2014 Yarenleri! :)

Dort saati gecti teslm olali hala aramadi beni deliricem

Fırsat bulamamıştır arar sakin olll canımm ilk gun bu saatlerde aramıştı benim nişanlım. hoş bende meraklar içerisndeym şuan 3 gündür bu saatlerde arıyordu hala aramadı

iki gündür günde 1 kez de olsa arıyor bu akşam da 6 dakika 15 saniye konuştukk nasıl iyi geldii anlatamam Allahıma hamd olsunn :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iki gündür günde 1 kez de olsa arıyor bu akşam da 6 dakika 15 saniye konuştukk nasıl iyi geldii anlatamam Allahıma hamd olsunn :)

gün geçtikçe artacak o dakikalarrr

Benimde Erkek Arkadasim simdi aradi 3 Dakika konusabildik sadece ( Dün gitti ama simdikten okadar cok özledim ki cok yoruyorlarmis ( Suan acemi birlik Isparta Egirdir Dagci Komando sonra büyük ihtimal Sirnak doguya gidicekmis cok korkuyorum kizlar ya canim cok aciyo agla agla öldüm

[/B]

canım yaa daha sabah düzeldik aradı konuştuk kötü kapattık sonra bi daha aradı özür filn diledi daha olumlu yaklaştı hallettik çok şükür sorunu şuan bidaha yaşamayız inşallh..

ohh çok şükür tatlım sorunu hallettk der demez brbirimizi yiyoruz gene biz

canım tesellisi zor ama sabır..

canımmm üzülme yaaa

hem bak bizim grupta (354. dönem) bi arkadaşın sevgilisi de ustalığı şırnakta... eğer şırnak çıkarsa onunla konuşup bilgi alabilirsinn

kızlar sevgilim gitti çok zormuş tarifi yokk bu hissin

canımmm üzülme yaaa

hem bak bizim grupta (354. dönem) bi arkadaşın sevgilisi de ustalığı şırnakta... eğer şırnak çıkarsa onunla konuşup bilgi alabilirsinn

Hangi grupta bilmiyorum ya Daha yeniyim canim bu sitede gruplara nasil giriliyor bilmiyorum

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…