2014 Yarenleri! :)

30 mayıs 'ta yemin töreni var benim sevgilimde dün gitti 5 temmuz da da dağıtım varmış..

kızlarr hepinizi Allah kavuştursun sanırım herkesin sevdiği gitmiş.. hepimiz sağsalim kavuşalım inşallah sevdiceklerimize

Amiiin inşallah. Bi aksilik çıkmazsa gidicem yemin törenine. Zaten şimdiden özledim bile

Aynen.. Eşim bu sabah aradı, yemek yemek sıkıntıymıs biraz. 2-3 bu şekilde yoğun devam edecekmiş.
Yemin töreni 30 mayıstaymış canm haberin olsun.

Amasya çok rahat canım hiç takma kafana allah kavuştursunn

Sagol arkadaşım, evet amasya için hep iyi duyumlar aldım.
Usta birliği malatayada inş orada da rahat geçer...

inşallah canım konuştukça alışıyor zaten insan ne kadr yanındaki gibi olmasada alışıyoruz bi şekilde

Öyle canım, ilk aradığında sesim titriyordu, bugün 2 kez aradı daha sakindim.
İnsan alışıyor dediğin gibi.

Son düzenleme:
Amin canım Allah hepimizi kavuştursun. Seslerini duydukça daha iyi olucaz inş..

gamzelim eş beklemek zor ama geçiyor sakin olmaya çalış...
evinizde onun olmaması falan koyuyor insana en başta.
ben eşimin terliklerinin yerini değiştirmemiştim günlerce..
bıraktığı gibi kalsın diye..

Nerede yapıyor acemiliği?

Özlüyorum ama ona belli edemediğim için nasıl geçicek bile diyemediğim için hissizim biraz 😥😥😥😥

bugün ikinci gününüz dimi sizin
ah ahhh özlem 365 gün çekcez bunu böyle yemin töreninde görürsn canm gidersn 21 gün sonra kavuşursun nasipse biraz olsun özlem giderirsnz

bugün ikinci gününüz dimi sizin
ah ahhh özlem 365 gün çekcez bunu böyle yemin töreninde görürsn canm gidersn 21 gün sonra kavuşursun nasipse biraz olsun özlem giderirsnz

Yemin töreninde gidemeyeceğim maalesef yemin töreninden bir hafta sonra haftasonu gitmeyi düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…