- 3 Ekim 2010
- 11.501
- 3.820
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #9.441
asker yolu beklemiş insanlarsınız sonuçta, şurda bikaç ay keyifli şekilde düğünü bekleseniz ne olur ki
dün çok atarlıydım bugun de polyannayım yaa, hiç ortam yok
Hahaha :)
Sana ayak uydurmak zor o zaman..
Bu arada, görgüsüz insanlardan nefret ediyorum ya!
Yani kendilerini nasıl aşağılatıyorlar? Neyin kafasını yaşıyorlar bi çözebilsem?:26:
Hahaha :)
Sana ayak uydurmak zor o zaman..
Bu arada, görgüsüz insanlardan nefret ediyorum ya!
Yani kendilerini nasıl aşağılatıyorlar? Neyin kafasını yaşıyorlar bi çözebilsem?:26:
Kim o görgüsüz ki:26:
ama 8 yıl diyotsun canım çok normalki bu durumgerçi insanın bir ölecegi gün, bir de evlenecegi gün doğarken belli oluyormuş daha, o yuzden kaderimizi yaşıyoruz işte Rabbim hayırlısını versin de isterse kış ortasında olsun, ondan gelene ammenaa
ben ikizler burcuyum canım, benm içimde 4 5 tane daha nurdan var, hangisi o gün diğerlerini döverse o modda yaşıyorum
hayırdır canım, kim kızdırdı seni
ben ikizler burcuyum canım, benm içimde 4 5 tane daha nurdan var, hangisi o gün diğerlerini döverse o modda yaşıyorum
hayırdır canım, kim kızdırdı seni
ya bizim evleneceğimiz gün yoksa hiç :18::18::18:
Kızmak değil de, insanlar kendi kendine kendilerini kıskandığını düşünür ya etrafındakilerin, gözün çarpsa, nasıl baktı ama kollarıma derler.
Anında kıskanç damgasını yeriz, benim başıma gelmedi ama o ortamda olsam kesin gelirdi.
Senin bileziklerinden millete ne? Durun ben bi kendimi göstereyim, onlar on katı değer katıyor sana yani..
Benim de pek dengeli olduğum söylenemez, bende ruh halimin kafasını yaşarım çoğu zaman, bazen çok eğlenceli neşeli, bazende hiç sebep yokken duygusallığın dibine vurmuş, dünya' nın bütün yükü üzerindeymiş gibi acılı, kahırlı 5 dk. da değişir bütün işler hesabı..
Ayın konumu, dolunay falan yengeç burcu insanıyım..
kızlar biraz önce annesi aradı beni konuştuk..ablanın tanışmada ailesi ne getirdi dedi bende hatırlayamadım ne gelmişti acabasesi de neşeliydi sanırım o meseleyi hiç farketmemiş bile
o zaman sanırım hayatımız boyunca yalnız kalırız
hiç anlamadım ki kime kızdıgını
aman ne güzel işte, böyle olunca canımız hiç sıkılmıyor
bana çiçek çikolata gelmişti isteme gibi
kızlar biraz önce annesi aradı beni konuştuk..ablanın tanışmada ailesi ne getirdi dedi bende hatırlayamadım ne gelmişti acabasesi de neşeliydi sanırım o meseleyi hiç farketmemiş bile
Kız, biri var görgüsüzün önde gideni, kalkmış takı pazarlığı yapmış, almış sonra o takıları takmış takıştırmış komşu düğününe gitmiş, bir de demiş ki durun ben bi kendimi göstereyim ve piste fırlamış. Kollarına bakıcaklar ya..
Sürekli dilinde takılan bilezikleri, gramı, seti, kelepçesi, saati..
Ne insanlar var ya?
Çok garip geliyor bana ya, insanın değeri altınla mı ölçülüyor?
Kızmak değil sadece bir bayan olarak karşıyım, bana farklı şeyler düşündürüyor..
çiçek almasalar olmaz mı zaten isteme ve nişanda da çiçek olacak..başka ne getirilebilir ki ne desem alacaklar
sen de amma meraksızmışsın yaa, insan ablasına ne geldigini hatırlamaz mıaman neyse ki sorun yokmuş hazırlıklar tam gaz devam
annen babanla konuşmuş mu :18:
bende pek sevmem takıyı ha alırlar adettendir ama takıp da düğün dernek gitmem
ama trabzon setleri son zamanlarda favorim gerdanlığı çok güzel bak bunu alsalar takarım yok demem
Valla o zaman pasta falan alsınlar, annene de küçük bir hediye sana da bir demet çiçek bana en mantıklı gelen bu
trabzon setlerinin işçiliği çok fazlabana işçiliksiz aldırdılar illa ihtiyaç olurda satarsak diye zarar etmeyelim diye düşündüler
valla bana sormadılar bu tip şeylerde, keşke soraydılar bi çok problem alaşağı edilirdi belkipasta yada baklava uygun olur aman bunları da mı ben düşünücem sorarlar konu komşuya öğrenirler
çok çok ihtiyaç olmadıkça set satılmaz ama ya zaten çok fark oluyormuş satınca :26:
seninki nasıl bişey merak ettim
valla bana sormadılar bu tip şeylerde, keşke soraydılar bi çok problem alaşağı edilirdi belki
lunamoon'ken konu açmıştım canım http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=701959 burdan bakabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?