- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Ben olsam onu brakıp çıkabilirdimmmAlemsn kz seni brakp gideck hali yok ya hahaaha :) bzde eski evdeykn deprm oldu aksam. kz butun komsular dsarda yatmstk yazdi allahtan .d.d

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam onu brakıp çıkabilirdimmmAlemsn kz seni brakp gideck hali yok ya hahaaha :) bzde eski evdeykn deprm oldu aksam. kz butun komsular dsarda yatmstk yazdi allahtan .d.d
Hahaha dogru diyon kuzum kz ilk yazici diynce sevndm icmden oh nette olur girer konsrz falan snra abm dedi cok akllsn komutnlrda saf ya net baglck dedi.d.dkuzuuu sende cok sey istion.d bunada şükür:)
Aynen balim ya ALLAH bdaha yasatmasn hcbrmze. Kz ozlemsm ha sizlerle knsmayi :)Ben olsam onu brakıp çıkabilirdimmmDeermişim.. Allah korusun kuşum yaa
Şaka bi yana çok kötü bi afet
![]()
Keske bilgsyrdada net olsaydi oda iyi olrdu.d.d nyse yazici olrda INSALLAH nobet yapmz enazndn:)
Bizim buralada bu konuyla ilgili bi laf vaadır ama pek bi ayıp kaççek buuda:)kuzuuu sende cok sey istion.d bunada şükür:)
Bizde seni özlemişiz damlammmmAynen balim ya ALLAH bdaha yasatmasn hcbrmze. Kz ozlemsm ha sizlerle knsmayi :)
Ne lafi kiz.d.dBizim buralada bu konuyla ilgili bi laf vaadır ama pek bi ayıp kaççek buuda:)
Aynen balim yaa iyiki varsinizBizde seni özlemişiz damlammmmHemde çoooook özlemişiiiiiz
![]()
yani guzel bisey balim arada boyle benimde okuyasim geliyo mesela erdi ilk gittiginde askere, 10 gun hic ulasamadim hic konusmadik.. bos vakit coktu, calismiyordum, okudum 2 3 tane kitap cok guzellerdi sabretmemi daha iyi sagladilar :)Sağol kuşummmm valla hep beraber rahatladık yaa çok şükürrrBen kitap okumayı severim kuşummm.. Çok güzel bişi yaa
Ama kimisini sıkıyo.. Çğlarda sevmiyo mesela. Alıştıramadım bi türlü ona
![]()
Hişşşşşşttt çok ayıp bi laf kıııız söylenmez öyleeeNe lafi kiz.d.d
Yaziciyla ilglimi kuzu peki.dHişşşşşşttt çok ayıp bi laf kıııız söylenmez öyleeeUtanırım ben zateeeen
Diyemem ayıp sööööz
![]()
Aynen kuzucumm faydalııı.. İnsanın ufkunu genişletiyo kitap okumak.. Tanımadığın kültürleri tanıma fırsatı buluyosunyani guzel bisey balim arada boyle benimde okuyasim geliyo mesela erdi ilk gittiginde askere, 10 gun hic ulasamadim hic konusmadik.. bos vakit coktu, calismiyordum, okudum 2 3 tane kitap cok guzellerdi sabretmemi daha iyi sagladilar :)
Allah seniiii yazıcıkla ne ilgisi var kız.. İnternetide olsn fln dedin yaaa onunla alakalııı.. Nokta nokta buldun nokta noktasını arıyon derlerYaziciyla ilglimi kuzu peki.d
iyi geceler yavruuuum basagiiiim:) gorusuruz balimmmiyi geceler bebeklerimm ...yrn görüşmek uzere kocaamannn öptüm hepinizi![]()
sanada tatlimmmm canimin ici ya :) iyi geceler yavrummm bende cok optummmDamlammmm ve demetimmmm çok uykum geldi kızlar benimmm yavaştan yatıyorum.. Çpoooook çok öpüyorum siziii:) iyi geceler bebişler:)
Bende oyle tv bakiyorum kuzum napiim :) firsat bulamadi demekki bu ara aramalar COK sk oluyormus benmki oyle dedi![]()
Günaydın kızlaaaaaarrrrr.. Sabah aşkın sesîyle uyanmak ne güzeeeeellllllllGünümüz çok güzel geçsin inşallah fıstıklar.. Benim zorlu hastane yolculuğum başlıycak biraz snra.. Allah yardımcım olsun
![]()
Bende sağ salim gelebildim çok şükür bebeğim.. Bugün dahada berbattı yollar yaaa buzz tutmuşş habire kayıyosungünaydınnnn canlarımmmm
ohhh ne güzel başlamışsın günetüm gün sakin ve güzel geçer inşallah bebeğiiimmm
ben geldim ofise yerleştim yerime ihihih babam bıraktı bugün de çok şükür rahat geldim
![]()
Bende sağ salim gelebildim çok şükür bebeğim.. Bugün dahada berbattı yollar yaaa buzz tutmuşş habire kayıyosunBi gülüceğim geliyo tövb yaabbim kayanlara
Dolmuş desen kağnı gibi geldi
![]()