2 haftadır her akşam mutlaka aradı cumartesiden beri aramıyor özellikle yapıyor
Beni de cumartesiden beri aramıyor yaaaÜff sorma ben de psikopata bağladım
Telefonu kaptırdı beni hep arkadaşlarından arıyordu son dönemde
naptın canım son durum ne? bizde bugün vatsap yüzünden tartışacak gibi olduk sonra neyse dedim alttan aldım. girmiş bana yazmamış haspam. olabiliyor yani canım ya
canım benim kimle konuşabilir ki ters tepki vermeden nazlı nazlı sor kimle konuşuyosun falan diye olaya tartışarak girince kötü oluyor benimkide giriyor ama yazmıyor bende deli oluyorum inan kime yazıyo diye gece sabah ve öğleden sonra girmiş ama kavga etmedim kötüye gitmesin diye. güvenini kıracak bişey yaptı mı şimdiye kadar?lanet ettim neti olmasına kuzum ya. biz acayip kavga ederiz yakar yıkarız yani.
buna iyi bi ayar çekmem lazım benim. çok emin hep yanında olduğumdan
canım benim kimle konuşabilir ki ters tepki vermeden nazlı nazlı sor kimle konuşuyosun falan diye olaya tartışarak girince kötü oluyor benimkide giriyor ama yazmıyor bende deli oluyorum inan kime yazıyo diye gece sabah ve öğleden sonra girmiş ama kavga etmedim kötüye gitmesin diye. güvenini kıracak bişey yaptı mı şimdiye kadar?
canım yapmadıysa böyle yapma çok sıkma yahayır kuzum yapmadı ben aşırı kıskancım sadece. zaten şu an ayrılmış bulunmaktayız
Hayırlı akşamlar canimHayırlı akşammmlarrr
Canim yapmayın alttan almaya bak bunun şakası bile olmaz.yani ayrılık lafı geçmesin be senden ne ondanşu an resmen ayrılığı konuşuyoruz kuzum bildiğin son yakın şu an
canım yapmadıysa böyle yapma çok sıkma yailk ayrılık mı yoksa barışır mısınız? ne diyor
Balimmmmmm
canım benim askeriye de kim normal düşünüyor ki keşke evliliğin konusunu açmasaydın kavganızla evliliğin alakası yok ki tartışır barışırdınız. sonradan unutmayacağınız şeyler söylemeseydiniz keşkekaçıncısı sayamadım vala canım. ben çok düzgün bi şekilde sinirlendiğimi belirttim o sinirli davrandı zaten kaç gündür gergin. bende dedim ne bu ya bence evlilik istiyorsan bi daha gözden geçir çok kavga ediyoruz falan. baya tartıştık oda dedi aynen uzun bi süre düşünmycem evlilik. bende dedim ki evlilik düşünmüyorsan ben yokum oyun değil bu falan. oda sana bağlı bu dedi bende kesin bişi söyle dedim şu an düşünmüyorum dedi bende o zaman ben yokum dedim. kavga ettik bitti yani kuzum yapcak bişi yok çok büyüttü. ki daha 1 saat önce evlilikle ilgili hayaller kurmadan uyuyamadığındaan bahsediyordu aşkm bi an önce geleyim hemen istemeye gelmek ilk iş dedi dengesiz
naber mavişimBalimmmmmm
Canim yapmayın alttan almaya bak bunun şakası bile olmaz.yani ayrılık lafı geçmesin be senden ne ondan
Sakinlesince yazar canım illaki sıkma canini ya tartışma olur illaki tuzu biberi ama ayrılık lafı ne senden çıksn ne ondan bu doğru bsey degiloldu bile canım bitti ve ben çok yorgunum hiç gücüm yok naparsa yapsın
Iyilik bebis im senden naber kız akp ye yorum yazdm.9 aya dussun die inşallah okuyup. Dikkate alırlar senden naber balimnaber mavişim
bende yazacam bebeğim ya umutlandım he. ne olsun yavrum ya hasret gurbet işteIyilik bebis im senden naber kız akp ye yorum yazdm.9 aya dussun die inşallah okuyup. Dikkate alırlar senden naber balim
canım benim askeriye de kim normal düşünüyor ki keşke evliliğin konusunu açmasaydın kavganızla evliliğin alakası yok ki tartışır barışırdınız. sonradan unutmayacağınız şeyler söylemeseydiniz keşke
Sakinlesince yazar canım illaki sıkma canini ya tartışma olur illaki tuzu biberi ama ayrılık lafı ne senden çıksn ne ondan bu doğru bsey degil
canım şuan çok sinirlisin sen valla bak büyütüecek bişey yok ortada ayrılık lafını sevmiyorum ben ilişkilerde yapmayınhala uzatıyor balım ya gitmek isteyen sensin bi daha birleşmem vs dedi dengesizleşti harbiden de beynini bırakmış askere giderken
canım şuan çok sinirlisin sen valla bak büyütüecek bişey yok ortada ayrılık lafını sevmiyorum ben ilişkilerde yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?