2014 Yarenleri! :)

Selam kızlaaar saatlerdir elektrk kesikti sınır krızı gecrıodum kı geldi :)) napıosnz bakımmm
Ayyy o elektrik kesintisi iğğğreeençççç bişey bebeğim yaa:KK53: Resmen hayatımızın vazgeçilmez 3ana ögesinden biri olmuş.. Hava, su ve elektrikkkk:KK53:

napayim balimmm ceyizime battaniye aldim bugun onu sandiga yerlestireyim dedim bir saattir oyalaniyorum sunu soyle koyayim sunu boyle yaapayim bunlari alayim falan :) sen napiyosun hayatimmm
Ooooooh ne güzel fıstığııııımmm:KK51: sandık bakmaya bayılırımmmmmm.. Bende napiyim oturuyotummm öylee.. Tv izliyorum minnoşuuummm:KK45:

Ooooooh ne güzel fıstığııııımmm:KK51: sandık bakmaya bayılırımmmmmm.. Bende napiyim oturuyotummm öylee.. Tv izliyorum minnoşuuummm:KK45:
sandik benim degil kusummm bizim gelin hanimin sandiklari bizde kucuk olani bostu oyuzden onu kullandim :) ama kendi sandigimii insallah erdimle secicemmm :) gerci o hic sevmiyo ben sizi kapida beklerim diyo ama mecbur gelcek benlee :))

Güçlüyüz bebeğim güçlüyüzEn Büyük KK Geçicek allahın iznîyle yaa yine beraber olucaz sevdiceklerimizleeee..:KK68: Hemde bi daha hiç ayrılmamak üzereeee:KK68:

İnşallah bebeğimmmm.. Ayyy ceyhunun teyzesi aradı az önce konuştuk.. Törenden sonra evci izninde onda kalmıştık o günlerden konuştuk efkar bastı :KK14:

sevdicek bi ariyo cok mutlu, sevgi kelebeği,bi ariyo buzdolabi gibi...bu halleri oldurcek bni:KK14:

Aynenn kuzum yanlış yere yazmışın çıkmıyooo burda bişi:)

Yok kuzu Nisanda gelecek ay olacak canlı canlı görmeyeli:KK43:((( özledimmm ben sevdiğimiii :KK43: Kütahyada askerim tel kullanmıyor ondan anca ankesörlüde konuşuyız

aaaa nasıl yani kuzu ama 45 iş saatini tamamladın mı çalışmaman gerek o_O ben evdeyim balımm ama sen yoksunn :KK43:

Burdayımmmmm biraz efkarlandım da.. Cumartesi 4 saat çalışıyoruz bebeğimm mecbur bizim iş böyle :KK33:

cok moralim bozuluyor kuzum. .teli bi hevesle aciyorum,kursagimda kaliyo:KK14:

erdi de mi böyle kuzum ah yazik bize:KK48:
evet balim erdi hep boyleydi bu zamana kadar :( sen yine arada sevgi kelebegi olmus gormussun bende oda yoktu surekli cani skkndi artik bende bunalmistim.. ama 1 haftadir sukur eski erdi oldu artik askerligin bittigine inandi sukur kuzum

evet balim erdi hep boyleydi bu zamana kadar :KK43: sen yine arada sevgi kelebegi olmus gormussun bende oda yoktu surekli cani skkndi artik bende bunalmistim.. ama 1 haftadir sukur eski erdi oldu artik askerligin bittigine inandi sukur kuzum
cok sevindim kuzum..valla bnde bunaldim normlde cirpinirdim morali duzelsin diye bu sefer yapmadım, yoruldum cunku..moralin bozuk gibi bisi mi oldu dedi hatta..yok dedim..5 dk konustuk kapattik..siz bitirdiniz kuzum maşallah. .bizim daha koskocaman 208 gunumuz var ..off off:KK14::KK14:

cok sevindim kuzum..valla bnde bunaldim normlde cirpinirdim morali duzelsin diye bu sefer yapmadım, yoruldum cunku..moralin bozuk gibi bisi mi oldu dedi hatta..yok dedim..5 dk konustuk kapattik..siz bitirdiniz kuzum maşallah. .bizim daha koskocaman 208 gunumuz var ..off off:KK14::KK14:
ben hep cirpindim hep cirpinirim yavrum.. yapimda var kavga etsek hep ben duzeltmeye calisirim.. askerligi boyunca da hep moral verdim didindim durdum.. soyle bakinca gercekten hayatimin en zor donemiydi

balim 100lere az kalmis su 2yle baslayan safagi bi bitirin de gerisi gelecek insallahh biz 180le falan baslamistik dag gibi geliyodu hayatta bitmez diyodum allaha sukur gecti iste.. sizin safagin yaninda bisey degil belki ama gercekten dag gibi geliyodu.. safagi saymayi birak tatlim gercekten ozaman daha cabuk geciyo

Senınkı bı kere daha mı boyle yapmstı kafasnı kıralım sunun :) idare et kuzum orda dengelerı bozuluo :))
canim bikere yapsa yine iyi hep boyle..mesela dun sabah aradi cok özledim de sesini duymk herseye bedelde konustuda konustu :) aksama aradi buzdolabı gibi o_O

Kızlaaaaaar haydi sohbet konusu acıyorum sıze :)) Hep derler ya askerlik adam eder vs sizce neler degıstı gozlemledgnz ?? Ben fkrımı belırteym adam olma konusunda 2 ye ayrılıyorlar bence uzun donem ve kısa donem olarak tabı bunlarda kendı arasnda ayrılıyor:))) Bende tez yazıyrm sankı :)) Hanı kısılıgı oturmus ınsanda bı degsklk olcagnı sanmyrm ama ıssız gucsuz serserı tıpler adam oluyodr sanrm :) Onun dısında kıymetmz artıo bence :) Benmkıne benı dusunuomsn fln dyrm o da duusnmyrm cunku aklıma gelınce uzuluyrm fln dıo :) hadı bakam sizleri dinlioooooooom :)

ben hep cirpindim hep cirpinirim yavrum.. yapimda var kavga etsek hep ben duzeltmeye calisirim.. askerligi boyunca da hep moral verdim didindim durdum.. soyle bakinca gercekten hayatimin en zor donemiydi

balim 100lere az kalmis su 2yle baslayan safagi bi bitirin de gerisi gelecek insallahh biz 180le falan baslamistik dag gibi geliyodu hayatta bitmez diyodum allaha sukur gecti iste.. sizin safagin yaninda bisey degil belki ama gercekten dag gibi geliyodu.. safagi saymayi birak tatlim gercekten ozaman daha cabuk geciyo
bebeğim ahh sesi bi hayat dolu gelse inan ki beklemek zor degil bna..tek derdim onun bi kdr soguk,keyifsiz olmasi..kndimi parcaliyorum telefonda biraz gulsun diye,az birax duzeliyo kapatıyoruz sabh yine ayni :( gelsin bi kafasini kiricam:KK67:

Kızlar saymayn bencede mesela bana sorsanz kac gun dıye hc blmyrm vala hanı aklıma gelmedı bugune kadar kac gun gecms fln dıye akısına bırakın :)))

Back
X