Tatlı dil yılanı deljginden cikartir tatlım unutma :) tatlı tatlı konuş bak nasıl yumusar:)
özledimmmmmmmmmmmm beeeeeeeeeeeeeeh
Bi dene yarın tatlı dille o zaman gör etkisini kız erkekler byle iki tatlı dile kanarlar baci :)bebeğm konuşcak halim var mı acaba :)
ben ona bin lafta söylesem tüm gün uzatırda uzatır yaşlandırdı beni bu çocuk ya
Bi dene yarın tatlı dille o zaman gör etkisini kız erkekler byle iki tatlı dile kanarlar baci :)
Yerinde olsam ilk mesajım seni çok seviyorum yazmak olur du zaten oda gzl şeyler yazar o msjdan sonra balımne diyim mesela beynim durmuş durumda
ah ulaaaaaaaaaaaaaaanbende özledim uleyn:))
ayyy neler neler gelir akla kızzzzzzzzzne diyim mesela beynim durmuş durumda
Yerinde olsam ilk mesajım seni çok seviyorum yazmak olur du zaten oda gzl şeyler yazar o msjdan sonra balım
Ah ulan ah bu ayın 14 u bizim yıldönümüz :)ah ulaaaaaaaaaaaaaaan
ayyy neler neler gelir akla kızzzzzzzzz
Kız saçmalama düşünmeyen biri sülalesi ni tanistirirmi senle hiçama bana evlilik düşünmüyorum diye saçmaladı kuzum
haaaaaaaaah aferin sana bravo bebeğim benimbide whatsappa acayip kötü şeyler yazmıştım daha görmedi onları sabah görür artık
Kız saçmalama düşünmeyen biri sülalesi ni tanistirirmi senle hiç
anaaaaaaaaam kaçıncı sene bebeğimAh ulan ah bu ayın 14 u bizim yıldönümüz :)
haaaaaaaaah aferin sana bravo bebeğim benim
MASSALLAH 4.sene mız balım :)anaaaaaaaaam kaçıncı sene bebeğim
Kurtarır beni dinle sennn:)vala batırdım resmen yasinirlerim bozuldu he seni seviyorum kurtarmaz gibi
Aynen sadce seni çooook seviyorum yaz gönder güzel cvp gelir kötü bsey gelmez balım tecrübe konuşuyorsadece seni çok seviyorum mu yazayım yani kuzum
seni çok seviyorum bian sinirimden ne diyeceğimi bilemedim anlayışlı olmam gerekti ama senide özlemenin vermiş olduğu gerginlikle saçmaladım tabiiki evlilik ikimizde hazır oldugumuzda olacak seni seviyorum vs vsvala batırdım resmen yasinirlerim bozuldu he seni seviyorum kurtarmaz gibi
Kurtarır beni dinle sennn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?