2014 Yarenleri! :)

arar arar ondan yoğundur tabi canımm geceye doğru bence

ben 94/2leri bekliyodum en kötü şafak benm diye sende 94/3leri bekle bak siz geldiniz bile zaman çabuk geçiyo ama şafağa bakınca geçmiyo gibi geliyo

İnşaAllah ya çok çabuk geçer.. İki oldu bana özledim demedi telefonda bende onu taktım kafama ya 😥

aradııııı aradııı yok canıımm uzun döneemm, amiiiinnn

Niye sersem olsun ki daha eğitime başlamamışlar aşı olmuşlar sadece..

Canim hic bilmedikleri alisik olmadiklari bi ortama girdiler. Hic kolay degil aslind o yuzden bence de takilma boyle seylere. Daha ilerde ne sorunlar cikacak. Hep bizim sagduyulu davranmamiz alttan almamiz lazim. Onlar bunu yapamayacaklar cunku. Sikma canini :)

Kızlar ustalık yerleri soyismin baş harfine göre çıkıyormuş böyle olan var mı merak ettim gerçektenn??

Kızlar sevgilisi nişanlısı eşi böyle olan varsa yazsın lütfenn soyisminin baş harfine göre ustalık yeri çıkan varsa doğru mu merak ediyorum cidden???

Haklısında insan bi boşluğa düşünce öyle işte neyseki ona yansıtmadım teşekkür ederim ilgin için ☺️

Kızlar sevgilisi nişanlısı eşi böyle olan varsa yazsın lütfenn soyisminin baş harfine göre ustalık yeri çıkan varsa doğru mu merak ediyorum cidden???

yok artıkkk

bizim soyisim Y ile başlıyo ama ustalığı Gelibolu

aynı şekilde erkek kardeşi de askerde, uzun dönem. onun soy isim Y.., ama ustalığı Erzincan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…