2014 Yarenleri! :)

başka bi sorunu olabilir mi ailesiyle ilgili ne bilim aklıma geldi

Bilmiyorum bana anlatmadı canım bir şey

Yaa bacu napim o kadar sinir oldumki direkt tepki verdim afalladım bir an resmen. Zaten öyle yapcam tavırlı konuşcam acayip sinirliyim şu anda

bu kadar katı olma kuşum ya askerlikten bunalmıştır ters giden bişeyler olmuştur insan en sevdiğine kızar ya o hesap işte hele bi gelsin izne seni gördümü ne kırgınlık kalır nede kızgınlık

Canım ortada hiçbir şey yok kendi kendine kıskançlık krizlerine girdi yok rüyaymış falan filan sonra da en son cuma aradı bak neredeyse 1 hafta oldu. Merak ettirmeye de çalışıyor olabilir Bir gelsin zaten görüşcez

Plan yapıpta gününü bekleyince zaman sanki ilerlemiyor
ayyyyy kuzuummmmm napıyosunn konuşamadık bayadırrrrr özledim seniii
aynen öyle bir sürü işim var yaaa.. epilasyona başladım hafta sonu ilk seansım var tırsıyorummm bindik bi alamete gidiyoz gıyameteee

zaten bu askerlerdeki kafa kimsede yok ne veriyorlarsa bunlara artık !
burdaki bekleyen ne yapıyodur nasıl bi psikolojisi var hiç düşünmüyolar varsa yoksa kendileri !!

Kızlar aklıma ne geldi ben buna ilk kargo yollucam dediğimde nerden çıktı o nerden esti demişti bende içimden geldi demiştim. Bu manyak beni aldatıyor o yüzden hediye falan aldı diye düşünmesin askerde malum kafayı yiyorlar ahahah hani malum bir kanı varya aldatan durduk yere hediyeler alır aşk sözcükleri söylemeye başlar falan ahaha üfff gülesim geldi

zaten bu askerlerdeki kafa kimsede yok ne veriyorlarsa bunlara artık !
burdaki bekleyen ne yapıyodur nasıl bi psikolojisi var hiç düşünmüyolar varsa yoksa kendileri !!

Sorma ya aynen varsa yoksa kendileri sadece onlara zor gerçekten bencil oluyorlar

çok da sinirlenme yavruşşşşş

İşte diyorum ya rüyadan sonra garipleşti ben de anlamadım acaba rüya değilde başka bir şey mi var

Bacuuuuuuu moralim çok bozuk ondan yaaaaaaaaaa

Rüyadan sonra geldiler buna gerçek sebebi ne bilmiyorum cicim
okudum bebeğim aradı mı naptın ?

sana bir şey soracağım hani sen paranoyaksın ya çocuğuda öyle yaptın herhalde kuzucum

sana bir şey soracağım hani sen paranoyaksın ya çocuğuda öyle yaptın herhalde kuzucum
Bilmiyorum canım olabilir Bana hatla ilgili konuştuğunda bir dediki fazla güvenince bir şey çıkarmış illa Ya arkadaşlarından birinin başına bir şey geldi biri bir şey anlattı ya da bu paranoya yapıyor ben başka bir açıklama bulamadım

Kuzucum önce lazer epilasyona sonra kadıköye ordan da elbise bakmaya vaktim kalmazsa pazar gidicem elbise almam lazım Nisan da kuzen evleniyorrrrr

lazerden hiç korkma bebikimmmm bende Maltepe de özel bir hastanede yaptırmıştım, ağrısız sızısızz.. ayy elbise dedin gönlümü fethettin Mayıs ın ilk günü benim de kuzen evleniyorrr,, elbiseni bulduğunda benimle paylaşırsan sevinirim İstanbul un her yerine gidebilirim almak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…