- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
bende iyiyim kuzum nolsun iste hep ayni :)iyiyim güzellik sen nasılsınn nasıl gidiyorr?
tanismadik tatlim ben demet belcikadan 24 yasindayim askerim 28 ocak bitirdi askerligi cok sukur :) darisi basiniza canimseninle tanışmadık sanırım yanılıyor muyum acabacanımm
kacarim ben :) napiyon tatlim nasilsjnöyle iyi geceeleeer diiyip diyip kaçmakla olmass ama
demetcim bende tuğçe 23 yaşındaım bizimde şafagımız 40 :) az kal bizimde tanıştıgımıza memnun oldum canmbende iyiyim kuzum nolsun iste hep ayni :)
tanismadik tatlim ben demet belcikadan 24 yasindayim askerim 28 ocak bitirdi askerligi cok sukur :) darisi basiniza canim
kacarim ben :) napiyon tatlim nasilsjn
Iyidir bebegim benim sen nasilsin babn nasil oldu
Sarilmam mi kuzu ya nasıl ozlemisim ya burnuma depo yaptimmmm :)
Saol kuzum bugün de iki kere aradı ankesörlüden telefon yasakmış o toplama yerinde ama iyi olduğunu duydum ya yeter bana :)
Dışarıda oturmak imkansızmış küçücük çocuklar bile taş atıyormuş terbiyesizlerOna sinir oldum biraz işte
memnun oldum bende kuzum :) oy az kalmis kiiz cok sukur yediniz sizdee :)demetcim bende tuğçe 23 yaşındaım bizimde şafagımız 40 :) az kal bizimde tanıştıgımıza memnun oldum canm
az kaldı mı gercektende demet geçermi zamanmemnun oldum bende kuzum :) oy az kalmis kiiz cok sukur yediniz sizdee :)
Sorma eve geldim biraz önce Uff.biz çalışıyoruz malesef
senin saçını Başını yolarimHiiiii sen karisamazsin bi kere tamam miiiiiiiii
İnşallah canım benim yaaKuzum hepsi ayni yada en azından seninki ve benimki ayni ben bunu anlamış oldum inşallah zamanla duzelirler ne diyeyim ki :/
ne güzel canımm çalış tabiçok şükür benim alacak bir şeyim yok he daha ortada bir şey de yok ama azcık da aileme çalışayım :)
selam canııımmmKızllllllllaaaaaaaaar günaydınnnnnn
Allah iyilik versin kuzucumbende iyiyim kuzum nolsun iste hep ayni :)
tanismadik tatlim ben demet belcikadan 24 yasindayim askerim 28 ocak bitirdi askerligi cok sukur :) darisi basiniza canim
kacarim ben :) napiyon tatlim nasilsjn
Yolsana yolsanaSorma eve geldim biraz önce Uff.
senin saçını Başını yolarim
İnşallah canım benim yaa
Allah iyilik versin bebegimmmİlaçlarını almaya Başladığından beri daha iyi kuzucuk çok şükür bende iyi olmaya çalışıyorum işte bebeğim :)
Oyyy Rabbim bizede nasip etsin inşallah :)) ayy Kavuşma anı süper bi andır eminim :))
Ohh çok şükür tatlım iyi olsunda varsın telefonu kapalı olsun.. Işte nasıl işleniyorlar askere karşı belirtileri onlarRabbim akıl ve hidayet versin inşallahhj
ne güzel canımm çalış tabi
selam canııımmm
Allah iyilik versin kuzucum
Yolsana yolsana
ben iyiyim bebeğimmm, ay evet kuzucum ne var ne yokk nasıl gidiyorrr?Selam yavruuuu napiyorsu Gorusmeyelii uzun zaman olduuuu
Yoldayim yolmaya geliyorumm
kavga ettik zaten
ben iyiyim bebeğimmm, ay evet kuzucum ne var ne yokk nasıl gidiyorrr?
Neden canim nolduSelam yavruuuu napiyorsu Gorusmeyelii uzun zaman olduuuu
Yoldayim yolmaya geliyorumm
kavga ettik zaten
şafak mı sıkıştırıyor nedir arada sendeliyoruz ikimizde de bir gerginlik agresiflik hatta dengesizlik. idare ediyoruz çok şükürr.. neyi kıskandı bebeğimm?Ben de iyiyim canım nasıl olayimm, beyfendinin kıskançlık krizleriyle uğraşıyorum istee :) sende durumlar nasil
Neden canim noldu
şafak mı sıkıştırıyor nedir arada sendeliyoruz ikimizde de bir gerginlik agresiflik hatta dengesizlik. idare ediyoruz çok şükürr.. neyi kıskandı bebeğimm?
ayy kötü olmuş yaaa inşallah çabucak düzelirsiniz kuzum sakinleşirsinizYaa bilmiyorum sinir oldum aklıma gelen her şeyi söyledim hatta sen benim facede paylastigim hiçbir şeyi begenmiyorsun artık önceden böyle değildin bile dedim ahaha
Bizde de mehtap sıkıştırıyor off off. Ya canım benim eski erkek arkadaşım duzlestirici almıştı yeniydi bende kullandim biz sevgiliyken de kullanmaya devam ettim uzun zaman önceye kadar ama sırf yeni diye yani aklimin ucunda dahi yoktu manevi değer falan filan bu da uzun süre ona takmıştı at nie atmiyirsun bende manevi değeri yok ki falan dedim bana inanmadi. Şimdi de askerde gene bunu takmış bana dedi ki ben sana at dedim atmadin göz kalemi sürme dedim surdun onu da mi eski erkek arkadasin almıştı bilmem nee. Tartışma böyle başladı başka yerlere gitti sonra da netten çıktı
ayy kötü olmuş yaaa inşallah çabucak düzelirsiniz kuzum sakinleşirsiniz
ne zaman gelecek canım nasipse?Zannetmiyorum gelene kadar duzelmeyiz
ne zaman gelecek canım nasipse?
cok az kaldi canimmm.. inan bana 40 gun hicbiseyy ama safak saymaa ben 2 3 haftada bir bakardim safaga inan, daha cabuk geciyo ozaman kuzum..az kaldı mı gercektende demet geçermi zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?