2014 Yarenleri! :)

Sizinki gibi foto çekilelimde koyarım beeğim.. Hem gizemli çok afişe olmuyo hemde çok güzeeeell.. Aşk kokuluuu:)

Çok sağol balımmm :) Çekilin tabi canım çöl seviyorm bu fotoyu her yerde bu var:) ben gidiyom kuzım iyi geceler canımmm:)

iyiyimmm damlammmm ama cok yorgunummmm işten sonra annemle alisverise gittik gene tutamadim kendimi biseyler aldimmmmmmm :KK51: sen nasilsin kusum
Iyi yaptn kusum yaa bnmde ckp deeli gbi alsvers yapmam lazm :)) bnde iyiym sukur kuzum annem amlyt oldu bgun kostrmaca gecti

Çok şükür bebeğim yaaa allahın bi lütfu bizeee yakın olmasııı:KK51: Kıyamamki sana yaaa bu gece erken yat kuzucukkk gerçi yarın tatil yaaa uf unuttum bi an.. Iykusuz kalma hasta olursun snraaa:KK43: Vücut direncin düşeeeer:KK43:

aynen baby uyku duzenım bozulunca bende bozuluyrm :))) ben yavastan yatacagmm bebegm ıyı geceler opuyrm cok yarın aksam gorusurukkkkkkk :)))

aynen baby uyku duzenım bozulunca bende bozuluyrm :))) ben yavastan yatacagmm bebegm ıyı geceler opuyrm cok yarın aksam gorusurukkkkkkk :)))
Yarın görüşürüüüüzzz bibikimmmm bende yatıyomm artıkkkk.) çok çok öpüyorummm svdiceğini görürsün rüyanda işşallaaaaah :)

Güzelliklerrrr ben yatıyprummmm.. Çok çok çok öpüyorum siziiiii.. İyi geceler fıstıklaaar.. İnşallah rüyamızda aşklarımızı görürürüüüüüz:)
iyi geceler denizimmm bende kocamaaan optum seniiii :) iyi geceler kusummm sende askini gor insallahhhhh ruyada gormene de gerek yok yarin canli canliiii gorrr insaaalllaaaah :)

Kızlaaar herkese iyi haftasonlarııııı:KK19: Ben şuanda burdur-bucak-antalya otobüsünün içindeyimmmm:oops: Sanrım gerçekten gidiyorum ben burdura yaaaa:KK53: Hepiniiiziii çok fazla, büssürü öpüyommm.. Akşama görüşürüz inşalah güzellikler:KK60:

günaydın canlarımmmmmm :KK68::KK68:

Kızlaaar herkese iyi haftasonlarııııı:KK19: Ben şuanda burdur-bucak-antalya otobüsünün içindeyimmmm:oops: Sanrım gerçekten gidiyorum ben burdura yaaaa:KK53: Hepiniiiziii çok fazla, büssürü öpüyommm.. Akşama görüşürüz inşalah güzellikler:KK60:

bebeğimmm herhalde artık varmışsındır veya az yolun kalmıştır, sana çooook güzel bir cumartesi diliyorumm fıstığımmm akşama cici cici anlatırsın bize, çook öptümm :KK15: Allah a emanetsin fıstığımm iyi yolculuklar

Günaydın yarenlerrrrr :KK49::KK49:
Sevdicek aradı keyfi yerindeymiş yazıcı olmuş nasıl rahatladım anlatamam yaa :oops::oops:

Günaydın kuzumm aaa gidiyorsun ciddennnnn ne güzel yaaaaa bizde seni öpüyoruzz kuzucummmm :KK68::KK68::KK15:
günaydın canlarımmmmmm :KK68::KK68:

bebeğimmm herhalde artık varmışsındır veya az yolun kalmıştır, sana çooook güzel bir cumartesi diliyorumm fıstığımmm akşama cici cici anlatırsın bize, çook öptümm :KK15: Allah a emanetsin fıstığımm iyi yolculuklar

Günaydın tatlımmmmmm napıyosunn :KK23:

Tatlı götürsün çarşıdan gelince yavrum hihihi=))) Sağsalim gidip gelmek nasip olsun yavrucumm kaçta otobüsün:)

Bir karşılaşamadık be kuzum :KK43:

ahh ahh salvomm güzellll düşünn:) nasıl geçti günün bakalım:)

Topram günaydın burdayım ben gel hemeenn ahahaha en sonunda dumanla haberleşicez evlerde yaa :KK53::KK53:

Günaydın yarenlerrrrr :KK49::KK49:
Sevdicek aradı keyfi yerindeymiş yazıcı olmuş nasıl rahatladım anlatamam yaa :oops::oops:

Günaydın kuzumm aaa gidiyorsun ciddennnnn ne güzel yaaaaa bizde seni öpüyoruzz kuzucummmm :KK68::KK68::KK15:

Günaydın tatlımmmmmm napıyosunn :KK23:

günaydınn canımmm :KK68:
ohh misss, inan bana çok rahat edecek, benim sevdicek de yazıcı :KK53: telefon işini naptınız bebeğimm eğer telefonu yoksa yakında o da olur :D

günaydınn canımmm :KK68:
ohh misss, inan bana çok rahat edecek, benim sevdicek de yazıcı :KK53: telefon işini naptınız bebeğimm eğer telefonu yoksa yakında o da olur :D
Ben yazıcı olsun paçayı kurtarır diye düşünüyordum kuzu en sonunda da oldu valla :KK45::KK45: Ohhh biz şanslıyız o zaman tatlım :KK19: telefon giderken verdim ben ona kuzu onla konuşuyoruz mesajlaşıyoruz bile herkez rahatmış orda komutanlar felan da sıkmıyormuş nasıl rahatladım anlatamam yaa :oops::oops:

Back
X