Askerde ler şimdi pskolojsi bozulmustur hepsinin o yüzden illaki biraz da alttan. Almak lazm kuzum ya yazar sna veya sen yazarsn skma caniniyok kuzum ayrılık lafı oldu mu yazmaz öyle inattır geçen de tartışmıştık yazmadı tüm gün akşam ben yazdım. ben çok şımarttım özgüveni tavan. yere çakılması lazım
Askerde ler şimdi pskolojsi bozulmustur hepsinin o yüzden illaki biraz da alttan. Almak lazm kuzum ya yazar sna veya sen yazarsn skma canini
kız daha gelmesine aylaaar var evlilik konusunu neden açtın bebeğim ya haklısın ama keşke o konuyu açmasaydın kaçıyorlar hemen öyle oluncabana yolun açık olsun dedi bende evlilik düşünmeyen seninle işim olmaz şu saatten sonra. seninde yolun açık olsun dedim. çok uzattı sıkıldım. şimdide ben gidicem veya git demedim evliliğin zamanı var smdilik dsünmüyorum dedim. yazmış. resmen ağır dengesiz ya
kız daha gelmesine aylaaar var evlilik konusunu neden açtın bebeğim ya haklısın ama keşke o konuyu açmasaydın kaçıyorlar hemen öyle olunca
Bence yaz ben olsam yazardım şahsen kaç ay yada sene gorusyorsunuz farketmez o kadar emek etmissinz birbirinze o kadar zamanin hatrina yapmayn birbirine bunu kuzumyazmasam hiç nasıl olur kuzum? şu saatten sonra düzelmeyiz biz
şuan saçmalıyorsunuz ikinizde konu netten nerelere gelmiş bebeğim alttan alda barışın hadihiç kaçan biri değil ki kuzum hatta hep kendi açar o konuyu. beklemiyceğini tahmin etseydim izmirde bırakırdım yazmış. bende evlilik düsünmyceğni veya zamana bırakcağını bilseydim çoktan bırakırdım dedim.
Yaz kuzum smdi yazmaya başla hatta ay dikkate alırlar INŞALLAH düşse süper olurdubende yazacam bebeğim ya umutlandım he. ne olsun yavrum ya hasret gurbet işte
Bence yaz ben olsam yazardım şahsen kaç ay yada sene gorusyorsunuz farketmez o kadar emek etmissinz birbirinze o kadar zamanin hatrina yapmayn birbirine bunu kuzum
şuan saçmalıyorsunuz ikinizde konu netten nerelere gelmiş bebeğim alttan alda barışın hadi
Kız alttan alsana aaaa hala yol mol diyon:)hala yazıyoruz kuzum ama birbirimize gidiyosan git diyoruz yol veriyoruz
inşallah bebeğim ya 3 ay ne demek harika olurYaz kuzum smdi yazmaya başla hatta ay dikkate alırlar INŞALLAH düşse süper olurdu
canım cidden iyi değiller orda ya he de geçbikerede o alsın kuzum ya çok bitkinim yoruldum artık
Aynen. 3 ay 3 aydır :) oyum ona düşerse :)inşallah bebeğim ya 3 ay ne demek harika olur
Kız alttan alsana aaaa hala yol mol diyon:)
hahahhahAynen. 3 ay 3 aydır :) oyum ona düşerse :)
canım cidden iyi değiller orda ya he de geç
ee o ne dedi? canım ciddi düşünmez olur mu yanaparsan yap dedim bebeğim. ben burdaym gidiyorsan yol orda ciddi düşünmüyorsan ilişki falan yok ortada yeter dedim
Pohpohlican ama aşırı si iyi değil hem kaybetme korkusu olsun biraz orta yolu bulacan balım ama smdi cidden alttan al cnku konu nerden nerye gelmiş alakasız yere bundan snra Pohpohlamazsn çok ama barisinyok bebeğim ya şapşal mıyım ben alttan alcam bugün kaç kez pohpohladım beyin olarak yoruldum ya. bitiyosa bitsin kıymetimi bilmiyor baksana korkusu yok
Ay aynen kız ama hala açıklama yapmıyor ya olumsuz sa de bari ne olumlu ne olumsuz bse yapmyr deli oldu haaaaahahahhahbi düşsünde bebeğim bende veririm belki ay hayali bile güzel
aynen olmayacaksa umutlanmasak bari canım yaAy aynen kız ama hala açıklama yapmıyor ya olumsuz sa de bari ne olumlu ne olumsuz bse yapmyr deli oldu haaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?