Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

asker yolu beklemiş insanlarsınız sonuçta, şurda bikaç ay keyifli şekilde düğünü bekleseniz ne olur ki

dün çok atarlıydım bugun de polyannayım yaa, hiç ortam yok

Hahaha :)
Sana ayak uydurmak zor o zaman..

Bu arada, görgüsüz insanlardan nefret ediyorum ya!
Yani kendilerini nasıl aşağılatıyorlar? Neyin kafasını yaşıyorlar bi çözebilsem?
:26:

Hahaha :)
Sana ayak uydurmak zor o zaman..

Bu arada, görgüsüz insanlardan nefret ediyorum ya!
Yani kendilerini nasıl aşağılatıyorlar? Neyin kafasını yaşıyorlar bi çözebilsem?
:26:

ben ikizler burcuyum canım, benm içimde 4 5 tane daha nurdan var, hangisi o gün diğerlerini döverse o modda yaşıyorum

hayırdır canım, kim kızdırdı seni

Kim o görgüsüz ki:26:

Mesela altın pazarlığı yapanlar canım, şu gram' dan şu kadar bilezik olacak diyenler..
Düğüne giderken takıp takıştırıp bunlar daha yarısı, daha var diyen, ay durun ben bir kendimi göstereyim diye oynamaya piste çıkan..
Hala hayretler içerisindeyim..

ya bizim evleneceğimiz gün yoksa hiç :18::18::18:

ben ikizler burcuyum canım, benm içimde 4 5 tane daha nurdan var, hangisi o gün diğerlerini döverse o modda yaşıyorum

Kızmak değil de, insanlar kendi kendine kendilerini kıskandığını düşünür ya etrafındakilerin, gözün çarpsa, nasıl baktı ama kollarıma derler.

Anında kıskanç damgasını yeriz, benim başıma gelmedi ama o ortamda olsam kesin gelirdi.

Senin bileziklerinden millete ne? Durun ben bi kendimi göstereyim, onlar on katı değer katıyor sana yani..

Benim de pek dengeli olduğum söylenemez, bende ruh halimin kafasını yaşarım çoğu zaman, bazen çok eğlenceli neşeli, bazende hiç sebep yokken duygusallığın dibine vurmuş, dünya' nın bütün yükü üzerindeymiş gibi acılı, kahırlı 5 dk. da değişir bütün işler hesabı..
Ayın konumu, dolunay falan yengeç burcu insanıyım..

ya bizim evleneceğimiz gün yoksa hiç :18::18::18:

o zaman sanırım hayatımız boyunca yalnız kalırız

hiç anlamadım ki kime kızdıgını

aman ne güzel işte, böyle olunca canımız hiç sıkılmıyor

kızlar biraz önce annesi aradı beni konuştuk..ablanın tanışmada ailesi ne getirdi dedi bende hatırlayamadım ne gelmişti acaba sesi de neşeliydi sanırım o meseleyi hiç farketmemiş bile

o zaman sanırım hayatımız boyunca yalnız kalırız

hiç anlamadım ki kime kızdıgını

aman ne güzel işte, böyle olunca canımız hiç sıkılmıyor

Kız, biri var görgüsüzün önde gideni, kalkmış takı pazarlığı yapmış, almış sonra o takıları takmış takıştırmış komşu düğününe gitmiş, bir de demiş ki durun ben bi kendimi göstereyim ve piste fırlamış. Kollarına bakıcaklar ya..

Sürekli dilinde takılan bilezikleri, gramı, seti, kelepçesi, saati..
Ne insanlar var ya?
Çok garip geliyor bana ya, insanın değeri altınla mı ölçülüyor?

Kızmak değil sadece bir bayan olarak karşıyım, bana farklı şeyler düşündürüyor..

kızlar biraz önce annesi aradı beni konuştuk..ablanın tanışmada ailesi ne getirdi dedi bende hatırlayamadım ne gelmişti acaba sesi de neşeliydi sanırım o meseleyi hiç farketmemiş bile

sen de amma meraksızmışsın yaa, insan ablasına ne geldigini hatırlamaz mı aman neyse ki sorun yokmuş hazırlıklar tam gaz devam

annen babanla konuşmuş mu :18:

bende pek sevmem takıyı ha alırlar adettendir ama takıp da düğün dernek gitmem
ama trabzon setleri son zamanlarda favorim gerdanlığı çok güzel bak bunu alsalar takarım yok demem

sen de amma meraksızmışsın yaa, insan ablasına ne geldigini hatırlamaz mı aman neyse ki sorun yokmuş hazırlıklar tam gaz devam

annen babanla konuşmuş mu :18:

daha iki sene oldu ama ben unuttum neyse sorarım ablama, şimdi onlarda ilk ya acemiler bizimde adeti bilmiyorlar kadın biraz evhamlı mahcup olmak istemiyor gibi :26:
canım açmadım telefon anneme babam yanındadır, konuşmuştur kesin eve gidince öğrenirim

bende pek sevmem takıyı ha alırlar adettendir ama takıp da düğün dernek gitmem
ama trabzon setleri son zamanlarda favorim gerdanlığı çok güzel bak bunu alsalar takarım yok demem

trabzon setlerinin işçiliği çok fazla bana işçiliksiz aldırdılar illa ihtiyaç olurda satarsak diye zarar etmeyelim diye düşündüler

Valla o zaman pasta falan alsınlar, annene de küçük bir hediye sana da bir demet çiçek bana en mantıklı gelen bu

trabzon setlerinin işçiliği çok fazla bana işçiliksiz aldırdılar illa ihtiyaç olurda satarsak diye zarar etmeyelim diye düşündüler

pasta yada baklava uygun olur aman bunları da mı ben düşünücem sorarlar konu komşuya öğrenirler
çok çok ihtiyaç olmadıkça set satılmaz ama ya zaten çok fark oluyormuş satınca :26:

seninki nasıl bişey merak ettim

valla bana sormadılar bu tip şeylerde, keşke soraydılar bi çok problem alaşağı edilirdi belki
lunamoon'ken konu açmıştım canım http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=701959 burdan bakabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…