- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.041
dün bütün gün telde konuşup msj laştık zaten, gelmek istediginden adım gibi emindim gelemeseydi hiç bozulmayacaktımama o yorgunluguna ve işlerine ragmen işten kaçığp geldi gönlümde en yüksek mertebede şuan
bide en son aradı biz bi mekandaydık, çıkabilirsem çıkacam ama hala devam ediyor dedi, kimler var falan dedi konuştuk. saat 9.30 falandı. bi ara ben tel le konuşmak için dışarı çıkıyordum o meger gelmiş benm haberim yok, ben onu bi anda görünce bi atladım boynunabi arkadaş vardı ilk defa gördü bizi yanyana ohaaa dedi düşün nasıl atlamışım yani
sen zaten biliyorsun tüm gelişmeleri
Benim derdim hiç bitmiyor ya:26: Bugün düğünde sözde giydiğim elbiseyi giyeceğim ama üstüne ne alayım burda hava yağmurlu şalım var o olur mu acaba ceket falan çok kel alaka olacak çünkü
Biz neden hiç bir şey bilmiyoruz acaba
ayyy sen böyle anlatınca ben sizi sevgili sandımbu iş olur valla maşallah
Benim derdim hiç bitmiyor ya:26: Bugün düğünde sözde giydiğim elbiseyi giyeceğim ama üstüne ne alayım burda hava yağmurlu şalım var o olur mu acaba ceket falan çok kel alaka olacak çünkü
Biz neden hiç bir şey bilmiyoruz acaba/I]
gizeme dün gece whatsap tan canlı yayın yaptım da ondan biliyor canımyukarıda yazdım ama istersen hepsini ayrı ayrı tekrar anlatabilirim hiç sorun degil
kızlar yarın büyük günazıcık benle ilgilensenize hepinizi bir arada bulmuşken
1)ikram olarak neler yapsak :26: bu akşamdan sarma saracağız başka :26:
2)kahve vermemiz uygun olur mu yoksa çay mı verelim sadece
ikram olaraaak, cerene sor benceee
bi de çay daha uygun olur, kahveye gerek yok bence diye düşünüyorumm
yeterli gelmedi bana onlar başka neler olduayrıca resim bize yok mu
mail adresini unuttum ben sen yolla bana özelden sana da atayım hemenama resim çok kötü baştan söyleyim biz ne güzel benm tel den resimleri bakıyorduk, arkadaş bi anda flaşı patlatınca ürkmüşüz resmen aslında o resmdeki kadar çirkin degiliz yani
bi daha anlatayım o zaman sanadün öğlen aradı beni bugunkü plan ne diye anlattım bende.en erken 9 gibi çıkarız ama o bile kesin degil ben mutlaka gelmeye çalışacam, sen gittigniz yerleri bana haber ver dedi, bu sayede de sürekli iletişim halindeydik zaten, sürekli mekan değiştirdigimiz içinde sürekli iletiştik yani
en son 9.30 da aradı beni kimlesiniz napıyosunuz falan diye. bizim hala devam ediyor ama gelmeye çalışacam dedi. sonra saat 10 gibi arkadaşımı aramam gerekti, ben tam dışarı çıkarken bi baktım burhan gelmişresmen atladım boynuna görünbce supriz yapcaktım sana ne işin var burda falan dedi, sonra çıktım yanına. yarım saatlik gelebildim ancak çokyorgunum dedi, olsun geldin ya yeter bana dedim bende ama biz mekandan kalkana kadar kaldı bizimle, gidemedi sürekli konuştuk zaten o süre içinde ama arkadaşlarım bile diyor, yorgunluktan resmen yüzü çökmüş diye o haline ragmen geldi
hatta bi ara benm tel e doğum günü msj ı geldi ona cevap yazıyrdum ben, arkadaşlar görmüş benm tel e bakıyormuş o damsj attıgım kişi de erkekti
öyle yanii, sonrada tekrardan sarılarak ayrıldık iştee
tanışmaya mı geliyorlar canım
ayy ne güzel gelişmeler olmuş, çok sevindim..
sende artık anlaşılan içinde tutamıyorsun o sarılma sahnesini görmek isterdim
bence bundan sonrası çok güzel olacak
maili de hemen atıyorum özelden canm belkiyorum resmi
evet canım aileler tanışacak
hemen ilgileniyorum seninlee
ikram işlerini hemen gizeme devrediyorumkahve de bence isteme gibi olur, çay daHA uygun sanki
ayy ne güzel gelişmeler olmuş, çok sevindim..
sende artık anlaşılan içinde tutamıyorsun o sarılma sahnesini görmek isterdim
bence bundan sonrası çok güzel olacak
maili de hemen atıyorum özelden canm belkiyorum resmi
dimi olmaz kahve istemeye gelmiş gibi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?