2014 Yarenleri! :)

Tamam tatlim bugün ki konudan bahsetmek ama sadece seni çok seviyorum yaz hiç bse olmamış gbi unutma .d hadi iyi geceler ALLAH rahatlık versin şekerim

Günaydın bebeğm senin dediğn gibi seni seviyorum yazdım günaydın yazdı
Bende günaydın dedim sadece

Yok Kız ne geçmesi 200 çok mu az sanki 50 falan olmak vardı smdi:))

Hahah konuştuk güzelce patakladım bundan sonra benim yapma dediğim bişiyi yapmıcan yoksa sana söylemem bile kendim hallederim ona göre dedim tamam zaten ne zaman yapma dediğin bişiyi yaptım dedi demek ki bağırmak gerekiomş balım.d

Bacım ruyasnda öyle gördü die mi byle kız senin ki de.acayp ms ha .d arar Merk etme uzakta artk ne dusuneceklerini sasrdlar:)

İşte diyorum ya rüyadan sonra garipleşti ben de anlamadım acaba rüya değilde başka bir şey mi var
ayran içtik ayrı düştük hee
Bacuuuuuuu moralim çok bozuk ondan yaaaaaaaaaa

Neden ki kuzum rüya olayından sonra mi başka birşey mi
Rüyadan sonra geldiler buna gerçek sebebi ne bilmiyorum cicim

Şimdi kardeşine sordum onu dün aramış pazartesi salı görüştün mü dedim hayır dedi. Yani beni özellikle aramıyor belli oldu devam etsin böyle ohh süper gerizekalı ya ben onun için çabalıyayım o kadar özenle kargo yolladım ondan sonra kendi kendine saçma sapan triplere girdi süper ister arasın ister aramasın umrumda bile değil ne hali varsa görsün.

bacımmm günaydınnn..
bir arkadaş demişti burda Bornova da askerlik rahat diye.. hani diceğim o ki zor bir yerde askerlik yapsa uzaklaşma çekme kendini senden güç alsın diyecem ama şuan bunu okuduğumda düşündüğüm şey kendini çekmen.. biraz uzaklaş ondan bakalım ne yapacak,, tabiki yine senin kararın canım ama sen sarılınca karşılığını bulamayınca çok üzülüyorsun.. biraz bekle bakalımmm

acaba kendi aklında cezalandırmaya mı çalışıyor ama neyin cezası bu anlamak çok zor içinde bulunduğu durumda çok zor Allah yardımcısı olsun

Günaydın bacuuuuuu
Ya zaten rahat bence de ama adı üstünde askerlik hani kısıtlama o bu vs. Yani her hafta çarşısına çıkıyor daha ne zamana kadar telefon kullanabiliyordu ben daha öncede demiştim ya hani keşke zor bir yerde yapsa diye. Keşke zor bir yer olsaydı gerçekten. Bunaldım ya hani her şey güzeldi ortada bir sebep yoktu. Bende kardeşine demekki beni özellikle aramıyormuş neyse sağ ol dedim yok abla zaten kimseyi aramıyormuş abla arayıp görüşüp kapatmış arkadaşında aradı zaten dedi. Bende başka şey söylemedim teşekkür ederim falan. Ya bilmiyorum aslına bakarsan iznine az zaman kalmasaydı araya mesafe koyacaktım dediğin gibi. Ama az kaldı bakalım bir gelsin yüz yüze konuşmam gerek. Bugün yarın ararsada normal konuşcam öyle aşkım vs hiçbir şey demicem

başka bi sorunu olabilir mi ailesiyle ilgili ne bilim aklıma geldi

Günaydın yarenlerrrr

o da çözülür canım da işte kritik yerlerde askerlik yapmanın dezavantajı bunlar..
düşünme böyle şeyler bak valla geliyolar bana sağdan soldan
Günaydın kuzucum öyle tabi geçip gidiyor zaman 220 olduk çok şükürrrr
Sen napıosun

acaba kendi aklında cezalandırmaya mı çalışıyor ama neyin cezası bu anlamak çok zor içinde bulunduğu durumda çok zor Allah yardımcısı olsun

amin canımmm benimmm.. sen nasılsın bakalımmm bugünn

kızz zor yer olsaydı keşke diyip durma.. sen niye öyle dedin canım kardeşine, tabiki napsın o da ortalığı toparlamaya çalışmış..

sana mesafe koy dediğim böyle biraz tavırlı konuş ne bileyim kırıldığını anlasın yani.. aslında izin yakın diye daha çok naz yap bence ki gelince toparlamaya çalışır

bencede belkide izine ne zaman geleceğini sana haber vermek istemiyor sürpriz yapcak konuşursa ağzından kaçırır diye aramıyor bilmiyorum aklıma gelenler bunlar çünkü benimki beni kandırdı haftasonu gelicem bugün seni arayamam çok karışık burası dedi meğer ktm ye katılmış zaten bana ben nöbetteyim yazmıştı meğer o sırada batman havaalanındaymış İstanbul Atattürk havalanındayken bi aradı ben şoka girdim resmen

bu kadar katı olma kuşum ya askerlikten bunalmıştır ters giden bişeyler olmuştur insan en sevdiğine kızar ya o hesap işte hele bi gelsin izne seni gördümü ne kırgınlık kalır nede kızgınlık

bu kadar katı olma kuşum ya askerlikten bunalmıştır ters giden bişeyler olmuştur insan en sevdiğine kızar ya o hesap işte hele bi gelsin izne seni gördümü ne kırgınlık kalır nede kızgınlık
bencede bencede :) yoksa hepimize çektiriyorlar yani tek değilsin bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…