2014 Yarenleri! :)

Sağol kuşummmm valla hep beraber rahatladık yaa çok şükürrr:KK19: Ben kitap okumayı severim kuşummm.. Çok güzel bişi yaa:KK51: Ama kimisini sıkıyo.. Çğlarda sevmiyo mesela. Alıştıramadım bi türlü ona:KK12:
yani guzel bisey balim arada boyle benimde okuyasim geliyo mesela erdi ilk gittiginde askere, 10 gun hic ulasamadim hic konusmadik.. bos vakit coktu, calismiyordum, okudum 2 3 tane kitap cok guzellerdi sabretmemi daha iyi sagladilar :)

yani guzel bisey balim arada boyle benimde okuyasim geliyo mesela erdi ilk gittiginde askere, 10 gun hic ulasamadim hic konusmadik.. bos vakit coktu, calismiyordum, okudum 2 3 tane kitap cok guzellerdi sabretmemi daha iyi sagladilar :)
Aynen kuzucumm faydalııı.. İnsanın ufkunu genişletiyo kitap okumak.. Tanımadığın kültürleri tanıma fırsatı buluyosun:KK51: İşte öyyleeeeee.. Çok uykum geldiiii menimmm:KK51:

Damlammmm ve demetimmmm çok uykum geldi kızlar benimmm yavaştan yatıyorum.. Çpoooook çok öpüyorum siziii:) iyi geceler bebişler:)

Günaydın kızlaaaaaarrrrr.. Sabah aşkın sesîyle uyanmak ne güzeeeeellllllll:KK36: Günümüz çok güzel geçsin inşallah fıstıklar.. Benim zorlu hastane yolculuğum başlıycak biraz snra.. Allah yardımcım olsun:-)

günaydınnnn canlarımmmm :KK19:

Günaydın kızlaaaaaarrrrr.. Sabah aşkın sesîyle uyanmak ne güzeeeeellllllll:KK36: Günümüz çok güzel geçsin inşallah fıstıklar.. Benim zorlu hastane yolculuğum başlıycak biraz snra.. Allah yardımcım olsun:-)

ohhh ne güzel başlamışsın güne :KK68: tüm gün sakin ve güzel geçer inşallah bebeğiiimmm :KK19: ben geldim ofise yerleştim yerime ihihih babam bıraktı bugün de çok şükür rahat geldim :KK68:

günaydınnnn canlarımmmm :KK19:

ohhh ne güzel başlamışsın güne :KK68: tüm gün sakin ve güzel geçer inşallah bebeğiiimmm :KK19: ben geldim ofise yerleştim yerime ihihih babam bıraktı bugün de çok şükür rahat geldim :KK68:
Bende sağ salim gelebildim çok şükür bebeğim.. Bugün dahada berbattı yollar yaaa buzz tutmuşş habire kayıyosun:KK12: Bi gülüceğim geliyo tövb yaabbim kayanlara:KK48: Dolmuş desen kağnı gibi geldi:KK53:

Bende sağ salim gelebildim çok şükür bebeğim.. Bugün dahada berbattı yollar yaaa buzz tutmuşş habire kayıyosun:KK12: Bi gülüceğim geliyo tövb yaabbim kayanlara:KK48: Dolmuş desen kağnı gibi geldi:KK53:

çok şükür kuzucuuum.. -8 derece burası, güneş var ama bizle dalga geçiyor sanki :KK48: dün haberlerde izledim karı koca birbirlerine sıkı sıkı sarılmış yürümeye çalışıyorlar adam pıt kayıyor hanımefendi de onunla birlikte pıt :KK53: ayy gülesim geliyor :KK48: aman kağnı gibi gelsin bebeğim zaten, geç olsun güç olmasın demişler

Back
X