2014 Yarenleri! :)

aynen şimdii bide öyleyizz öğle yemeği akşam yemeği bide yatmadan inş bizimmmde telefonumuzz olur o zaman gerçekten cok iyi olur. senin adına cok sevindm canım darısı başımıza artık

teşekkürler canımm, sizin de telefon işi sıkıntısız olur inşallah..

gerçi biz de ancak 5'ten sonraları kullanabiliyoruz, mesai bitip komutanlar uzamanlar gidince yanii

Onlisanstanmi grcen canm bnde hazirlaniyorum ne yazikki:)

Kpss başvuru tarihleri ne zaman ben lisans öğrencisiyim fakat önlisans sınavına girip biraz para kazansam fena olmaz ne zaman başvurular ve nasıl bir kitap almalıyım??

yemin törenine kadar, çok yoruyorlar zaten yaaa, her gün saatlerce prova.. bi kişi en ufak bi hata yapınca, sil baştaaan falan

Ayy kıyamam:) Evet öyleymiş canım. Az önce konuştuk eşimle. Çok ayakta bekliyolarmış.
İştima diyor ama tam olarak ne olduğunu bilemiyorum

Ayy kıyamam:) Evet öyleymiş canım. Az önce konuştuk eşimle. Çok ayakta bekliyolarmış.

Başlamışlar mı eğitime ?? Bizim pazartesi başlayacakmış muayene aşı falan geçti çarşambadan beri..

hoşgeldinn canım çok zor gerçekten allah hepimize sabır versin :2:

Bende sevgilimi 7mayısta gönderdim siz bizim alt devremiz olcaksınız ay çok heyecanlı alt devre gelince daha rahat akar zaman inşaAllah.. Allah kavuştursun hepimizi doya doya vakit geçir sevdiceğinle..

eveeet, tüm günü ayakta geçirtiyolar törene kadar, hele törene son 1 hafta kala pert oluyolar bildiğinnn

iştimaaa, yani yoklama diyim ben sana, bunları sıraya sokuyolar sayıyolar eksik var mı diyee

Kpss başvuru tarihleri ne zaman ben lisans öğrencisiyim fakat önlisans sınavına girip biraz para kazansam fena olmaz ne zaman başvurular ve nasıl bir kitap almalıyım??

lisans okuyorsan önlisansa başvuramzsın canım.liseye girebilirsin şuan.onun başvuralarını bilmiyorum haziran temmuz gibi olabilir ösymnin sitede yazar bakabilrsin ordan.

lisans okuyorsan önlisansa başvuramzsın canım.liseye girebilirsin şuan.onun başvuralarını bilmiyorum haziran temmuz gibi olabilir ösymnin sitede yazar bakabilrsin ordan.

Hım bir ara araştırayım teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…