2014 Yarenleri! :)

Biz tanışmışmıydık acaba:KK59: size yazdım da hiç cevap vermediniz:KK12:
Ayy görmedim canım k.bakma .s tanışmadık glb :) hemen tanışalım:) adım Duha. Askerim kayseri de 297 şafağımız. Bursalıyım ama erzurumda okuyorum. Askerimle 5 yıldır beraberiz sevgiliyiz :) yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum hahahaha :D

Kopup geliyorm .d.d ic yerimede kuzu kopuklu oluo ya ustunu iciyom o en cok hosuma gidio.d
aynen hayatım aynen hahaha hadi bekliyorum soğutma:KK48::KK48:
Ohhh benim hemşehriiin,üst devrem,aasker şehrim gelmişş :) ne de çok sıfat oldu bu kuzumm :) hoşgeldin :)
hahayy bebeğim benim hoşbulduk nasıll? az önce sizin kulaklarını çınlattık bizde:KK48:

anammmmm :-) uyuşa uyuşa bir kaldım zaten 1ay önce 20lik çektirdim ben kuzu şuan diş çektirmeyi hiç düşünmüyordum piyangodan çıktı hee :KK43:
Yani kuzum kurtarlblrse.cektrme ana.disin kalsn kurtarlmazsa cektr ay allahm cumleme bak kurtarlblrse haha

Ayy görmedim canım k.bakma .s tanışmadık glb :) hemen tanışalım:) adım Duha. Askerim kayseri de 297 şafağımız. Bursalıyım ama erzurumda okuyorum. Askerimle 5 yıldır beraberiz sevgiliyiz :) yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum hahahaha :D

:) önemli değil canım bir laf atayımda tanışalım dedim :)) Memnun oldum tanıştığımıza benim adımda Füsun. Benim askerimde kütahyada :) maşallah ne güzel nice nice yıllara sizee :) Bizimde 2 sene olacak haziranda :) hepimize bu zorlu süreçte başarılar vallahi :)

Kizlar yarin kaynanaya ugrcam ogle yemegnden snra 2saat izn aldm ism var dedm izn verdiler gidp gorm gonlu olsun kadnin ne gotrm giderken kuru pasta tatli kola gotrdm baska ne gotrblrm bunun harcnde hep auni seyi gotryrm .d.d

aynennn kuzum bişi olmaz sonradan geldi senin çılgın oldgun aklıma :-) çarşamba günü gitmeyi düşünüyom kuzu dişçiye gidiceğim erken biterse işim gidicem inşallah:)

Ne güzelll Allah böyle bitirmenizi nasip etsin inşallah:) kütahya'da sevdicek :)

oooo mersin bana baya uzakmış tatlım ama çağırma nezaketinde bulunduğun için çok teşekkür edrrimmm :)

ooyyy kuzu ne güzel geçmiştir o 1hafta :) şafak 97 tatlım :) sizin şafak kaç:)
çabucak geçti valla hiç bişi anlamadık :) kuzum martın sonu burda işte inşallah :) saymaktan vazgevctim geçmiyor :) aramızda pek bişi yok ama :)

Kizlar yarin kaynanaya ugrcam ogle yemegnden snra 2saat izn aldm ism var dedm izn verdiler gidp gorm gonlu olsun kadnin ne gotrm giderken kuru pasta tatli kola gotrdm baska ne gotrblrm bunun harcnde hep auni seyi gotryrm .d.d

Ne seviyor onu götür kuzu :) hee buldum mevye götür :)

Back
X