2014 Yarenleri! :)

Yemin töreninde gidemeyeceğim maalesef yemin töreninden bir hafta sonra haftasonu gitmeyi düşünüyorum..

hmmm:44: olsun canm o zmn sabah erkendn gidersn oraya akşama kadar vakit geçirirsnz yemin töreninden sonra çarşı iznide oluyor ohh gezersnz beraber

hmmm:44: olsun canm o zmn sabah erkendn gidersn oraya akşama kadar vakit geçirirsnz yemin töreninden sonra çarşı iznide oluyor ohh gezersnz beraber

İnşaAllah ya bakalım nasipse inşaAllah.. Çok özledim onu çook..

nidacım vallahi haklısın kendime gelmem lazım yarın gidecek aglamamak lazım söz verdim bugun bi garibim hissiz sanki gitmeyecek gibiyim faceden ekli degiliz çünkü facem yok:))

Dünden daha iyiyim zaten. İş yerinde olduğum için ister istemez kafam dağılıyor Allahtan..
Biz evden çıkarken ben eşimin terliğini gelince görüpte kötü olmiyim diye çekmeceye koymuştum.

Nerede yapıyor acemiliği?

Amasya da, seninki?

Selam kızlar nasılsıniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gamzelim yemin toreni ayin kacinda biliyor musun?bugun konusunca soracaktim ama kisacik vakitte aklimda bir suru sey oldugu icin hep unutuyorum biseyleri soramiyorum

nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiii:18::18:

ya dün çok tartıştık ikimizde inadın şimdide msne gelmiş bende ablasyla konuşuyodum çıkmış iyi gezmeler falan yazmış 1 saat önce aramız gene açıldı yani okuldan geldm 1 saat otobuste ayakta açlıktan öldüm telefona bakmadım hiç koşa koşa eve gttm geziyosun diyo bana ya delirtcek of

Bugun yolladim askerimi... allah sabirlar versinn... sag salim.donsun butun askerlerimiz insallah.. cok.zormus coook dayanmak.. cok sessiz bu sehir..

Bugun yolladim askerimi... allah sabirlar versinn... sag salim.donsun butun askerlerimiz insallah.. cok.zormus coook dayanmak.. cok sessiz bu sehir..

canım allah kavuştursun allah sag salim dönmeyi nasip etsin

Bizde ayrildik suan bitti dedi bana sinir ediyor beni.aramasini bekliyorum gece filan aramazsa diye korkuyorum aslinda off büş napcaz bz böyle bazen o kadr bunaltiyorki beni sende ayni durumdasn galiba

Bizde ayrildik suan bitti dedi bana sinir ediyor beni.aramasini bekliyorum gece filan aramazsa diye korkuyorum aslinda off büş napcaz bz böyle bazen o kadr bunaltiyorki beni sende ayni durumdasn galiba

hayır açlıktan öldün deli gibi eve koştum yemek yedim o osırada mesj atmış ben bakmadım telefona bakmıyorum hiç gel diye 1 saat snra gördm mesajları yarımsaatte ablasıyla konuştuk ben dayanamıycam ya çok bunaldım simdi bida gelmemesinden korkuyorum bende

Kızlar kavga etmeyin ya biliyorum çok zor hele ki ben daha baştayım bizde mesajlaşma falan da yok öyle ankesörlüden aramasını bekliyorum özlemek çok zor bu hırçınlıklarınız özlemekten ama tartışmayın sevdiceklerinizle..

Banada smdi is konusunda mudahale ediyor her istediğini yaptim smdi bn diretiyorum diye kizdi bana o zmn bitsn dedi bnde tamam sen oyle iatiyorsan bitsin dedim iyi o zmn yuzugunu cikar at dedi çat telfnu kapadi. Her zmn onun dedigi olmuyor iste anlamiyor bi kere bnm istedigm olsn yaa.umarim ararlar seninki ararda bnmki inada bindirirse diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…