peki sen ona bu şekilde davranıyor muydun ? empati kurmaya çalışıyorum o yüzden soruyorum belkide onun hissettiklerini hissetmen için yapıyordurBilmiyorum canım olabilirBana hatla ilgili konuştuğunda bir dediki fazla güvenince bir şey çıkarmış illa Ya arkadaşlarından birinin başına bir şey geldi biri bir şey anlattı ya da bu paranoya yapıyor ben başka bir açıklama bulamadım
beni de sinir edersin ama
peki sen ona bu şekilde davranıyor muydun ? empati kurmaya çalışıyorum o yüzden soruyorum belkide onun hissettiklerini hissetmen için yapıyordur
Kızzz paranoyayla ilgili bir şey yazmıştım onu okuuu
Aaa ben çok yapıyorum işte sen beni sevmiyorsun zaten hiç sevmedin eskiyi düşünüyor musun aklına geliyor mu vs vs lanet olasıca bir geçmiş kız evlenmiş falan filan boşanmış sorma onun mazisinden nefret ediyorum. Arada facede şarkı paylaşıyor ben direkt düşünüyorum acaba eskisini düşünüp mü dinliyor bu şarkıları diye ki bence onu düşünüp dinliyor
Acaba başka bsey mi duydu kız ondan byle garip olmazmi çünkü bi rüya için bu kadar trip atilmazİşte diyorum ya rüyadan sonra garipleşti ben de anlamadım acaba rüya değilde başka bir şey mi var
Bacuuuuuuu moralim çok bozuk ondan yaaaaaaaaaa
Rüyadan sonra geldiler buna gerçek sebebi ne bilmiyorum cicim
Kuzum bence bseler duymuş olabilirİşte diyorum ya rüyadan sonra garipleşti ben de anlamadım acaba rüya değilde başka bir şey mi var
Bacuuuuuuu moralim çok bozuk ondan yaaaaaaaaaa
Rüyadan sonra geldiler buna gerçek sebebi ne bilmiyorum cicim
aman vazgeçmeyin canım ya benimkide baya kıskanç ama seninki takıntı yapmış galiba o zarar veriyor size. askerden öncede mi böyleydiValla bende bıktım artık sabrımda azalıyor çok sabırlıyımdır ama vazgeçtim mi de dönüşü yoktur bakalım ne olacak
o kadar uzun yazmışım ki en son mesaj olarak atmaya karar verdim :)Kızzz paranoyayla ilgili bir şey yazmıştım onu okuuu
Aaa ben çok yapıyorum işte sen beni sevmiyorsun zaten hiç sevmedin eskiyi düşünüyor musun aklına geliyor mu vs vs lanet olasıca bir geçmiş kız evlenmiş falan filan boşanmış sorma onun mazisinden nefret ediyorum. Arada facede şarkı paylaşıyor ben direkt düşünüyorum acaba eskisini düşünüp mü dinliyor bu şarkıları diye ki bence onu düşünüp dinliyor
Aynen tatlım bitse de dinlensem azıcık da olsayoğun bi cumartesi snei bekliyor tez gelse bari :)
lazerden hiç korkma bebikimmmm bende Maltepe de özel bir hastanede yaptırmıştım, ağrısız sızısızz.. ayy elbise dedin gönlümü fethettinMayıs ın ilk günü benim de kuzen evleniyorrr,, elbiseni bulduğunda benimle paylaşırsan sevinirim İstanbul un her yerine gidebilirim almak için
Ablamın gittiği yere yaptırıcam tatlım çok acıtıyor diyo dozunu yüksek tutmuşlar sanırımTabi acı hissi herkezde farklı da olabiliyor bakalım kurtulayım şunlardan yeter be uğraş uğraş sıkıldım artık
Ayy bu seneki düğünlerin haddi hesabı yok kuzu biri bitiyor biri başlıyorKadıköy de pek bulabiliceğimi sanmıyorum ama bakıcam yine en olmadı kına için elbise etek alıcam Pendik te çok abiyeci var oraya bakmanı tavsiye ederim tatlım en olmadı bende sanırım hafta sonu Pendiğe gidicem
nereye yazdın kızzz
Ne bilim bence de duydu ondan bu hale geldi bir garipAcaba başka bsey mi duydu kız ondan byle garip olmazmi çünkü bi rüya için bu kadar trip atilmaz
Kuzum bence bseler duymuş olabilir
aman vazgeçmeyin canım ya benimkide baya kıskanç ama seninki takıntı yapmış galiba o zarar veriyor size. askerden öncede mi böyleydi
o kadar uzun yazmışım ki en son mesaj olarak atmaya karar verdim :)
Kardeşine deseydin syle arasın beni sizi aradgnda önemli dieÖnceki sayfalarda bak bak
Ne bilim bence de duydu ondan bu hale geldi bir garipÜfff sinir oldum yaaa
Bende de var takıntı ama onda yoktu yeni çıktı, bir de trip attımı çok uzatır ben o kadar uzatmam o yüzden sinir oluyorum kıskanır olayı uzatır uzatır
Cevap atcam canım şimdi
Kardeşine deseydin syle arasın beni sizi aradgnda önemli die
Hahaha delisin ha söyler tabi ispiyonlarOnunla bir daha konuşursa söyler zaten abla böyle böyle dedi diye eşek değil ya söyler sanıırm
Hahaha delisin ha söyler tabi ispiyonlar
Takma kuzum illaki arar erkek milleti değil mi dayanamazlar bi süre snra:)Bakalım bacuuuAramazsa da kendi bilirr aman yaa sadece takan benim kendimi yıpratıyorum yeter artık
bende takıntılıyım aslında benimkide öyle ama rüya için uzatmaz böyle. bişey mi yaptın kız farkına olmadanÖnceki sayfalarda bak bak
Ne bilim bence de duydu ondan bu hale geldi bir garipÜfff sinir oldum yaaa
Bende de var takıntı ama onda yoktu yeni çıktı, bir de trip attımı çok uzatır ben o kadar uzatmam o yüzden sinir oluyorum kıskanır olayı uzatır uzatır
Cevap atcam canım şimdi
Kizzzzbende takıntılıyım aslında benimkide öyle ama rüya için uzatmaz böyle. bişey mi yaptın kız farkına olmadan
canıııııııımmKizzzz
Napıyon bebiscanıııııııımm
tost yiyom bebeğim sen napıyosunNapıyon bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?