Afyetolsun şekerim bende oturuyorum :)tost yiyom bebeğim sen napıyosun
sağol canım gel beraber olsunAfyetolsun şekerim bende oturuyorum :)
Sağol tatlım bende yedim demin :))sağol canım gel beraber olsun
afiyet olsun canıım :) kız mersine geliyon mu hiiçSağol tatlım bende yedim demin :))
Geliyoruz ailece kuzum denize form a her yaz geliyoruz:)afiyet olsun canıım :) kız mersine geliyon mu hiiç
anladım bebeğim hadi bakalımGeliyoruz ailece kuzum denize form a her yaz geliyoruz:)
Sen Mersin li miydin kızanladım bebeğim hadi bakalım
insan birşeylerle uğraşırken yorulduğunu anlamıyor da eve gelip kendini koltuğa bırakınca kalkası gelmiyorAynen tatlım bitse de dinlensem azıcık da olsa
Canimminsan birşeylerle uğraşırken yorulduğunu anlamıyor da eve gelip kendini koltuğa bırakınca kalkası gelmiyor
Canimm
efendim canımCanimm
şimdilik yapacak bir şey yok maalesef sen nasılsın napıyorsunhadı yaaa
şimdilik yapacak bir şey yok maalesef sen nasılsın napıyorsun
Evet kuzucum Kadıköyde bulması da zor olur ama kına için ideal yerler vardır illakiPendiği biliyorum canım oraya giderim zaten illakiiKadıköyde de Boğa dan aşağı bi sokak varya ordan günlük birşeyler almak istiyorum veya kınalar için elbise alabilirim ordan kısa.. ama abiye türü bulamam bulsam da pahalı Kadıköyde.. bakalım yaa arıycaz artıkk.. sen birşey bulursan foto atarmısın bana
Ya ben bazen gezerkendde yoruluyorum tatlım insan kalabalığı kabine gir çık mağazalardaki toz pislik tıkıyor beni hemeninsan birşeylerle uğraşırken yorulduğunu anlamıyor da eve gelip kendini koltuğa bırakınca kalkası gelmiyor
Nasılsın görünmuyorsunefendim canım
Hayırsızkzzzzzzzzzz :)
Sen sordun mu kız hiç beni sensin hayırsız :)kım hayrsz beeee ben buralardaym hıc sordunmu hııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?