2014 Yarenleri! :)

denicem canım tüm kötü mesajlarım sabah iletilsin de
çıkıyorum kızlar iyi geceler başım kazan gibi
Tamam tatlim bugün ki konudan bahsetmek ama sadece seni çok seviyorum yaz hiç bse olmamış gbi unutma .d hadi iyi geceler ALLAH rahatlık versin şekerim

seni çok seviyorum bian sinirimden ne diyeceğimi bilemedim anlayışlı olmam gerekti ama senide özlemenin vermiş olduğu gerginlikle saçmaladım tabiiki evlilik ikimizde hazır oldugumuzda olacak seni seviyorum vs vs

denicem bebeğm gideym yatayım beynim dinlensin çok bulunmaz cümleler kurdum yoruldum öptüm iyi uykular :)

Neden ki kuzum rüya olayından sonra mi başka birşey mi

Valla bana geçiyo saymadığımdanmıdır nedir :)) Yada alıştım :) Sizin yarısı gitmiş bile kuzu
Saymadgnda geçiyorsa hiç sayma tatlım ya şu 200 ler iskence 300 ler zor geçiyordu smdi 100 olunca artk hiç geçmez yaklasnca uzaklasyor sanki:)

Saymadgnda geçiyorsa hiç sayma tatlım ya şu 200 ler iskence 300 ler zor geçiyordu smdi 100 olunca artk hiç geçmez yaklasnca uzaklasyor sanki:)
Heyecan artıyo ya :) Ayyy 200ler de olmak vardı şimdi. Ne güzel canım ya sizin geçmiş bayağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…