- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
Kullandiriyorlar kuzu oyle:) kz yazici iymi sence yazici olablrms:)oyle iki seferde kullandiriyolarsa güzel olur valla :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullandiriyorlar kuzu oyle:) kz yazici iymi sence yazici olablrms:)oyle iki seferde kullandiriyolarsa güzel olur valla :)
Anam benimki pek duygusal yaasoyleniyo anlaminda dedim kuzum..bnmki belli etmez pek hissettiklerini..genlde bn ağlarım hep,o teselli eder![]()
Okudm smdi kz dedk sana verir dieAhahahahah o da iyiymiş kuzuHişşşt sn haberi okudun mu çağlar hattı kurtarmış bebeğimmm
![]()
Bunada şükür yavrum yaa tel mel umrumda değil valla yeniden msjlaşabilicez konuşabilicez yaa ohhh çok şükür rabbimmeeeee.. Seninki tel götürdü mü boncuk gözüm?Okudm smdi kz dedk sana verir dietelide versyms bari.d
Aynen bebegim en onenlisi o zaten:) bunada şükür. Gotrdu tatlm gecrdi hatta teli sık sık arama zaman gecsn ortami kap ondan snra ckartrsn kullanrsn dedm tamam dedi :)Bunada şükür yavrum yaa tel mel umrumda değil valla yeniden msjlaşabilicez konuşabilicez yaa ohhh çok şükür rabbimmeeeee.. Seninki tel götürdü mü boncuk gözüm?
Hihihihi ohh iyi çok şükür sevindim bitanemAynen bebegim en onenlisi o zaten:) bunada şükür. Gotrdu tatlm gecrdi hatta teli sık sık arama zaman gecsn ortami kap ondan snra ckartrsn kullanrsn dedm tamam dedi :)
Ahahaha alemsn kz dunde koltuk sallandi uzanyodm lan nilyo dedm yanmdada annem uzanydu dusndm herlde annem kiltgu salladi die snra oda dedi sallanti oldu deprm olsaydi frlardm disari snra dallanmadi sukur:)Kızlar rüzgardan balkonun tel kapısı ses çıkartıyo ödüm patladı az önce yaa![]()
Aynen denizimmm ya bi mesaj atlmasi bile insana yetio yaa:)Hihihihi ohh iyi çok şükür sevindim bitanemTlf çok büyük nimet vallahi yaa
O msj atmak ne kadar güzel bişeymiş askerlikte anladım
![]()
dimi kuzum insan huzurlu uyuyamiyotuncelide 2 metre kar varmis karakol kaybolmus resmn 3 gundur elektrikleri yok..kiyamam usuyolar
![]()
Ahahahaha allah korusun kıııız çok korkarım depremdenAhahaha alemsn kz dunde koltuk sallandi uzanyodm lan nilyo dedm yanmdada annem uzanydu dusndm herlde annem kiltgu salladi die snra oda dedi sallanti oldu deprm olsaydi frlardm disari snra dallanmadi sukur:)
oh beeee rahatladikkk yavrukussssssİvit cınımcımlaaarr az evvel dırı dırıp etti tlfn.. aaaaay bide baktımki ne göreyiiiiim "sevgilim"den bebeğimmm msjı gelmişlşşşşşşSimi kurtarmış çok şükür aşkitooo tlf da arkadaşından bulmuş yedek tlfnu varmış çocuun.. Bi daha konuştum rahatladımm rahatladım ohhh bee
![]()
yok balim yau pek sevmiyorum :)Doğrudur demetimmmm.. Sende severmisin kitap okumayı bebeğimmmmm![]()
YeşimiiiiimmmmAllah yardımcıları olsun kuzucuum kıyamam hiçbirine ya hepsi ana kuzusu
Alemsn kz seni brakp gideck hali yok ya hahaaha :) bzde eski evdeykn deprm oldu aksam. kz butun komsular dsarda yatmstk yazdi allahtan .d.dAhahahaha allah korusun kıııız çok korkarım depremdenBi defa eski evdeyken oturuyoduk ev arkadşm ben çağlar bide bi arkadaş daha vardı.. bi deprem olmaya başladııııı allaaaaaah herkes birbirine bakıyo aşkım kolumu tutmuş dışarı kaçırcakmış bizi
1nci kattaydı o ev balkondan atlıcakmış benide alıp.. Çocum yaa yalnız gitmiyo benide götürüyo yanında gihihihihihi
![]()
iyi tabi kuzum..nobet fln tutmazKullandiriyorlar kuzu oyle:) kz yazici iymi sence yazici olablrms:)
hep ozenirim duygusal erkeğe sahip olanlaraAnam benimki pek duygusal yaaAğlayıverir valla.. Dayanamam ben aşkıma yaa
![]()
Keske bilgsyrdada net olsaydi oda iyi olrdu.d.d nyse yazici olrda INSALLAH nobet yapmz enazndn:)iyi tabi kuzum..nobet fln tutmaz
Sağol kuşummmm valla hep beraber rahatladık yaa çok şükürrroh beeee rahatladikkk yavrukussssss
yok balim yau pek sevmiyorum :)
amin kuzum...dualarimiz butun askerlerimizleAllah yardımcıları olsun kuzucuum kıyamam hiçbirine ya hepsi ana kuzusu
kuzuuu sende cok sey istion.d bunada şükür:)Keske bilgsyrdada net olsaydi oda iyi olrdu.d.d nyse yazici olrda INSALLAH nobet yapmz enazndn:)