bebeğim benimm, ya zaten bugün mevlüde gideceğiz kayınvalidemlerle ordan köyde yakın bir akrabalarının asker eğlencesi varmış oraya gidecekmişiz kalırız falan demiştik bakalım aksilik çıkmazsa benim günüm de böyle geçecek enerji lazım dinlenmem lazımyat zaten kuzucum benim yerimede uyu şafakdaşım :)
o zaman bol bol dinlen ki yorulmayasın enerjin sana yetsin kuzucum sahi düğün ne zamanbebeğim benimm, ya zaten bugün mevlüde gideceğiz kayınvalidemlerle ordan köyde yakın bir akrabalarının asker eğlencesi varmış oraya gidecekmişiz kalırız falan demiştik bakalım aksilik çıkmazsa benim günüm de böyle geçecek enerji lazım dinlenmem lazım
canım gelmeden tarih kesmedik işte şuan tek derdim şafak yani gelince netleşecek Allahın izniyleo zaman bol bol dinlen ki yorulmayasın enerjin sana yetsin kuzucum sahi düğün ne zaman
anam tez zamanda düğün olacak demek sizin ne kadar güzel Ya Rabbim çok sevindim senin adına ve şafak azaldı sen çeyizini topla bi güzel :) gelince belki hemen evlenirsinizcanım gelmeden tarih kesmedik işte şuan tek derdim şafak yani gelince netleşecek Allahın izniyle
yok canım gayet uzun sürecek aceleye gerek yokanam tez zamanda düğün olacak demek sizin ne kadar güzel Ya Rabbim çok sevindim senin adına ve şafak azaldı sen çeyizini topla bi güzel :) gelince belki hemen evlenirsiniz
aynen ya o çeyiz denen şeye o kadar para harcadım ki yazık bize ama sonra düşününce de ev kuruyorsun normal diyorum öyle işte :) ama al al bitmiyor annemin lafı aaaa onu almadan olmaz aaa ondan yaptırmadan olmaz :)yok canım gayet uzun sürecek aceleye gerek yokçeyiz hep devam zaten kuzum al al bitmiyor
aynen öyle böyle derken para gidiyor neyse çok şükür çalışıyoruz canımaynen ya o çeyiz denen şeye o kadar para harcadım ki yazık bize ama sonra düşününce de ev kuruyorsun normal diyorum öyle işte :) ama al al bitmiyor annemin lafı aaaa onu almadan olmaz aaa ondan yaptırmadan olmaz :)
çok şükür benim alacak bir şeyim yok he daha ortada bir şey de yok ama azcık da aileme çalışayım :)aynen öyle böyle derken para gidiyor neyse çok şükür çalışıyoruz canımtabi canım kolay mı ev kuruyorsun çoğu şey sende yani
GÜNAYDIN GÜZELLİKKKKK :)))))Kızllllllllaaaaaaaaar günaydınnnnnn
GÜNAYDIN GÜZELLİKKKKK :)))))
kitaba devam ediyorum iş yerindeyim aynı sıradan bi gün işte benim aşkımın kankaları falan beni ekleyemez :) senin adına sevindim bizim çarşı iznimiz falan yok bi tek acemilikte vardı bi ay kadar bi süreNapıyonnnnnnn yavruuuuuuuBen sevdiceğin çarşıya çıkmasını nete girmesini bekliyorum ihihihi
Bu arada beni sevdiceğin kankası eklemişDaha önce ekliydi ama silmişti şimcik gene eklemişşş
kitaba devam ediyorum iş yerindeyim aynı sıradan bi gün işte benim aşkımın kankaları falan beni ekleyemez :) senin adına sevindim bizim çarşı iznimiz falan yok bi tek acemilikte vardı bi ay kadar bi süre
valla biz acemilikte konuşurken anneleri de gelmişti bize ama en son benle konuşup kapatırken gözleri dolmuştu özlem böyle bir şey işteYa tanışıyoruz onunla sevgilisiyle aynı ortamda bulunduk sonuçta. Ama sevdicek kesin laf edecek.Bizde her hafta var aksilik olmadığı sürece aman keşke bizde de olmasa geziyorrrr bananeeeeeeee
günaydın canım benimGünaydın yavru ceylanlar
valla biz acemilikte konuşurken anneleri de gelmişti bize ama en son benle konuşup kapatırken gözleri dolmuştu özlem böyle bir şey işte
Nasılsın canimgünaydın canım benim
Günaydın yavru ceylanlar
bizimde dağıtıma gittiğinde 145 gün görmemiştik birbirimiziSormaa yaa 5 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?