- 25 Aralık 2013
- 5.592
- 4.756
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nolduuuu yeşimimmm![]()
İyiyim allaha şükür bitanemmm hastanedeyimmm çalışıyrummm.. Ayy hasta olucam sanırım her yerim ağrıyo yaa ve çok üşüyorummmnasılsın fıstığımmm
yerimm seni ya hihihihözel özel çoookk özelll
bakalım nasipse evlenince problem olacak mı bu mevzuuu, aslında bunu takıyorum kafaya
![]()
Canım beniiiiiiiimmmm çok tşk ederimmm düşünüp bunu söylemen bile yeterrr banaaaooo başın kalabalık desene ..hazırlıklara başladınmı canım ahhh yakın olsaydık gelirdim yardıma kuzuzcum :) ne ii olurdu valla
Afiyet olucak bebeğimmmmm gel sendeeeeeeeee hep beraber yirizOrada üzgün sıfat olmuş denizim ama sabahın köründe yazdım affetoooooooo bende geliyooom Allah'ın kulunu alırsınız heraldee demiii denizim
Ellerine kollarına sağlık şekeriimm:) Resim isteriz menünün ona göreBirdee sadrazam lokumunu bende demek istiyorum kuzuuu nasıl oldu göründüğü gibi tadıda güzel miiiii
![]()
İyiyim allaha şükür bitanemmm hastanedeyimmm çalışıyrummm.. Ayy hasta olucam sanırım her yerim ağrıyo yaa ve çok üşüyorummm
Yok kıııız problem mroblem olmaz evlenince.. Önemli olan işleviiiiHihihihihihi utandımmmm
Şaka kuşum şaka
Canım beniiiiiiiimmmm çok tşk ederimmm düşünüp bunu söylemen bile yeterrr banaaakeşke yakın olsaydıkkk 2lafın belini kırardık kıııız 2dedikodu 1 fısıltıııı
Hazırlıklarım tamam sayılır kuzucummm bi tek ana yemeğim kaldı.. Dün bütün akşam mutfaktaydımAyy azıcık heycanlanıyorummmm
Bugünde biraz erken çıkmayı düşünüyorum işten gidiyim duşa falan giriyim saçımı fln yapıyım kendi hazırlıklarımı yapayım istiyorum
![]()
Yok kuşum babasının işi uzamışta oyüzdn gelemiycek.. Anniş ve abiş geliyolartam zamanını buldun kuzucuumm hasta olacakben de öyle çok üşüyordum 2 gündür dedim kesin hasta olucam, kendimi meyveye bağladım çok şükür atlattım.. ayyy o mevzuda da hihiih ben de çok utandımm
herhalde tahmin ediyordur orda da olabileceğiniiiii
kayınvalidemle abim gelecek demişsin bebeğimm kayınpederin gelmiyor mu ?
hamarat kızımm benim ya bitirdi işlerini şimdi sıra kendi süsünde![]()
saol tatlimmmmgünaydınnnn canlarımmmm
alırsın tabi canım benimm günaydınnnnnasılsınnn
kusuuuuum iyiyimmmm sen nasilsinnn? yemekler fln yapmissin gordum oralarii neler oldu anlat bakimmm :)Demetimmmmmm günaydın bitanemmmmmmmmmmmmNasılsıııın?
![]()
Yok kuşum babasının işi uzamışta oyüzdn gelemiycek.. Anniş ve abiş geliyolarUfff sorma bebeğimm yaa bende adaçayı yaptım şimdi kendime içtim ettim azcık boğazım yumuşadı
![]()
saol tatlimmmmiyiyim cok sukur biraz hastayim ama iyi sayilirim yavrucum sen nasilsin
kusuuuuum iyiyimmmm sen nasilsinnn? yemekler fln yapmissin gordum oralarii neler oldu anlat bakimmm :)
fıstığımm popo kaldır bacak incelt yaparken beli incittik iyi miiii![]()
Afiyet olucak bebeğimmmmm gel sendeeeeeeeee hep beraber yirizO üzgün suratın yanlışlıkla oldğnu farkettim zaten kuşum hihihihihi
Sadrazam lokumunu ben çoook seviyorum yaaa hııımmmmmHem sunumu şık oluyo bebeğim hemde tadı biirr harikaaa
![]()
Oyyy kuzum KIYAMAM yaaadikkat et KENDINE Hangisini yapiyordun ki
squart mu ne onu mu:)
:))) anammm misafir perver Denizim :) ellerine saglik yemis kadar oldum :) Hemen denicem ozamannn![]()
teşekkür ederim bebeğiimmvictoria secret workout full body videosuyla çalışıyorum bebeğiim için de squat da var evet
![]()
bunada sukur canimsarj eder bugun elbet uzulme
baakk kuzu demiştim ben demii sen bi takıldın zaten yok şöyle yok böyle iyice olumsuz düşünüyonbence sende git askere bebişim kafa dinlersin
![]()
Bende spor yapmak istiyom ama tek olmuyooo![]()
bebeğim sen her halinle guzelsin kiyokk bebeğim gitmiyor, hep var.. çokkk takıyorum kafaya çooookkk
Zannetmiyorum ya sinir oldum bananeeeeee
Kafa dinlemem lazım zaten ya öfffffffff![]()
niye tek olmasın kızzz ben tek yapıyorum![]()
kizlar doktordan geliyorum cok fenayim gozlerim surekli sulaniyo burnum cok fena surekli hapsuruyorum![]()
![]()
![]()
evet tatlimGecmis Olsun kuzumnezle mi Oldun Tatlim
evet tatlimdoktor carsambaya kadar evde kal ise gitme dedi
gidicem ama mecburen
![]()
kuzum zaten izin aldim erdi geliyo diye insallah 31ocak trye gelcem bide simdi gitmezsem işe cok dikkat cekerAma yatmadan da gecmez ki kuzumneden gidicen ki ise sagligindan onemli degildir HIC birsey ballm
![]()