Yemin töreninde gidemeyeceğim maalesef yemin töreninden bir hafta sonra haftasonu gitmeyi düşünüyorum..
hmmm:44: olsun canm o zmn sabah erkendn gidersn oraya akşama kadar vakit geçirirsnz yemin töreninden sonra çarşı iznide oluyor ohh gezersnz beraber
İnşaAllah ya bakalım nasipse inşaAllah.. Çok özledim onu çook..
Doğru söylüyorsunuz..Seni aradikca daha iyi olcaksn emin ol özlem dinmiyor ama sesini duymak rahatlatiyor iyi oldugunu bilmek..
oy canımm.. ilk giittiği gece çokk kotuydum gercekten bak alışıcaksın ama şu moddan çıkman lazım bak biz burdayızz biirbirimize destekolacağız inşallah zaman akıııp gidecekk..facede eklimiydik bu arada canım seninle?
biz de dün teslim ettik.. aminn.. çok zormuş allah hepimize sabır versin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kısa yada uzun dönemde farkeder mi acaba?
gamzelim eş beklemek zor ama geçiyor sakin olmaya çalış...
evinizde onun olmaması falan koyuyor insana en başta.
ben eşimin terliklerinin yerini değiştirmemiştim günlerce..
bıraktığı gibi kalsın diye..
Nerede yapıyor acemiliği?
allah kavuştursun pofudukcuuuuummmmm
hıhım, fark ediyor süreleri :26:
nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiii:18::18:
Gamzelim yemin toreni ayin kacinda biliyor musun?bugun konusunca soracaktim ama kisacik vakitte aklimda bir suru sey oldugu icin hep unutuyorum biseyleri soramiyorum
Bugun yolladim askerimi... allah sabirlar versinn... sag salim.donsun butun askerlerimiz insallah.. cok.zormus coook dayanmak.. cok sessiz bu sehir..
ya dün çok tartıştık ikimizde inadın şimdide msne gelmiş bende ablasyla konuşuyodum çıkmış iyi gezmeler falan yazmış 1 saat önce aramız gene açıldı yani okuldan geldm 1 saat otobuste ayakta açlıktan öldüm telefona bakmadım hiç koşa koşa eve gttm geziyosun diyo bana ya delirtcek of
Bizde ayrildik suan bitti dedi bana sinir ediyor beni.aramasini bekliyorum gece filan aramazsa diye korkuyorum aslinda off büş napcaz bz böyle bazen o kadr bunaltiyorki beni sende ayni durumdasn galiba
Aa 30uysa 22 gun kalmis oluyo super :)
hayır açlıktan öldün deli gibi eve koştum yemek yedim o osırada mesj atmış ben bakmadım telefona bakmıyorum hiç gel diye 1 saat snra gördm mesajları yarımsaatte ablasıyla konuştuk ben dayanamıycam ya çok bunaldım simdi bida gelmemesinden korkuyorum bende
hayır açlıktan öldün deli gibi eve koştum yemek yedim o osırada mesj atmış ben bakmadım telefona bakmıyorum hiç gel diye 1 saat snra gördm mesajları yarımsaatte ablasıyla konuştuk ben dayanamıycam ya çok bunaldım simdi bida gelmemesinden korkuyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?