2014 Yarenleri! :)

nasılsın fıstığımmm :KK19:
yerimm seni ya hihihih :oops: özel özel çoookk özelll :KK53: bakalım nasipse evlenince problem olacak mı bu mevzuuu, aslında bunu takıyorum kafaya :KK53:
İyiyim allaha şükür bitanemmm hastanedeyimmm çalışıyrummm.. Ayy hasta olucam sanırım her yerim ağrıyo yaa ve çok üşüyorummm:KK43:

Yok kıııız problem mroblem olmaz evlenince.. Önemli olan işleviiii:KK53::KK53::KK53: Hihihihihihi utandımmmm:oops: Şaka kuşum şaka:KK53:
ooo başın kalabalık desene ..hazırlıklara başladınmı canım ahhh yakın olsaydık gelirdim yardıma kuzuzcum :) ne ii olurdu valla
Canım beniiiiiiiimmmm çok tşk ederimmm düşünüp bunu söylemen bile yeterrr banaaa:KK51: keşke yakın olsaydıkkk 2lafın belini kırardık kıııız 2dedikodu 1 fısıltıııı:KK53:

Hazırlıklarım tamam sayılır kuzucummm bi tek ana yemeğim kaldı.. Dün bütün akşam mutfaktaydım:KK48: Ayy azıcık heycanlanıyorummmm:KK48: Bugünde biraz erken çıkmayı düşünüyorum işten gidiyim duşa falan giriyim saçımı fln yapıyım kendi hazırlıklarımı yapayım istiyorum:oops:

Orada üzgün sıfat olmuş denizim ama sabahın köründe yazdım affet :KK30:oooooooo bende geliyooom Allah'ın kulunu alırsınız heraldee demiii denizim :p
Ellerine kollarına sağlık şekeriimm:) Resim isteriz menünün ona göre:cool: Birdee sadrazam lokumunu bende demek istiyorum kuzuuu nasıl oldu göründüğü gibi tadıda güzel miiiii:kk77:
Afiyet olucak bebeğimmmmm gel sendeeeeeeeee hep beraber yiriz:kk77: O üzgün suratın yanlışlıkla oldğnu farkettim zaten kuşum hihihihihi:KK48:

Sadrazam lokumunu ben çoook seviyorum yaaa hııımmmmm :kk77: Hem sunumu şık oluyo bebeğim hemde tadı biirr harikaaa:kk77::kk77:

İyiyim allaha şükür bitanemmm hastanedeyimmm çalışıyrummm.. Ayy hasta olucam sanırım her yerim ağrıyo yaa ve çok üşüyorummm:KK43:

Yok kıııız problem mroblem olmaz evlenince.. Önemli olan işleviiii:KK53::KK53::KK53: Hihihihihihi utandımmmm:oops: Şaka kuşum şaka:KK53:

Canım beniiiiiiiimmmm çok tşk ederimmm düşünüp bunu söylemen bile yeterrr banaaa:KK51: keşke yakın olsaydıkkk 2lafın belini kırardık kıııız 2dedikodu 1 fısıltıııı:KK53:

Hazırlıklarım tamam sayılır kuzucummm bi tek ana yemeğim kaldı.. Dün bütün akşam mutfaktaydım:KK48: Ayy azıcık heycanlanıyorummmm:KK48: Bugünde biraz erken çıkmayı düşünüyorum işten gidiyim duşa falan giriyim saçımı fln yapıyım kendi hazırlıklarımı yapayım istiyorum:oops:

tam zamanını buldun kuzucuumm hasta olacak :KK53: ben de öyle çok üşüyordum 2 gündür dedim kesin hasta olucam, kendimi meyveye bağladım çok şükür atlattım.. ayyy o mevzuda da hihiih ben de çok utandımm :oops: herhalde tahmin ediyordur orda da olabileceğiniiiii :oops:
kayınvalidemle abim gelecek demişsin bebeğimm kayınpederin gelmiyor mu ?
hamarat kızımm benim ya bitirdi işlerini şimdi sıra kendi süsünde :KK19:

tam zamanını buldun kuzucuumm hasta olacak :KK53: ben de öyle çok üşüyordum 2 gündür dedim kesin hasta olucam, kendimi meyveye bağladım çok şükür atlattım.. ayyy o mevzuda da hihiih ben de çok utandımm :oops: herhalde tahmin ediyordur orda da olabileceğiniiiii :oops:
kayınvalidemle abim gelecek demişsin bebeğimm kayınpederin gelmiyor mu ?
hamarat kızımm benim ya bitirdi işlerini şimdi sıra kendi süsünde :KK19:
Yok kuşum babasının işi uzamışta oyüzdn gelemiycek.. Anniş ve abiş geliyolar:KK48: Ufff sorma bebeğimm yaa bende adaçayı yaptım şimdi kendime içtim ettim azcık boğazım yumuşadı:KK1:

Yok kuşum babasının işi uzamışta oyüzdn gelemiycek.. Anniş ve abiş geliyolar:KK48: Ufff sorma bebeğimm yaa bende adaçayı yaptım şimdi kendime içtim ettim azcık boğazım yumuşadı:KK1:

ayy hasta olma kuşuuum yani enerji toplaman lazımmm :KK19: denizimmm hasta olmasınnn :KK19: heyecan var mı heyecaannn:KK53:

saol tatlimmmm :KK36: iyiyim cok sukur biraz hastayim ama iyi sayilirim yavrucum sen nasilsin

kusuuuuum iyiyimmmm sen nasilsinnn? yemekler fln yapmissin gordum oralarii neler oldu anlat bakimmm :)

çok şükür bebeğimm iyiyim ben de, çalışıyorum devamm :KK53:

fıstığımm popo kaldır bacak incelt yaparken beli incittik iyi miiii :KK53:

Oyyy kuzum KIYAMAM yaaa :( dikkat et KENDINE Hangisini yapiyordun ki :( squart mu ne onu mu:)

Afiyet olucak bebeğimmmmm gel sendeeeeeeeee hep beraber yiriz:kk77: O üzgün suratın yanlışlıkla oldğnu farkettim zaten kuşum hihihihihi:KK48:

Sadrazam lokumunu ben çoook seviyorum yaaa hııımmmmm :kk77: Hem sunumu şık oluyo bebeğim hemde tadı biirr harikaaa:kk77::kk77:

:))) anammm misafir perver Denizim :) ellerine saglik yemis kadar oldum :) Hemen denicem ozamannn:-)

Oyyy kuzum KIYAMAM yaaa :KK43: dikkat et KENDINE Hangisini yapiyordun ki :KK43: squart mu ne onu mu:)

:))) anammm misafir perver Denizim :) ellerine saglik yemis kadar oldum :) Hemen denicem ozamannn:-)

teşekkür ederim bebeğiimm :KK54: victoria secret workout full body videosuyla çalışıyorum bebeğiim için de squat da var evet :KK53:

kizlar doktordan geliyorum cok fenayim gozlerim surekli sulaniyo burnum cok fena surekli hapsuruyorum :( :( :(

Back
X