2014 Yarenleri! :)

Askere gitmeden önce kısa bi süre kalmıştık bebeğim:KK51: Oyüzden bana çooooook daha zor gelmiştiiii ilk başlardaaa.. Evde baktığım her yerde onu görüyodummm:KK51: çooook güzel günlerdi beee.. Neyse neyse artık alıştııımm çok şükür yaa:KK48::KK48:
ayyy denizimmmm tek hayalimdi biliyomusunnnn :KK68: ahhhh nasil duygudur kimbilirrr
evlenmeden once yapmamiz gereken 100 sey listeme ekliyorum :)

Kuzucuuuuklarım benimmmm ya yarasınnnn içelim güzelleşelimmm :KK50: amaa aşklarımız gelince tbi tek başımıza içmek yok :KK53:
Ay biz aşkitom gitmeden kendi aramızda eğlence yapmıştık kendi aramız derken arkadaşlarmx yok gerçekten kendi aramız aşkitom ve ben :) içmişktik misler gibii. Oooyyyy özleddimmmmm

ayy o da bnm gibi kuzu bnde oyleyim..disarida lavaboya gitmiom bzn zor yetisiyorum valla ewe:KK53: yuruyen merdivenlerin kenarlarini tutmam mikrop kaparim diye,gokselin bardagi haric kimsenin bardagini kullanmam..gokselede kullandirtmam :KK53:
Bende dikkat ederim bebeğim ama onun kdr değilim yaa.. Nitekim bu kdr dikkat ettiği için bağışıklık sistemi çok güçlü diil,allerjisi var:KK43: Mikroplarda acıcık lazım yani kız vücudun güçlenmesi için:KK53:Sen ne burcusun kız? Yoksa başakmısın sende:KK53:

Ay biz aşkitom gitmeden kendi aramızda eğlence yapmıştık kendi aramız derken arkadaşlarmx yok gerçekten kendi aramız aşkitom ve ben :) içmişktik misler gibii. Oooyyyy özleddimmmmm

Başbaşayken sarhoş oluyoruz biz zaten :)) arkadaşlarlayken tutuyoruz kendimizi :KK50: başbaşa da keyfiii bi başkaaa

Başbaşayken sarhoş oluyoruz biz zaten :)) arkadaşlarlayken tutuyoruz kendimizi :KK50: başbaşa da keyfiii bi başkaaa
Her yudum alışımda içme yeter diyo :) ki sağlam bğnyem vardır ama koruma güdüsü demekki :) oyyy gelse deee karışsa yinee yaaa :(

Aynı evin içinde yaşamaya alıştıktan sonra ev çok boş geliyor bilirimmm.. Ahh ahh
Aynen yeşimim yaaa:KK43: Baktığın her yerde ooo.. Koltuğa bakıyosum şurda şöyle oturmuştuk aynaya bakıyosun burda saçlarımızı yapmıştık mutfağa bakıyosum burda beraber yemek yemiştik.. Her yerde her yerdeee ooo:KK43: Sende yaşadın mı bitanrm bu duyguyu:KK43:
ayyy denizimmmm tek hayalimdi biliyomusunnnn :KK68: ahhhh nasil duygudur kimbilirrr
evlenmeden once yapmamiz gereken 100 sey listeme ekliyorum :)
Haarika ötesi bi duygu bebeğim yaaa:KK51: Sevdiğinle aynı evi paylaşmak aynı bardaktan su içmek aynı tvdan sarılarak film izlemekkk aynı sofrada yemek yiyip gülüşmeekk.. Offf offf bambaşkaydııı:KK51: Özledim beeee:KK43:

Bende dikkat ederim bebeğim ama onun kdr değilim yaa.. Nitekim bu kdr dikkat ettiği için bağışıklık sistemi çok güçlü diil,allerjisi var:KK43: Mikroplarda acıcık lazım yani kız vücudun güçlenmesi için:KK53:Sen ne burcusun kız? Yoksa başakmısın sende:KK53:
aynm kuzu bnds takintiliyim ama en kolayda bn hasta olurum. .boga burcuyum bn:) senn burcun ne balim balik fln mi:)

Back
X