- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Sabah 8de otobüsüm bebeğimmmmnnn 7.10da servis alıcakkkkk ,)denizimmmmm aaa kacta cikiyosunnnn yolaaaaa ?
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah 8de otobüsüm bebeğimmmmnnn 7.10da servis alıcakkkkk ,)denizimmmmm aaa kacta cikiyosunnnn yolaaaaa ?
![]()
Uykunu al enazndan balim gerci otbste uyrsun:)))Ooooowwwww hadi bakalım yeşommmm beklerim senin koca danadan bi süprizzzzzBakalım neler yaoıcakkkkk
Aynen bebeğimmm alarmı kurarumda erken yatma konusunda söz verememm![]()
ayyy hadiii bakalimmm kusummmmSabah 8de otobüsüm bebeğimmmmnnn 7.10da servis alıcakkkkk ,)
Sizinki gibi foto çekilelimde koyarım beeğim.. Hem gizemli çok afişe olmuyo hemde çok güzeeeell.. Aşk kokuluuu:)
Iyi yaptn kusum yaa bnmde ckp deeli gbi alsvers yapmam lazm :)) bnde iyiym sukur kuzum annem amlyt oldu bgun kostrmaca gectiiyiyimmm damlammmm ama cok yorgunummmm işten sonra annemle alisverise gittik gene tutamadim kendimi biseyler aldimmmmmmmsen nasilsin kusum
aa hadi ya neyi vardi kuzum? simdi nasil iyidir insallahhIyi yaptn kusum yaa bnmde ckp deeli gbi alsvers yapmam lazm :)) bnde iyiym sukur kuzum annem amlyt oldu bgun kostrmaca gecti
Çok şükür bebeğim yaaa allahın bi lütfu bizeee yakın olmasıııKıyamamki sana yaaa bu gece erken yat kuzucukkk gerçi yarın tatil yaaa uf unuttum bi an.. Iykusuz kalma hasta olursun snraaa
Vücut direncin düşeeeer
![]()
Iyi suan cok skur balim belinde beze vardi onu aldilaraa hadi ya neyi vardi kuzum? simdi nasil iyidir insallahh
iyi iyi balim cok sukurrr hemen iyilesir insallahIyi suan cok skur balim belinde beze vardi onu aldilar
INSALLAH balim ALLAH razi olsun dusindgn icn sagol demetimmiyi iyi balim cok sukurrr hemen iyilesir insallah
Yarın görüşürüüüüzzz bibikimmmm bende yatıyomm artıkkkk.) çok çok öpüyorummm svdiceğini görürsün rüyanda işşallaaaaah :)aynen baby uyku duzenım bozulunca bende bozuluyrm :))) ben yavastan yatacagmm bebegm ıyı geceler opuyrm cok yarın aksam gorusurukkkkkkk :)))
iyi geceler denizimmm bende kocamaaan optum seniiii :) iyi geceler kusummm sende askini gor insallahhhhh ruyada gormene de gerek yok yarin canli canliiii gorrr insaaalllaaaah :)Güzelliklerrrr ben yatıyprummmm.. Çok çok çok öpüyorum siziiiii.. İyi geceler fıstıklaaar.. İnşallah rüyamızda aşklarımızı görürürüüüüüz:)
Kızlaaar herkese iyi haftasonlarıııııBen şuanda burdur-bucak-antalya otobüsünün içindeyimmmm
Sanrım gerçekten gidiyorum ben burdura yaaaa
Hepiniiiziii çok fazla, büssürü öpüyommm.. Akşama görüşürüz inşalah güzellikler
![]()
Kızlaaar herkese iyi haftasonlarıııııBen şuanda burdur-bucak-antalya otobüsünün içindeyimmmm
Sanrım gerçekten gidiyorum ben burdura yaaaa
Hepiniiiziii çok fazla, büssürü öpüyommm.. Akşama görüşürüz inşalah güzellikler
![]()
günaydın canlarımmmmmm
bebeğimmm herhalde artık varmışsındır veya az yolun kalmıştır, sana çooook güzel bir cumartesi diliyorumm fıstığımmm akşama cici cici anlatırsın bize, çook öptümmAllah a emanetsin fıstığımm iyi yolculuklar
Tatlı götürsün çarşıdan gelince yavrum hihihi=))) Sağsalim gidip gelmek nasip olsun yavrucumm kaçta otobüsün:)
Bir karşılaşamadık be kuzum
ahh ahh salvomm güzellll düşünn:) nasıl geçti günün bakalım:)
Günaydın yarenlerrrrr![]()
Sevdicek aradı keyfi yerindeymiş yazıcı olmuş nasıl rahatladım anlatamam yaa![]()
Günaydın kuzumm aaa gidiyorsun ciddennnnn ne güzel yaaaaa bizde seni öpüyoruzz kuzucummmm
Günaydın tatlımmmmmm napıyosunn![]()
Ben yazıcı olsun paçayı kurtarır diye düşünüyordum kuzu en sonunda da oldu vallagünaydınn canımmm
ohh misss, inan bana çok rahat edecek, benim sevdicek de yazıcıtelefon işini naptınız bebeğimm eğer telefonu yoksa yakında o da olur
![]()