Kz yaz aaa ne inat coktin:) yaz ayrlk olmasn arada kolay mıama artık bitti konuşmamız ayrıldık kuzum bişi kalmadı konuşcak
aşkım kabardı benimkine ya off içime sokasım varr nasıl özledimAynen tatlım içime sıkınti girdi bak :)
yarına sakinleşirsiniz canım inşallahbebeğm kırılcak bisi kalmadı ki bitti konusmamız
Kz yaz aaa ne inat coktin:) yaz ayrlk olmasn arada kolay mı
Bnde ozledm yeni gördüm daha gideli fazla ol.adı ama olsun. :) kz bdaha ki izni ne daha çok var nasıl dayancam ben yaaaaşkım kabardı benimkine ya off içime sokasım varr nasıl özledim
yarına sakinleşirsiniz canım inşallah
yapacak bişey yok bebeğim anılarınızı düşün ayBnde ozledm yeni gördüm daha gideli fazla ol.adı ama olsun. :) kz bdaha ki izni ne daha çok var nasıl dayancam ben yaaa
Tamam yarın sakinlesirsizn hem sakin kafayla konusursinz balım yapmayn byle bdahaşarjı bitti canım kaç saatten beri şarj yok diyordu kapandı sanırım mesajım iletilmedi çünkü
sen yazarsın bebeğimsakinleşsek bile o aslaa yazmaz eminim kuzum
Yok kz ne düşüncem daha beter mi olimyapacak bişey yok bebeğim anılarınızı düşün ay
Tamam yarın sakinlesirsizn hem sakin kafayla konusursinz balım yapmayn byle bdaha
bana iyi geliyor yaYok kz ne düşüncem daha beter mi olim
sen yazarsın bebeğim
Sem yaz o zaman tatlım nolcak:)kuzum onu tanıyorum asla sakinleşmez ve yazmaz da. gitti gideli iyice tuhaflştı zaten cok sinir oluyorum bu haline
Bana iyi gelmiyorbana iyi geliyor ya
Sem yaz o zaman tatlım nolcak:)
napıyosun falan dersin ki bence oda dayanamazne yazıcam kii hala sinirliyim çünkü kendi suçunu bana yükledi
Tatlı dil yılanı deljginden cikartir tatlım unutma :) tatlı tatlı konuş bak nasıl yumusar:)ne yazcam kuzum kesin tersler. hemen düzelemeyen bi yapısı var uzatır da uzatır hoff
özledimmmmmmmmmmmm beeeeeeeeeeeeeehBana iyi gelmiyor
napıyosun falan dersin ki bence oda dayanamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?