Dort saati gecti teslm olali hala aramadi benideliricem
Dort saati gecti teslm olali hala aramadi benideliricem
İndiğini biliyorsan sesini duyduysan için rahat olsun cnm işlemleri bitmemiştir henüz bisürü işleri oluyor yarın sabah arar kesin
Ewet kislanin onunde aradi iceri giriyrm teli birkiyorm merk etme dedi. Ama olmuyo iste bogazm dugum dugum
iki gündür günde 1 kez de olsa arıyor bu akşam da 6 dakika 15 saniye konuştukk nasıl iyi geldii anlatamam Allahıma hamd olsunn :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gün geçtikçe artacak o dakikalarrr
Konustunzmu siz biz konuştuk hala ayni kötü durumdayız kendimden fedakarlık yapmami istiyor
[/B]
canım yaa daha sabah düzeldik aradı konuştuk kötü kapattık sonra bi daha aradı özür filn diledi daha olumlu yaklaştı hallettik çok şükür sorunu şuanbidaha yaşamayız inşallh..
Benimde Erkek Arkadasim simdi aradi 3 Dakika konusabildik sadece( Dün gitti ama simdikten okadar cok özledim ki cok yoruyorlarmis ( Suan acemi birlik Isparta Egirdir Dagci Komando sonra büyük ihtimal Sirnak doguya gidicekmis cok korkuyorum kizlar ya canim cok aciyo agla agla öldüm
canım tesellisi zor ama sabır..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde Erkek Arkadasim simdi aradi 3 Dakika konusabildik sadece( Dün gitti ama simdikten okadar cok özledim ki cok yoruyorlarmis ( Suan acemi birlik Isparta Egirdir Dagci Komando sonra büyük ihtimal Sirnak doguya gidicekmis cok korkuyorum kizlar ya canim cok aciyo agla agla öldüm
kızlar sevgilim gitti çok zormuş tarifi yokk bu hissin
canımmm üzülme yaaa
hem bak bizim grupta (354. dönem) bi arkadaşın sevgilisi de ustalığı şırnakta...eğer şırnak çıkarsa onunla konuşup bilgi alabilirsinn
Hangi grupta bilmiyorum yaDaha yeniyim canim bu sitede gruplara nasil giriliyor bilmiyorum
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
ohh çok şükür tatlım sorunu hallettk der demez brbirimizi yiyoruz gene biz
Neden böyle oluyokii kesin cok ozledik ondan birbirimizi yiyoruz boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?