Lennnnn nerelere kayboldun seeeennnn beybiiiii![]()
Napaym kuzum netten yemek tarıflerıne bakıodum benım dıger askım da mutfak tabısı sen yoksun ınstagramdaaa :)))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lennnnn nerelere kayboldun seeeennnn beybiiiii![]()
Anladım Canım. Benim nisanda beş ay olacak uff beş ay ne demek yaa. Sevdicek telefon kullanıyor benim yaa. Ama ben anlamadim sabah açtı 9bucukta 3e kadar falan açıktı en son 10bucukta mesaj attı telefon kpandi Bende sinir oldum o kadar saat açık kaldı hihh
Burdayımmmmm biraz efkarlandım da.. Cumartesi 4 saat çalışıyoruz bebeğimm mecbur bizim iş böyle![]()
Güzelmişşş bebeğimmmİkizler bebeğimmmm :)
Napaym kuzum netten yemek tarıflerıne bakıodum benım dıger askım da mutfak tabısı sen yoksun ınstagramdaaa :)))))))))
aynn kuzum hem yariladik sayilir:)
Hahahahaha :)Güzelmişşş bebeğimmmSeni gidi ikizler seniii
![]()
Bak yaaaa bak yaaaaa kızıııımmm beni deli etçen kafamın tasını attıraaan açacam bi instagram yaaNapaym kuzum netten yemek tarıflerıne bakıodum benım dıger askım da mutfak tabısı sen yoksun ınstagramdaaa :)))))))))
Sen gördün mü beni![]()
Kz dha gzl.kutular var yeni al.pintilik yapma.dBende kalpli bir kutu var Güllüoğlundan almıştım jelibon doluydu içi tabii jelibonları yedim ama doldurup yollucam.
Aynen sevgililer gününden önce, kargoya verdikten sonra haber vercem ihihi
Küçük ama görünüşü güzel
Açık bakıyorlarsa kalpli kutudan eser kalır mı bilmiyorum
Eki Görüntüle 1372756
Bak yaaaa bak yaaaaa kızıııımmm beni deli etçen kafamın tasını attıraaan açacam bi instagram yaaNe tarifine bakıyosun kuzucukkk? Merak ettim şimdi
![]()
DamlammmmmKz dha gzl.kutular var yeni al.pintilik yapma.d
Askere gitmeden önce instagram ilgili konuştuyduk bebeğim açabilirsin istersen dedi bende aman aşkım yaa uğraşamam demiştimDaldan dala atlıom her turlu tarıf baby :))) sen nıye acmıosan anlamıom haaa sevgılınmı kızıo leyn soyle :)FusRam soyle kız suna nasl tarıfler kacırıo dımı :)
Canm senın ısmın ne hangısısın sen :)
Askere gitmeden önce instagram ilgili konuştuyduk bebeğim açabilirsin istersen dedi bende aman aşkım yaa uğraşamam demiştimBuraya zor yetişiyorum kız sosyal medyayla aram pek yok benim.. Geçenlerde senle konuştuktan snra didim aşkito ben instagram mı açsam acaba kızlar tarafından yoğun istek var.. Boşver aşkım dedi bende iyi tamam didim
İşte öyle kuzucuk.. Şimdi hiç bilmiyorum ya nası bişi olduğunu ondan olmasada olur diye düşünüyorum
Ama yemek tarifleri ve çeyizle ilgili bişiler ilgimi cezbediyoo
![]()
DamlammmmmTam yatıcaktımm kızlara iyi geceler diycektim sen geldiiin.. Hoşgeldin bebeğimmmm
![]()
Herkesi biliyonda beni bilmiyon kuzuuufusunrmzn
![]()
sarilalimmmAma böyle barışmak olmaaaazzz gelll sarılalım sımsıkı bebeğimmmmmBirazdan yatıcam zatiiiinnnn içim rahat etmez benim böyleee
![]()
Fıstıklaaar ben müsadenizi istiyim artııık, yarın mesai var bebişleeeer.. Hadi sizde yatın uykusuz kalmayınHepinizi teeek tek öpüyorum kocamannn.. İyi geceleeeerrrr tatlııı rüyalaaarrr
![]()
Bebegm sureklı begenı yapanlar var onlar aklımda kalıyor ama unutmam senı de temam :)