- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
tamam gelirim kusum sen iste yeter ki :)hayırdır bebegim noldu ? Forum mersin bebeğim gelcem dedin artık gelmezsen küserim
aynen denizimm :) ben iyiyim canim nolsun herzaman ki seylerDemetimmmm denk gelemiyoruz bi türlü bebeğim yaaa bende çok özledim seniiiiii:)
İyiyim allaha çoook şükür sen nasılsın? Bugün sözleşmen belli olucaktı sanırım bitanem? İnşallah olumlu neticelenmiştiiiir:)
Pohpohlican ama aşırı si iyi değil hem kaybetme korkusu olsun biraz orta yolu bulacan balım ama smdi cidden alttan al cnku konu nerden nerye gelmiş alakasız yere bundan snra Pohpohlamazsn çok ama barisin
istiyom hadi geeeel :) neden kötü geçti canım? ne zamana kadardı sözleşmentamam gelirim kusum sen iste yeter ki :)
aynen denizimm :) ben iyiyim canim nolsun herzaman ki seyler
sozlesmem uzatilmayacak galiba, gorusme cok kotu gecti canim.. ay sonuna ertelediler sonucu, ozaman belli olacak bakalim yavrum
bi evleneyim ozaman gelebilirim yoksa gelemem balim :) 30 nisan son gunum, cok kotu gecti gorusme cok zor sorular sordular kendimden utandim cevaplayamayinca..istiyom hadi geeeel :) neden kötü geçti canım? ne zamana kadardı sözleşmen
Dedigim gbi balım zıt gitme erkekler çok sıkıntıya gelmezler hele ki bide asker.de olunca dedgm gbi alttan al bu defalikbebeğm bozuk plak gibi gidiyosan git diyor. şarjı da bitiyormuş kapatıyorum dedi bende iyi uykular dedim. 9da uyurdu bu saatte hala uyanık sayemde
Demetimmmmmmmm.tamam gelirim kusum sen iste yeter ki :)
aynen denizimm :) ben iyiyim canim nolsun herzaman ki seyler
sozlesmem uzatilmayacak galiba, gorusme cok kotu gecti canim.. ay sonuna ertelediler sonucu, ozaman belli olacak bakalim yavrum
ee o ne dedi? canım ciddi düşünmez olur mu ya
Aynen. Bize de yazık be utanmazlar:)aynen olmayacaksa umutlanmasak bari canım ya
ohoooo olmaz kiii amabi evleneyim ozaman gelebilirim yoksa gelemem balim :) 30 nisan son gunum, cok kotu gecti gorusme cok zor sorular sordular kendimden utandim cevaplayamayinca..
Dedigim gbi balım zıt gitme erkekler çok sıkıntıya gelmezler hele ki bide asker.de olunca dedgm gbi alttan al bu defalik
sende sinirlisin demek ki balım aman ha yinede daha fazla kırmayın birbiriniziciddi düşünüyor bebeğm biliyorum öyle olsa sülalesiyle tanışmazdım benden çok hayal kuruyor ya her dk hemde. ama böyle durumlarda inat konuşmasına tav oldum napym tutamadım kendimi
aynen bebeğim ya ömrümüzden 12 ay gidiyooorAynen. Bize de yazık be utanmazlar:)
damlammmm guzelim nasilsin safak kacDemetimmmmmmmm.
insallah goruscez canimm gelicem yaniniza bi gun insallahh :)ohoooo olmaz kiii amaistanbul mersin çok uzak balım yakın olsaydı seninle görüşmeyi çok isterdim..
aa sıkma canını bebeğim belkide uzatırlar belli olmaz çalışma verimini de göz önünde bulundurabilirler
sende sinirlisin demek ki balım aman ha yinede daha fazla kırmayın birbirinizi
aynen bebeğim ya ömrümüzden 12 ay gidiyooor
inşallah bebeğim benimm. neden ki?damlammmm guzelim nasilsin safak kac
insallah goruscez canimm gelicem yaniniza bi gun insallahh :)
valla bilmiyorum canim bende artik orda calismak istedigimden emin degilim cok sogudum
o kötü canım ya sinirliyken de frenlemeniz gerek kendinizio kadar çok kırdık ki görsen ayrılın bencede derdin kuzum
Iyi olmaya calisiyorum balım ya sen nasılsın bakalm :) kuzum hala şafak karanlık yaaadamlammmm guzelim nasilsin safak kac
insallah goruscez canimm gelicem yaniniza bi gun insallahh :)
valla bilmiyorum canim bende artik orda calismak istedigimden emin degilim cok sogudum
Aynen tatlım içime sıkınti girdi bak :)sende sinirlisin demek ki balım aman ha yinede daha fazla kırmayın birbirinizi
sende sinirlisin demek ki balım aman ha yinede daha fazla kırmayın birbirinizi
Iyi diyelim iyi olsun senden naber canimcm:)Nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?