maşallah canım beniiiimmmmmmMASSALLAH 4.sene mız balım :)
Tamam tatlim bugün ki konudan bahsetmek ama sadece seni çok seviyorum yaz hiç bse olmamış gbi unutma .d hadi iyi geceler ALLAH rahatlık versin şekerimdenicem canım tüm kötü mesajlarım sabah iletilsin de
çıkıyorum kızlar iyi geceler başım kazan gibi
seni çok seviyorum bian sinirimden ne diyeceğimi bilemedim anlayışlı olmam gerekti ama senide özlemenin vermiş olduğu gerginlikle saçmaladım tabiiki evlilik ikimizde hazır oldugumuzda olacak seni seviyorum vs vs
SAĞOL balım benim hepimize MASSALLAH ALLAHIM hepimizin ilişkisini korusun INŞALLAH :))maşallah canım beniiiimmmmmm
iyi geceler canııım öptümdenicem bebeğm gideym yatayım beynim dinlensin çok bulunmaz cümleler kurdum yoruldumöptüm iyi uykular :)
amiiiiiiiin yavrummmmSAĞOL balım benim hepimize MASSALLAH ALLAHIM hepimizin ilişkisini korusun INŞALLAH :))
Ay hayal kuruyorum 9 aya dussun die :)iyi geceler canııım öptüm
amiiiiiiiin yavrummmm
ay bende kuzum yaAy hayal kuruyorum 9 aya dussun die :)
Çok iyi balım :)Iyi diyelim iyi olsun senden naber canimcm:)
ALLAH iglik versin tatlım şafak kacti senin:)Çok iyi balım :)
Hadi hayırlısı olsun yaaaay bende kuzum ya
Neden ki kuzum rüya olayından sonra mi başka birşey miBelki de fırsatı var bilmiyorum normalde 1 2 haftadır her akşam mutlaka aradı cumartesiden beri aramıyor özellikle yapıyor
Beni de cumartesiden beri aramıyor yaaaÜff sorma ben de psikopata bağladım
Telefonu kaptırdı beni hep arkadaşlarından arıyordu son dönemde
Bebeğimmm saymıyorum şafak geçmiyo öyle :))ALLAH iglik versin tatlım şafak kacti senin:)
Tahminen kaçtı sence :) bende saymyrm artk:)Bebeğimmm saymıyorum şafak geçmiyo öyle :))
CanimmmNeden ki kuzum rüya olayından sonra mi başka birşey mi
Bnm de 200 civarı falan ay gecmio bi türlü ya:)315 olmuş canım :) :)
Valla bana geçiyo saymadığımdanmıdır nedir :)) Yada alıştım :) Sizin yarısı gitmiş bile kuzuBnm de 200 civarı falan ay gecmio bi türlü ya:)
Saymadgnda geçiyorsa hiç sayma tatlım ya şu 200 ler iskence 300 ler zor geçiyordu smdi 100 olunca artk hiç geçmez yaklasnca uzaklasyor sanki:)Valla bana geçiyo saymadığımdanmıdır nedir :)) Yada alıştım :) Sizin yarısı gitmiş bile kuzu
Heyecan artıyo ya :) Ayyy 200ler de olmak vardı şimdi. Ne güzel canım ya sizin geçmiş bayağıSaymadgnda geçiyorsa hiç sayma tatlım ya şu 200 ler iskence 300 ler zor geçiyordu smdi 100 olunca artk hiç geçmez yaklasnca uzaklasyor sanki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?