- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.061
ceren yok ama
tatlı olarak sütlü tatlı yapacağım, pohaça türü, kurabiye, bide bizim oraya has kete var annem onu yapalım diyor..tabi biz bunları yarın nasıl yetiştircez :18:
ceren yok ama
tatlı olarak sütlü tatlı yapacağım, pohaça türü, kurabiye, bide bizim oraya has kete var annem onu yapalım diyor..tabi biz bunları yarın nasıl yetiştircez :18:
zeytinyağlı yaprak sarma
su böregi
kıymalı gül böregi
puf puf poğaça
meyveli kek
kurabiye
patates salatası
elmalı tart
pasta
cupcake
makaronlar
krep kanepeler
çikolatalı marshmallow:) söz günü için ben bunu düşünüyorum canım :) puf puf poğaçayı kesinlikle tavsiye ederim
o esnada sigara içmeye çıkmıştı bi arkadaş, burhanı da beni de tanıyor ama ilk defa yanyana gördü, o benm sarılmamaı görünce ohaa dedi zatenartık hayal et yani nasıl sarılmışım ama ben hiç beklemiyordum ya bi an görünce şok oldum yaa supriz yapmak istemiş ondan gelmeden haber vermemiş ki daha toplantılar devam ediyorken kaçmış yani düşün
adresi gönder çirkin resmimiz hemen geliyor
yemekten sonra oturmaya gelecekler di mi
off canım bunlar da ne hepsini yapasım geldi
tanışma ya bu çok çeşide gerek yok sanki :26: ama bunların iki katını nişanda yapıcam açık büfe ohh
puf puf böreği hazır yufkadan mı yapılıyor :26:
bekliyorummm
evet tatlım yemekten sonra akşam 8 gibi falan geleceklermiş
sütlü tatlıyı ve kurabiuyeleri de bu akşamdan yapabilirsiniz canım
ceren buralardaydı merak etme gelir birazdanilgilenir o da seninle
kete yerken çok dökülen bişey degil mi canım yaa, zor yemesinler sonra bide onu :26:
ablan var, sen varsın annen var, e bi zahmet de yenge de geliversin hep beraber bitirirsinizbu akşamdan da başlarsınız hem yapmaya yetişir hepsi
az dimi yaaa bende bi kaç çeşit daha ekliyim tanışma in hepsini yapmazsın zaten canım börek değil canım poğaça ama hamurunu kendin yapıyorsun mayalanıyo pamuk gibi çok güzel oluyor
olur olur sen bana ekleme yap o zman mayalı pohça gibi bişey onu da yaparız
5 çeşit olacak az mı olur ki bilemedim :26:
olur olur sen bana ekleme yap o zman mayalı pohça gibi bişey onu da yaparız
5 çeşit olacak az mı olur ki bilemedim :26:
yolladımmm
tanışma için bence yeterli canım zaten söz nişanda bildiğin ne varsa yaparsın:)
yetrli olur bencee
ablam işte canım dersanede çalıştığı için pazartesi tatili var..yani akşam iş çıkışı gelecekler onlar..yengemde allahlık hala konuşmuyor benle bende tabi ki
canım valla kimseye muhtaçlığım yok gerekirse yarın şafaktan kalkar yaparız her şeyi
çok tatlısınızzz Allah devamını getirsin inş
bu akşamdan başlayıp halledersiniz canım siz
çok tatlısınızzz Allah devamını getirsin inş
tamamdır o zaman kızlar sağolun :114: daha istemesi nişanı daha çok çeşit yaparız biz
hakkından geliriz Allahın izniyle bu günleri de gördük ya çok şükür
ayy nurdanım bana diyordun ya babana söyle söyle diye şimdiki aşamaya bak bide nasıl gelişiyor her şey
o günleri bi görelimde neler neler yaparız 2 ayım kaldı bu ayı saymıyorumm
hakkından geliriz Allahın izniyle bu günleri de gördük ya çok şükür
ayy nurdanım bana diyordun ya babana söyle söyle diye şimdiki aşamaya bak bide nasıl gelişiyor her şey
zaman hızlı geçiyor selenimmdaha duurr bu bişey degil, hele bi söz olsun nişan olsunn düğün hazırlıkları falan ohoooo daha çok işimiz vaarrr
oyy maşallah bayramdan sonra olacak öyleyse
evde mi olacak salonda mı canım, ne giyeceksin anlatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?