- 13 Ağustos 2014
- 5.599
- 2.448
- 448
haha deluuu..ay yrn is var yaAyy sorma kuzu ise gtmek icn solms bekldm gelmedi 25dka falan artk buzlanacktm oyle heyklmi alp gdeceklerdi o derece oldum hahaha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haha deluuu..ay yrn is var yaAyy sorma kuzu ise gtmek icn solms bekldm gelmedi 25dka falan artk buzlanacktm oyle heyklmi alp gdeceklerdi o derece oldum hahaha
biz fazlasıyla yapıyoruz ya suyu çıkıyor hatta bazenHahahaha:) anam bzde saka yapamioz pek smdiden .d.d
öyle bebeğim en kötü seneye zaten ama milletin sürekli ne zaman soruları beni çooook bunaltıyorrr sıkılıyorumm daralıyorummmmKuşuuum en kötü ihtimalle seneye oluurr geç olsn güç olmasın yeterkiiii.. Hele bi sevdiceğin gelsin ozmn böyle olumsuz bakmıycaksın birbirinize güç vericeksinizzz bebişşşşş![]()
Kııız bugün burası okdr güzeldikiiii bahar günü gibiii 19derecydiiiBende cok sukur iyiym kuzum sonuyorm hava buz gibi![]()
He yaa hatrlamak istemyrm ama malsf aklmdn ckmiyorhaha deluuu..ay yrn is var ya![]()
Kuzu valla çeyiz çok yoğun resmen yardırıyorum yani bildğin nevresim tekstil olayını tamamlamaya çalşıyorum al al bitmiyo aynı anda onlarada bakıyorum size yzarkenAynen bitanem yaaa allah sağlık versin gerisi hallolur inşallah yaa.. Kııız çeyiz işlerin nasıl gidiyo?
Olurmu kız hiççç duymamış olayaımmm haaaaUmarz untmazsn burayi geldgnde untma ha bizide![]()
![]()
Hayırlısını dile kuzum sıkma canınıBizde Aralığa kalcaz diye çok korkmuştuk çok şükür kalmadık ama Kıbrıs çıktı bu seferde herşey bi dert
![]()
Ay ne guzl kz dun bzm burda kar yagdi dusuneblynmu adanada haha hic yagmaz az yagdi ama herksi ardm gorgsz gbi kar var die evde olanlar inanmadi bana ckin dsari bakn dedm oyle inandlar .d.dKııız bugün burası okdr güzeldikiiii bahar günü gibiii 19derecydiiiKarlarımuz erimeye başladıııı
![]()
INSALLAH hatrlatrm ha gelmzsn hic bunlari.dOlurmu kız hiççç duymamış olayaımmm haaaa![]()
Kz kaynanam bana yapar cok hele kaynm ohoo ben cok sık yapmam ama o yapnca anca.d.dbiz fazlasıyla yapıyoruz ya suyu çıkıyor hatta bazen
öyle bebeğim en kötü seneye zaten ama milletin sürekli ne zaman soruları beni çooook bunaltıyorrr sıkılıyorumm daralıyorummmm![]()
Aynenn kuzu attırcaz şafaklarıııAy kıbrıs olsa gıdıp goremezdm ıstanbulda smdı .. Aynen canm yapacak bse yok beklicizzzz :))
kotu denk gelmis kuzuu..olsun yine arar bitanemHe yaa hatrlamak istemyrm ama malsf aklmdn ckmiyordemn uyudm braz sukur ama o esnada can yazdi uyandgmda cvp attm teli kaplydi sansma
![]()
Ay INSALLAH kuzum :)kotu denk gelmis kuzuu..olsun yine arar bitanem
tmm hatırlat kulağımı çek hattaaINSALLAH hatrlatrm ha gelmzsn hic bunlari.d
Hahaha olu cekerim iki kulagnidatmm hatırlat kulağımı çek hattaa![]()
Oyy maşallah fıstığım yaaKuzu valla çeyiz çok yoğun resmen yardırıyorum yani bildğin nevresim tekstil olayını tamamlamaya çalşıyorum al al bitmiyo aynı anda onlarada bakıyorum size yzarkenAllahtan zamanında pahalı olanları almşşm
![]()
İzlemesi çooook güzel oluyooo dimi damlacannnnAy ne guzl kz dun bzm burda kar yagdi dusuneblynmu adanada haha hic yagmaz az yagdi ama herksi ardm gorgsz gbi kar var die evde olanlar inanmadi bana ckin dsari bakn dedm oyle inandlar .d.d
Tatlım yemek takımı olarak 1 tane 12 kişilik yemek misafir yemek takımı aldım...Günlüğü bnde almadım daha kuzum... ama 6 kişilik yetmiyor dediğin gibiOyy maşallah fıstığım yaaYaa benim aklım karışık kuzu şimdi benim günlük yemek takımım var 6kişilik tamammı? Ben bi takım daha almak istiyorum bulaşık makinesi kullanıcağımıx için yetmiycek o 1takım.. Acaba aynı takımdan alıp 12lesem mi yoksa farklı bi model mi alsam? Napiyim sence fıstık
Sen nasıl ettin günlük yemek takımı işii?
Aynen kuzum ama azicknyagdi kz 5dka surmedi izleyemedm dolu mu kar mi belli dgl .d.d.İzlemesi çooook güzel oluyooo dimi damlacannnn![]()