Kızlar kavga etmeyin ya biliyorum çok zor hele ki ben daha baştayım bizde mesajlaşma falan da yok öyle ankesörlüden aramasını bekliyorum özlemek çok zor bu hırçınlıklarınız özlemekten ama tartışmayın sevdiceklerinizle..
Banada smdi is konusunda mudahale ediyor her istediğini yaptim smdi bn diretiyorum diye kizdi bana o zmn bitsn dedi bnde tamam sen oyle iatiyorsan bitsin dedim iyi o zmn yuzugunu cikar at dedi çat telfnu kapadi. Her zmn onun dedigi olmuyor iste anlamiyor bi kere bnm istedigm olsn yaa.umarim ararlar seninki ararda bnmki inada bindirirse diye korkuyorum
ankesörlüden arayıp 2dakika sesini duyduğum zamanlar en güzeliydi sonra istemeden birbirini yiyosun ayrı düşmek çok zor bi durum sölediğin çok doğru çok hırçınlaştım son haftalarda
benmki noprmalde aramaz pat kapatır gider orda tabi o kadar atarlanamıyo dün ben çok diklendim o adım attı o alttan alıyo 2 yıllık ilişkimzde ilk defaarar benmkide tavrın bini bi para gelcek canımı okucak
Banada smdi is konusunda mudahale ediyor her istediğini yaptim smdi bn diretiyorum diye kizdi bana o zmn bitsn dedi bnde tamam sen oyle iatiyorsan bitsin dedim iyi o zmn yuzugunu cikar at dedi çat telfnu kapadi. Her zmn onun dedigi olmuyor iste anlamiyor bi kere bnm istedigm olsn yaa.umarim ararlar seninki ararda bnmki inada bindirirse diye korkuyorum
Bizim görüşemediğimiz dönemlerimiz hep oldu ama telefon olmayınca helede onu oralarda koşturup yorduklarınıda düşününce daha bir kötü oluyorum bu kadar beklemişsiniz bence sabredin her şey yoluna girer su akar yolunu bulur sadece biraz sabır ve alttan almak lazım..
çok haklısın bu buyuk bi sınav bzm içinama dayanılmaz acılar yaşıyorum
Neden öyle istiyorsan bitsin dedin ki bitmesin bitmesini istemiyorum deseydin belki de yatışırdı sakinleşirdiniz bana laf düşmez ama bazen bir taraf kendinden ödün vermeli eğer seviyor ise geldiğinde de sen yaparsın gene tribini ama askerlik çok farklı bunu benden iyi biliyorsunuz dayanın..
O mu hakli bnmi hakliyim bilmiyorum herkes kendince hakli ama bakalim nolcak arar gibime geliyor ama. Disarda olsalar zaten daha beter bide kizlara derler nazli diye gelsnler bzmkileri görsünler
Nasıl başarıya giden yol dikenliyse bence iyi bir ilişkiye sahip olmakta öyle sadece sabretmek zorundayız bol dua ile..
bu askerlik bitmeden biz biticez
allah kavuştursun pofudukcuuuuummmmm
hıhım, fark ediyor süreleri :26:
kaç gün oldu sennki gideli
Sinirle soylenmis seyler onlar ikimizde ayrilik istemiyoruz zaten biliyoruz ama bazen insani bunaltiyorlar sende bir sure sonra anlarsin bizi. Her zmn bn ödün veriyorum zten canm hep vazgectm biseylerden onun için
Sülüs 5 mayıstı dün başladı daha..
Dayancaz dayancz sabır bebeğim:)
kısa yada uzun dönemde farkeder mi acaba?
manisa merkez canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?