2014 Yarenleri! :)

ohh gezin bakalım gezin gençler biz aynı valla bildiğin gibii telefonun başında bekliyoruzzz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

[/B]
aramış bak ayrılmadı tatlım düzelirsiniz braz alttan al bizde konuşuyoruz hala uykum geldi yatamıyorum

canım yaa daha sabah düzeldik aradı konuştuk kötü kapattık sonra bi daha aradı özür filn diledi daha olumlu yaklaştı hallettik çok şükür sorunu şuan bidaha yaşamayız inşallh..

geçmiş olsun canım bakıyorumdA topik iiice dolmaya başladı askerler gidince :)

Telefon çalınca nasıl heyecanlanıyorum anlatamam.
Eşim dün 3 defa , bugün 2 defa aradı.. Sesi iyi geliyor.
İlk toparlanmalar olduğu için çok ayakta bekliyorlar akşam erkenden uyuyorlar.
Gel 30 mayıs gel :)

Son düzenleme:
Telefon çalınca nasıl heyecanlanıyorum anlatamam.
Eşim dün 3 defa , bugün 2 defa aradı.. Sesi iyi geliyor.
İlk toparlanmalar olduğu için çok ayakta bekliyorlar akşam erkenden uyuyorlar.
Gel 30 mayıs gel :)

yemin törenine kadar, çok yoruyorlar zaten yaaa, her gün saatlerce prova.. bi kişi en ufak bi hata yapınca, sil baştaaan falan

Arkadaşlar sevdiceğim bana bi paket hazırlayıp göndermiş çok heycanlıyım sabırsızlıkla beklemekteyim bu ptt kargoya sinir oldum bi getiremediler kargomu ya heycanımı sizinle paylaşmak istedim.

Arkadaşlar sevdiceğim bana bi paket hazırlayıp göndermiş çok heycanlıyım sabırsızlıkla beklemekteyim bu ptt kargoya sinir oldum bi getiremediler kargomu ya heycanımı sizinle paylaşmak istedim.

Ayyyy ne güzel yaaa ne zamandır askerde seninki :)
Ya benimki hala aramadı yaaa

Bugün yoğunluk olblir cnm geç ararrsa merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…