2014 Yarenleri! :)

:KK53::KK53::KK53: Mevsimdenmidir nedir kız saçımı boyatmaya gidemedim 3 haftadır yaa şaka gibi tıkıldım kaldım evde işim olmayınca hiç çıkmak gelmiyor içimden sevdiğim olmadıgındanmıdır nedendirki:KK55::mad:
Kiz bende dusunyorm sacmn uclarni boyatmayi yaa az dha uzasn boyatcm.d havanin sogklgndan usenyor insan kuafre gtmeye kz

oy kiyamam :) iyidir yavrum yaa nobet tutmaktan iyidirr

hahah saka kiiiz :KK48: ayipsiz demettt :p kiz o askerden gelmis ben onun suratinin heryerinden opmezmiyimmmm

askerini geldiginde oyle opmeyeni ben dusunemiyorumm :oops:
Kesinlikşe demetimmmmm yaa.. Sadee suratını değiiiil elini kolunu boynunu kafasını gözünü kulağını da öperimmmmmm beeeennn:KK45: Vallahi bak kııızzz.. Ahhh ah şimdi yanımda olsada öpsemmm:KK53:
iveeeetttt :KK48::KK48: Ay dizideki herkezin psikilojisi bozuk yaa:KK48::KK48:
Ynen gızzz herkes bi manyakkk ayol:KK53:hele şu kerimanla hazala çok ayar oluyorummm görgüsüzlerr yaa.. Buarda yukarda yazdığını görmedim bebişim hıııı zaten paramparçayı izliym demişin yukarda:KK53: Ama onu görmeden tahmin ettim çnkü biz genelde aynı şeyleri izliyorx seninle:KK48:
Ben ne izliyorm kz bunuda bil :63:
Ulan istanbul mu damlişkomo_O

Kuzum saoll az bıse yapıom ıste gel de yedirem sana :)

az mııı az mıııı :) haksızlık etme tatlım kendine lütfen :) Nerde oturuyorsunn ki :)

Kz yollama der bana bilyrm sormak istmyrm o yuzden kuzum.d

Çatlakkk senii :) bişicik demez ozaman hem hatırladım şimdi süprizler seven biri değil mi kzuu senin deliliklerine alışkında yap gitsin :P

Hihihii ben en çok bebek vardı ya güneşte gülerdi onu severdimm:KK48::KK48:

.,

Ohh ne güzel canımm benimkinden birden mesajlar kesildi uyuyakaldı sanırım:KK60::oops:

:) sabah erken kalkıyorlar bu soğukta yorulmuş demekki :( keeyifler nasıl iyidir inşallah :)

Kesinlikşe demetimmmmm yaa.. Sadee suratını değiiiil elini kolunu boynunu kafasını gözünü kulağını da öperimmmmmm beeeennn:KK45: Vallahi bak kııızzz.. Ahhh ah şimdi yanımda olsada öpsemmm:KK53:

Ynen gızzz herkes bi manyakkk ayol:KK53:hele şu kerimanla hazala çok ayar oluyorummm görgüsüzlerr yaa.. Buarda yukarda yazdığını görmedim bebişim hıııı zaten paramparçayı izliym demişin yukarda:KK53: Ama onu görmeden tahmin ettim çnkü biz genelde aynı şeyleri izliyorx seninle:KK48:

aynen kuzu yaa ayy az önce nası vurdu ama ahahaa ağlıyo bide pis karga sesli:KK45::KK45: Biliyorum bebişim zevklerimiz aynı senle:KK19:

ayyyy icim bi tuhaf olduuuu yavruuum :KK51: duduştannnn öpsün görekkkk :KK48::KK48::KK48::KK48:

az mııı az mıııı :) haksızlık etme tatlım kendine lütfen :) Nerde oturuyorsunn ki :)

Çatlakkk senii :) bişicik demez ozaman hem hatırladım şimdi süprizler seven biri değil mi kzuu senin deliliklerine alışkında yap gitsin :p

:) sabah erken kalkıyorlar bu soğukta yorulmuş demekki :KK43: keeyifler nasıl iyidir inşallah :)
Aynen aliskin bunada sasrmaz o.yuzden kuzum:) sen naptn kaynanaya gidecektn en son gttnmi bebis

Hee dogru kuzum ulan iatnbulu yirim kiz seni bildin :KK15:

Hee bacus bana gectı ondan da :)) Ben senden guzel yapıyrm dıyrm hadı lan ordan dıoo :)))) Anaaam benmkı zor et verecen onune makarnaylan corbaylan kandıraman :))
Seninki etçil mi bebeğim:KK53: Benimkisi otçul yaa aydınlı oldğumuzdan envai çeşit otu kavurur haşlar bişiler yapar yiriz:KK53:

Çatlakkk senii :) bişicik demez ozaman hem hatırladım şimdi süprizler seven biri değil mi kzuu senin deliliklerine alışkında yap gitsin :p

:) sabah erken kalkıyorlar bu soğukta yorulmuş demekki :KK43: keeyifler nasıl iyidir inşallah :)
evet kuzum sanıırımm.. Çok şükür yolunda herşey askerin hangi şehirde biz kıbrıstayız:KK51:

hihihihi saol kuzum adana mersin baby beklerm :)

Back
X