Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ceren yok ama
tatlı olarak sütlü tatlı yapacağım, pohaça türü, kurabiye, bide bizim oraya has kete var annem onu yapalım diyor..tabi biz bunları yarın nasıl yetiştircez :18:

sütlü tatlıyı ve kurabiuyeleri de bu akşamdan yapabilirsiniz canım

ceren yok ama
tatlı olarak sütlü tatlı yapacağım, pohaça türü, kurabiye, bide bizim oraya has kete var annem onu yapalım diyor..tabi biz bunları yarın nasıl yetiştircez :18:

ceren buralardaydı merak etme gelir birazdan ilgilenir o da seninle

kete yerken çok dökülen bişey degil mi canım yaa, zor yemesinler sonra bide onu :26:

ablan var, sen varsın annen var, e bi zahmet de yenge de geliversin hep beraber bitirirsiniz bu akşamdan da başlarsınız hem yapmaya yetişir hepsi

off canım bunlar da ne hepsini yapasım geldi
tanışma ya bu çok çeşide gerek yok sanki :26: ama bunların iki katını nişanda yapıcam açık büfe ohh
puf puf böreği hazır yufkadan mı yapılıyor :26:

bekliyorummm

yemekten sonra oturmaya gelecekler di mi

evet tatlım yemekten sonra akşam 8 gibi falan geleceklermiş

az dimi yaaa bende bi kaç çeşit daha ekliyim tanışma in hepsini yapmazsın zaten canım börek değil canım poğaça ama hamurunu kendin yapıyorsun mayalanıyo pamuk gibi çok güzel oluyor

sütlü tatlıyı ve kurabiuyeleri de bu akşamdan yapabilirsiniz canım

evet canım öyle yapacağız yoksa yarın temizlik faslı da var zor olur

ablam işte canım dersanede çalıştığı için pazartesi tatili var..yani akşam iş çıkışı gelecekler onlar..yengemde allahlık hala konuşmuyor benle bende tabi ki
canım valla kimseye muhtaçlığım yok gerekirse yarın şafaktan kalkar yaparız her şeyi

az dimi yaaa bende bi kaç çeşit daha ekliyim tanışma in hepsini yapmazsın zaten canım börek değil canım poğaça ama hamurunu kendin yapıyorsun mayalanıyo pamuk gibi çok güzel oluyor

olur olur sen bana ekleme yap o zman mayalı pohça gibi bişey onu da yaparız
5 çeşit olacak az mı olur ki bilemedim :26:

bu akşamdan başlayıp halledersiniz canım siz

hakkından geliriz Allahın izniyle bu günleri de gördük ya çok şükür
ayy nurdanım bana diyordun ya babana söyle söyle diye şimdiki aşamaya bak bide nasıl gelişiyor her şey

zaman hızlı geçiyor selenimm daha duurr bu bişey degil, hele bi söz olsun nişan olsunn düğün hazırlıkları falan ohoooo daha çok işimiz vaarrr

zaman hızlı geçiyor selenimm daha duurr bu bişey degil, hele bi söz olsun nişan olsunn düğün hazırlıkları falan ohoooo daha çok işimiz vaarrr

bana bunlar bile nasıl büyük aşamalar geliyor anlatamam, babama söyleyebileceğimizi hiç sanmıyordum o zaman benim düğüne kadar hiç bi yere kaybolmayın, yada hepimiz birbirimizi everelim el birliğiyle sende katılacaksın aramıza daha dur

oyy maşallah bayramdan sonra olacak öyleyse
evde mi olacak salonda mı canım, ne giyeceksin anlatsana

önce ali tanışmaya gelicek babamla babam zaten biliyo hatta kendi dedi ramazanda gelir :)
ondan sonra ailesi gelicek onların tanışma ve istemeleri bir olcak o gün akşam yemegi vercez yemekten sonra isteme olcak kahveler içilcek inşallah :)
1 hafta sonrada tekrar gelcekler yüzükler takılcak aile arasında bi söz olcak o gün çok fazla planım var zaten :)
1 ocakda alinin doğum günü nişanı o zaman istiyoruz :) dışarda aile arasında bi akşam yemegi havasında istiyoruz hatta hediyelik olarak kar küresi düşünüyorum
ama bana kalsa söz nişan bir arada olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…