8 ay çok be güzelim ya bi yarısı bitse
Siz ustalıktasınız en azından :)
Dun sabah konustuk bi de gece 11 gibi aradi bugunde 1 de aradi aksam ararım dedi bekliyorum bakalim gelen askerleri kaydediyormus o yüzden gec olabilirmiş:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arar arar ondan yoğundur tabi canımm geceye doğru bence
ben 94/2leri bekliyodum en kötü şafak benm diye sende 94/3leri bekle bak siz geldiniz bile zaman çabuk geçiyo ama şafağa bakınca geçmiyo gibi geliyo
Aynen canm ya insallah duzelriz cok seviyorum çünkü onu..
İnşaAllah ya çok çabuk geçer.. İki oldu bana özledim demedi telefonda bende onu taktım kafama ya 😥
kız saçmalama takılma öle şeylere o orda sersem oldu şimdi
aradııııı aradııı yok canıımm uzun döneemm, amiiiinnn
Niye sersem olsun ki daha eğitime başlamamışlar aşı olmuşlar sadece..
Kızlar ustalık yerleri soyismin baş harfine göre çıkıyormuş böyle olan var mı merak ettim gerçektenn??
Canim hic bilmedikleri alisik olmadiklari bi ortama girdiler. Hic kolay degil aslind o yuzden bence de takilma boyle seylere. Daha ilerde ne sorunlar cikacak. Hep bizim sagduyulu davranmamiz alttan almamiz lazim. Onlar bunu yapamayacaklar cunku. Sikma canini :)
Niye sersem olsun ki daha eğitime başlamamışlar aşı olmuşlar sadece..
yeni bi yer arkada bıraktıkları sudan çıkmış balık
Kızlar sevgilisi nişanlısı eşi böyle olan varsa yazsın lütfenn soyisminin baş harfine göre ustalık yeri çıkan varsa doğru mu merak ediyorum cidden???
Doğru söylüyorsun.. Ama alışmış ya bugün eğlenceliydi dedi sevindim
aman böle devam eder inş bizimkinin ustalığı acemilikten zor geçiyor acemiliği çok rahattı
93 dönemi mi peki bu kişiler 94 mü?yok artıkkk
bizim soyisim Y ile başlıyo ama ustalığı Gelibolu
aynı şekilde erkek kardeşi de askerde, uzun dönem. onun soy isim Y.., ama ustalığı Erzincan
93 dönemi mi peki bu kişiler 94 mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?