- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
dimi dimi yaren olmak alttan almayı öğrenmektirbencede bencede :) yoksa hepimize çektiriyorlar yani tek değilsin bebeğim
başka bi sorunu olabilir mi ailesiyle ilgili ne bilim aklıma geldi
amin canımmm benimmm.. sen nasılsın bakalımmm bugünn
kızz zor yer olsaydı keşke diyip durma.. sen niye öyle dedin canım kardeşine, tabiki napsın o da ortalığı toparlamaya çalışmış..
sana mesafe koy dediğim böyle biraz tavırlı konuş ne bileyim kırıldığını anlasın yani.. aslında izin yakın diye daha çok naz yap bence ki gelince toparlamaya çalışır
bu kadar katı olma kuşum ya askerlikten bunalmıştır ters giden bişeyler olmuştur insan en sevdiğine kızar ya o hesap işte hele bi gelsin izne seni gördümü ne kırgınlık kalır nede kızgınlık
ayyyyy kuzuummmmm napıyosunn konuşamadık bayadırrrrr özledim seniiiPlan yapıpta gününü bekleyince zaman sanki ilerlemiyor
zaten bu askerlerdeki kafa kimsede yokCanım ortada hiçbir şey yok kendi kendine kıskançlık krizlerine girdi yok rüyaymış falan filan sonra da en son cuma aradı bak neredeyse 1 hafta oldu. Merak ettirmeye de çalışıyor olabilirBir gelsin zaten görüşcez
Evet kuzucum çook şükürroff sorma ya bugün hiç çalışasım yok hafta sonu gelsin dicem ama hafta sonu gelmeden planları yaptık
zaten bu askerlerdeki kafa kimsede yokne veriyorlarsa bunlara artık !
burdaki bekleyen ne yapıyodur nasıl bi psikolojisi var hiç düşünmüyolar varsa yoksa kendileri !!
Bilmiyorum bana anlatmadı canım bir şey
Yaa bacu napim o kadar sinir oldumki direkt tepki verdim afalladım bir an resmen. Zaten öyle yapcam tavırlı konuşcam acayip sinirliyim şu anda
Canım ortada hiçbir şey yok kendi kendine kıskançlık krizlerine girdi yok rüyaymış falan filan sonra da en son cuma aradı bak neredeyse 1 hafta oldu. Merak ettirmeye de çalışıyor olabilirBir gelsin zaten görüşcez
okudum bebeğim aradı mı naptın ?İşte diyorum ya rüyadan sonra garipleşti ben de anlamadım acaba rüya değilde başka bir şey mi var
Bacuuuuuuu moralim çok bozuk ondan yaaaaaaaaaa
Rüyadan sonra geldiler buna gerçek sebebi ne bilmiyorum cicim
çok da sinirlenme yavruşşşşş
okudum bebeğim aradı mı naptın ?
kız ne bu çektiğin senin bu eniştedenYok canım aramadı ama evdekileri aramış
kız ne bu çektiğin senin bu enişteden
bencede arada yapıştırmak gerek bunlara yoksa kötü oluyor yanidimi dimi yaren olmak alttan almayı öğrenmektirgelince yapıştırırsın ağzına
sana bir şey soracağım hani sen paranoyaksın ya çocuğuda öyle yaptın herhalde kuzucumKızlar aklıma ne geldi ben buna ilk kargo yollucam dediğimde nerden çıktı o nerden esti demişti bende içimden geldi demiştim. Bu manyak beni aldatıyor o yüzden hediye falan aldı diye düşünmesin askerde malum kafayı yiyorlar ahahah hani malum bir kanı varya aldatan durduk yere hediyeler alır aşk sözcükleri söylemeye başlar falan ahaha üfff gülesim geldi
Kuzucum önce lazer epilasyona sonra kadıköye ordan da elbise bakmaya vaktim kalmazsa pazar gidicem elbise almam lazım Nisan da kuzen evleniyorrrrrne planları yaptın haftasonuna
Bilmiyorum canım olabilirsana bir şey soracağım hani sen paranoyaksın ya çocuğuda öyle yaptın herhalde kuzucum
yoğun bi cumartesi snei bekliyor tez gelse bari :)Kuzucum önce lazer epilasyona sonra kadıköye ordan da elbise bakmaya vaktim kalmazsa pazar gidicem elbise almam lazım Nisan da kuzen evleniyorrrrr
Kuzucum önce lazer epilasyona sonra kadıköye ordan da elbise bakmaya vaktim kalmazsa pazar gidicem elbise almam lazım Nisan da kuzen evleniyorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?