2014 Yarenleri! :)

Anladım Canım. Benim nisanda beş ay olacak uff beş ay ne demek yaa. Sevdicek telefon kullanıyor benim yaa. Ama ben anlamadim sabah açtı 9bucukta 3e kadar falan açıktı en son 10bucukta mesaj attı telefon kpandi Bende sinir oldum o kadar saat açık kaldı hihh

Aynen kuzım :( pff gıdı pfff:( bu sıra denetim var kuzu ondan bakamamıştır telefona o güzelim sinirlerini harap etme :)

Burdayımmmmm biraz efkarlandım da.. Cumartesi 4 saat çalışıyoruz bebeğimm mecbur bizim iş böyle :KK33:

Hmmm anladım kuzum :( eee noldu yaaa neden efkar bastı seni Şekerim :(

Napaym kuzum netten yemek tarıflerıne bakıodum benım dıger askım da mutfak tabısı sen yoksun ınstagramdaaa :)))))))))
Bak yaaaa bak yaaaaa kızıııımmm beni deli etçen kafamın tasını attıraaan açacam bi instagram yaa:KK53: Ne tarifine bakıyosun kuzucukkk? Merak ettim şimdio_O

Bende kalpli bir kutu var Güllüoğlundan almıştım jelibon doluydu içi tabii jelibonları yedim ama doldurup yollucam.
Aynen sevgililer gününden önce, kargoya verdikten sonra haber vercem ihihi
Küçük ama görünüşü güzel :p:p

Açık bakıyorlarsa kalpli kutudan eser kalır mı bilmiyorum :KK53:

Eki Görüntüle 1372756
Kz dha gzl.kutular var yeni al.pintilik yapma.d

Bak yaaaa bak yaaaaa kızıııımmm beni deli etçen kafamın tasını attıraaan açacam bi instagram yaa:KK53: Ne tarifine bakıyosun kuzucukkk? Merak ettim şimdio_O

Daldan dala atlıom her turlu tarıf baby :))) sen nıye acmıosan anlamıom haaa sevgılınmı kızıo leyn soyle :) FusRam FusRam soyle kız suna nasl tarıfler kacırıo dımı :)

Daldan dala atlıom her turlu tarıf baby :))) sen nıye acmıosan anlamıom haaa sevgılınmı kızıo leyn soyle :) FusRam FusRam soyle kız suna nasl tarıfler kacırıo dımı :)
Askere gitmeden önce instagram ilgili konuştuyduk bebeğim açabilirsin istersen dedi bende aman aşkım yaa uğraşamam demiştim:KK53: Buraya zor yetişiyorum kız sosyal medyayla aram pek yok benim.. Geçenlerde senle konuştuktan snra didim aşkito ben instagram mı açsam acaba kızlar tarafından yoğun istek var.. Boşver aşkım dedi bende iyi tamam didim:KK53: İşte öyle kuzucuk.. Şimdi hiç bilmiyorum ya nası bişi olduğunu ondan olmasada olur diye düşünüyorum:KK45: Ama yemek tarifleri ve çeyizle ilgili bişiler ilgimi cezbediyoo:KK53:

Askere gitmeden önce instagram ilgili konuştuyduk bebeğim açabilirsin istersen dedi bende aman aşkım yaa uğraşamam demiştim:KK53: Buraya zor yetişiyorum kız sosyal medyayla aram pek yok benim.. Geçenlerde senle konuştuktan snra didim aşkito ben instagram mı açsam acaba kızlar tarafından yoğun istek var.. Boşver aşkım dedi bende iyi tamam didim:KK53: İşte öyle kuzucuk.. Şimdi hiç bilmiyorum ya nası bişi olduğunu ondan olmasada olur diye düşünüyorum:KK45: Ama yemek tarifleri ve çeyizle ilgili bişiler ilgimi cezbediyoo:KK53:

O zaman ac canm kmseyı takıp etme benı et yıteeer zaten magazayı ayagnzza getrym hihihihi :))) Mutfagı onunuze serıom daha napam hııııııı :)))))

Back
X