iyiyim canım kitap okuyorum yana yakıla sen nasılsınNasılsın canim
Dağıtımdan sonra ilk izne olacak acayip özledimmmm görünce atlıcam çocuga ahahahabizimde dağıtıma gittiğinde 145 gün görmemiştik birbirimizi
atla bakalım :) çocuk senin sonuçta istediğini yapabilirsin şekerimDağıtımdan sonra ilk izne olacak acayip özledimmmm görünce atlıcam çocuga ahahaha
atla bakalım :) çocuk senin sonuçta istediğini yapabilirsin şekerim
Anladım tatlım az kaldı dayan bakalım :)Aradı biraz önce büyük ihtimalle 2sinde buradaymış
Anladım tatlım az kaldı dayan bakalım :)
haftasonu olduğu için olabilir mi tatil olanlar daha yeni kalkıp kahvaltılarını ediyorlardır hava güzelse dışarı çıkıp gezeceklerdirBugün neden hiç kimsecikler yokkkk
haftasonu olduğu için olabilir mi tatil olanlar daha yeni kalkıp kahvaltılarını ediyorlardır hava güzelse dışarı çıkıp gezeceklerdir
biz çalışıyoruz malesefOhhhhNormalde cumartesi çalışmıyoruz bugün mesai çıktı üffffffffff
Hiiiii sen karisamazsin bi kere tamam miiiiiiiiiGün aydınsa aydın sananeeee bundannnnn
Bende iyiyim canım ne olsun işteiyiyim canım kitap okuyorum yana yakıla sen nasılsın
Konuştuk kuzum aradı şırnak toplanma yerindelermiş pazartesi gecerler yerlerine büyük ihtimal :/
Bende iyiyim canım ne olsun işte
Iyidir bebegim benim sen nasilsin babn nasil olduCanımss naber :)
Ayy kuzum valla akım gitti basımdandemiştim ya sana mesajda akıllım :) aşık seni
Kuzum hepsi ayni yada en azından seninki ve benimki ayni ben bunu anlamış oldum inşallah zamanla duzelirler ne diyeyim ki :/Valla benimki bana kafayı yedirtecek az kaldı
Sarilmam mi kuzu ya nasıl ozlemisim ya burnuma depo yaptimmmm :)Hehehevallahi süper olır kuzum :) bol bol vakit geçirin emi :)) sımsıkı sarıl sevdiceğine :)
Valla benimde piyangodan çıktı kuzum yaa nasip demek ki herşey inşallah vardır hayırlısı ile nasibinizde tüm yarenlerimizin insallahhh :)benim öyle bi ihtimalim yok canım benim
Gözün Aydın tatlım haberini alabilmişsin kuzum yine:) asma yüzünü :)) kavuşacağın zamanı düşün ve mutlu ol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?