- 13 Ağustos 2014
- 5.601
- 2.452
- 448
onden icelim az ya...ztn dertliyimKuzucuuuuklarım benimmmm ya yarasınnnn içelim güzelleşelimmmamaa aşklarımız gelince tbi tek başımıza içmek yok
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onden icelim az ya...ztn dertliyimKuzucuuuuklarım benimmmm ya yarasınnnn içelim güzelleşelimmmamaa aşklarımız gelince tbi tek başımıza içmek yok
![]()
ayyy denizimmmm tek hayalimdi biliyomusunnnnAskere gitmeden önce kısa bi süre kalmıştık bebeğimOyüzden bana çooooook daha zor gelmiştiiii ilk başlardaaa.. Evde baktığım her yerde onu görüyodummm
çooook güzel günlerdi beee.. Neyse neyse artık alıştııımm çok şükür yaa
![]()
Ay biz aşkitom gitmeden kendi aramızda eğlence yapmıştık kendi aramız derken arkadaşlarmx yok gerçekten kendi aramız aşkitom ve ben :) içmişktik misler gibii. Oooyyyy özleddimmmmmKuzucuuuuklarım benimmmm ya yarasınnnn içelim güzelleşelimmmamaa aşklarımız gelince tbi tek başımıza içmek yok
![]()
oyy gercekten mii :) kivrim kivrim saclarini yerim senin :) keske senin kadar guzel olsaaam :)denize resmimi gonderdimde..seninle bni birbirimize bnzetti
Bende dikkat ederim bebeğim ama onun kdr değilim yaa.. Nitekim bu kdr dikkat ettiği için bağışıklık sistemi çok güçlü diil,allerjisi varayy o da bnm gibi kuzu bnde oyleyim..disarida lavaboya gitmiom bzn zor yetisiyorum valla eweyuruyen merdivenlerin kenarlarini tutmam mikrop kaparim diye,gokselin bardagi haric kimsenin bardagini kullanmam..gokselede kullandirtmam
![]()
onden icelim az ya...ztn dertliyim![]()
Ay biz aşkitom gitmeden kendi aramızda eğlence yapmıştık kendi aramız derken arkadaşlarmx yok gerçekten kendi aramız aşkitom ve ben :) içmişktik misler gibii. Oooyyyy özleddimmmmm
Her yudum alışımda içme yeter diyo :) ki sağlam bğnyem vardır ama koruma güdüsü demekki :) oyyy gelse deee karışsa yinee yaaaBaşbaşayken sarhoş oluyoruz biz zaten :)) arkadaşlarlayken tutuyoruz kendimizibaşbaşa da keyfiii bi başkaaa
Aynen yeşimim yaaaAynı evin içinde yaşamaya alıştıktan sonra ev çok boş geliyor bilirimmm.. Ahh ahh
Haarika ötesi bi duygu bebeğim yaaaayyy denizimmmm tek hayalimdi biliyomusunnnnahhhh nasil duygudur kimbilirrr
evlenmeden once yapmamiz gereken 100 sey listeme ekliyorum :)
oy bebekim bnde denize bn cok beğeniyorum demeti bnziyosak ne guzel dedimoyy gercekten mii :) kivrim kivrim saclarini yerim senin :) keske senin kadar guzel olsaaam :)
aynm kuzu bnds takintiliyim ama en kolayda bn hasta olurum. .boga burcuyum bn:) senn burcun ne balim balik fln mi:)Bende dikkat ederim bebeğim ama onun kdr değilim yaa.. Nitekim bu kdr dikkat ettiği için bağışıklık sistemi çok güçlü diil,allerjisi varMikroplarda acıcık lazım yani kız vücudun güçlenmesi için
Sen ne burcusun kız? Yoksa başakmısın sende
![]()
Aaaaa başaaaak 2 didikodu yaptıydık hepsini demetime yetiştirdin vallahi yaa aaaa olmazki cınııımoy bebekim bnde denize bn cok beğeniyorum demeti bnziyosak ne guzel dedim![]()
Ayyy akrep burcuyum kuzucum ben yaa çok korkumç bi burç dimiiiaynm kuzu bnds takintiliyim ama en kolayda bn hasta olurum. .boga burcuyum bn:) senn burcun ne balim balik fln mi:)
klasik ayni şeyler kuzum..bbnmki aradi cok durgun, soguk konustu bnmleNoldu kuzucummm anlat kıyamam sana
Ayyy sen akrep misiinnn ?? İnanmammmmmm :OAyyy akrep burcuyum kuzucum ben yaa çok korkumç bi burç dimiiiPek özelliğini taşımıyorum sanırım fıstığım
![]()
sen cok duygusal birisin gibi geliyo bna kuzumm. .her daim ilimli,anlayisli huzur veren hatunlardansin :)Ayyy akrep burcuyum kuzucum ben yaa çok korkumç bi burç dimiiiPek özelliğini taşımıyorum sanırım fıstığım
![]()
Her yudum alışımda içme yeter diyo :) ki sağlam bğnyem vardır ama koruma güdüsü demekki :) oyyy gelse deee karışsa yinee yaaa![]()
ya ni var kotu bisi mi didikAaaaa başaaaak 2 didikodu yaptıydık hepsini demetime yetiştirdin vallahi yaa aaaa olmazki cınııımBi daha sana özel bişi dimicem işte
![]()
klasik ayni şeyler kuzum..bbnmki aradi cok durgun, soguk konustu bnmle![]()
Nideeeeeennnkiii kuzuuuAyyy sen akrep misiinnn ?? İnanmammmmmm :O