Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Benim derdim hiç bitmiyor ya:26: Bugün düğünde sözde giydiğim elbiseyi giyeceğim ama üstüne ne alayım burda hava yağmurlu şalım var o olur mu acaba ceket falan çok kel alaka olacak çünkü

ayyy sen böyle anlatınca ben sizi sevgili sandım bu iş olur valla maşallah

Benim derdim hiç bitmiyor ya:26: Bugün düğünde sözde giydiğim elbiseyi giyeceğim ama üstüne ne alayım burda hava yağmurlu şalım var o olur mu acaba ceket falan çok kel alaka olacak çünkü

gayet güzel olur canım şal ben hep şal alırım zaten düğünlerde elbise üzerine

Biz neden hiç bir şey bilmiyoruz acaba

he heeee kıskanmayalımmm

ayyy sen böyle anlatınca ben sizi sevgili sandım bu iş olur valla maşallah

ayyy böyle şeyler duyunca çok seviniyorum yaa teşekkür ederim canımm

doğru yaa havalar her yerde kötü dimi düğün kapalı mekanda olacak dimi canım :26: bence ceket giysen de olur içeride çıkartırsn

Biz neden hiç bir şey bilmiyoruz acaba /I]

gizeme dün gece whatsap tan canlı yayın yaptım da ondan biliyor canım yukarıda yazdım ama istersen hepsini ayrı ayrı tekrar anlatabilirim hiç sorun degil

şal olur canım ceket için hava sıcak
bende geçen gün arkadaşımın düğününe gidrken şal aldım elbisemin üstüne yağmur çoktu o gün hemde

kızlar yarın büyük gün azıcık benle ilgilensenize hepinizi bir arada bulmuşken
1)ikram olarak neler yapsak :26: bu akşamdan sarma saracağız başka :26:
2)kahve vermemiz uygun olur mu yoksa çay mı verelim sadece

ikram olaraaak, cerene sor benceee

bi de çay daha uygun olur, kahveye gerek yok bence diye düşünüyorumm

yeterli gelmedi bana onlar başka neler oldu ayrıca resim bize yok mu

mail adresini unuttum ben sen yolla bana özelden sana da atayım hemen ama resim çok kötü baştan söyleyim biz ne güzel benm tel den resimleri bakıyorduk, arkadaş bi anda flaşı patlatınca ürkmüşüz resmen aslında o resmdeki kadar çirkin degiliz yani

bi daha anlatayım o zaman sana dün öğlen aradı beni bugunkü plan ne diye anlattım bende.en erken 9 gibi çıkarız ama o bile kesin degil ben mutlaka gelmeye çalışacam, sen gittigniz yerleri bana haber ver dedi, bu sayede de sürekli iletişim halindeydik zaten, sürekli mekan değiştirdigimiz içinde sürekli iletiştik yani

en son 9.30 da aradı beni kimlesiniz napıyosunuz falan diye. bizim hala devam ediyor ama gelmeye çalışacam dedi. sonra saat 10 gibi arkadaşımı aramam gerekti, ben tam dışarı çıkarken bi baktım burhan gelmiş resmen atladım boynuna görünbce supriz yapcaktım sana ne işin var burda falan dedi, sonra çıktım yanına. yarım saatlik gelebildim ancak çokyorgunum dedi, olsun geldin ya yeter bana dedim bende ama biz mekandan kalkana kadar kaldı bizimle, gidemedi sürekli konuştuk zaten o süre içinde ama arkadaşlarım bile diyor, yorgunluktan resmen yüzü çökmüş diye o haline ragmen geldi

hatta bi ara benm tel e doğum günü msj ı geldi ona cevap yazıyrdum ben, arkadaşlar görmüş benm tel e bakıyormuş o da msj attıgım kişi de erkekti

öyle yanii, sonrada tekrardan sarılarak ayrıldık iştee

hemen ilgileniyorum seninlee

ikram işlerini hemen gizeme devrediyorum kahve de bence isteme gibi olur, çay daHA uygun sanki

ayy ne güzel gelişmeler olmuş, çok sevindim..
sende artık anlaşılan içinde tutamıyorsun o sarılma sahnesini görmek isterdim
bence bundan sonrası çok güzel olacak
maili de hemen atıyorum özelden canm belkiyorum resmi

tanışmaya mı geliyorlar canım

evet canım aileler tanışacak

zeytinyağlı yaprak sarma
su böregi
kıymalı gül böregi
puf puf poğaça
meyveli kek
kurabiye
patates salatası
elmalı tart
pasta
cupcake
makaronlar
krep kanepeler
çikolatalı marshmallow:) söz günü için ben bunu düşünüyorum canım :) puf puf poğaçayı kesinlikle tavsiye ederim

hemen ilgileniyorum seninlee

ikram işlerini hemen gizeme devrediyorum kahve de bence isteme gibi olur, çay daHA uygun sanki

ceren yok ama
tatlı olarak sütlü tatlı yapacağım, pohaça türü, kurabiye, bide bizim oraya has kete var annem onu yapalım diyor..tabi biz bunları yarın nasıl yetiştircez :18:

o esnada sigara içmeye çıkmıştı bi arkadaş, burhanı da beni de tanıyor ama ilk defa yanyana gördü, o benm sarılmamaı görünce ohaa dedi zaten artık hayal et yani nasıl sarılmışım ama ben hiç beklemiyordum ya bi an görünce şok oldum yaa supriz yapmak istemiş ondan gelmeden haber vermemiş ki daha toplantılar devam ediyorken kaçmış yani düşün

adresi gönder çirkin resmimiz hemen geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…