Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

senin için çok seviniyorum, sakın yanlış anlama :26:

kendim için üzülüyorum sadece... yorulduğumu hissediyorum bazen.. face'de arkadaşlarım evlilik, düğün, nişan, çocuk resimlerini paylaşırken, böyle olmak (üstelik sevdiğim ve beni seven biri varken) koyuyo bazen.. üniversite arkadaşlarımın %95i evli, mutlu, çocuklu... çocukları en az 2-3 yaşında...

Son düzenleme:

aa ben seni sözlü, nişana iki ay var sandım
biz sizden daha çok yol katetmişiz o zaman
sevgilim tanıştı ailemle şimdi sıra ailesinde
kar küresi fikri süper

valla benim hiç bir yere gitmeye niyetim yokk bence çocuklarımız olunca bile onların problemlerini konuşabiliriz hala burada

üzülme bitanemmm, senin de sözünü nişanını konuşacaz burda, biraz daha sabır

ohhh maşallah maşallahhh doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yemekten sonra oturmaya gelecekler di mi

örtmenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım olur mu öyle şey ne yanlış anlaması bende en az senin kadar üzülüyorum durumuna

biz iş durumundan beklemiştik bunca sene ama sizin çok şükür işleriniz var her şey yolunda..sen askerden dönene kadar sabredeceksin canım sonra ailene

zorla olsa da kabul ettireceksin eminim bi aşamadan sonra onlarda karşı koyamayacaklar..sen sevdiğinden eminsen sabret Rabbim doğru zmanı

bekliyordur

inşallah...

kabul etmezlerse, ömrümü yapayalnız geçirecem demektir....

valla benim hiç bir yere gitmeye niyetim yokk bence çocuklarımız olunca bile onların problemlerini konuşabiliriz hala burada

hehee çocuk problemi, kayınvalide derdi bence bu yola doğru gidiyoruz yavaştan

yok canım aliye kalsa her şey çoktan olup biter de babamın durumu kabul etmesi için zaman lazımm

erkek tarafı öyle canım hemen olsun istiyorlar, benim babamda hala bile çok konuşmaz benle bu konuyu düşün tanışma var yarın..kabullenemedi büyüdüğümü bence

kabul ederler canım niye etmesinler sen içini ferah tut pes etmee

aminnn

bugün face'de üniversitedeyken acayip feminist olan, ben asla ama asla evlenmem, diyen bi arkadaşımın nişan fotoğraflarını görünce + başka bir arkadaşımın 3.yaşına giren kızının doğum günü fotoğraflarını görünce + başka bir (30dan önce asla evlenmem diyen) arkadaşımın 5 yaşındaki oğluyla ana-oğul keyfi fotoğraflarını görünce depresyona girdim iyice

babam arada sorar bana herşey yolunda mı der ama öyle bi ses tonuyla sorar ki bişey anlatmak imkansızz
azıcık suratım asık olsa hemen annemi yollar yanıma sor bakıyım çocuk mu üzmüş nolmuş bak böyle üzerse vermem diyomuş ne olsa ondan biliyo

ayy kıyamam ne güzel yaaa

ben bizimkilere yüzüm asık, canım sıkkınken bile yüzümü güldürüp neşemi yerine getirenin sevdiceğim olduğunu anlatamıyorum bi türlü..

Son düzenleme:

henuz 2015 mayıs da evlenecegimizden haberi yok ama

inşallah...

kabul etmezlerse, ömrümü yapayalnız geçirecem demektir....

sevdigin insanla geçireceksin sen ömrünü

nasıl yokkk dün çocuğun boynuna atlamışsın yaa hatun

yani evett atladım ama henuz evlenecegimizden haberi yok ki

hehee çocuk problemi, kayınvalide derdi bence bu yola doğru gidiyoruz yavaştan

bence çok da güzel olur valaa şurda kocalarımızı ve kayınvalidelerimizi çekiştirsek fena mı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…