- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.101
aminnn
bugün face'de üniversitedeyken acayip feminist olan, ben asla ama asla evlenmem, diyen bi arkadaşımın nişan fotoğraflarını görünce + başka bir arkadaşımın 3.yaşına giren kızının doğum günü fotoğraflarını görünce + başka bir (30dan önce asla evlenmem diyen) arkadaşımın 5 yaşındaki oğluyla ana-oğul keyfi fotoğraflarını görünce depresyona girdim iyice
aminnn
bugün face'de üniversitedeyken acayip feminist olan, ben asla ama asla evlenmem, diyen bi arkadaşımın nişan fotoğraflarını görünce + başka bir arkadaşımın 3.yaşına giren kızının doğum günü fotoğraflarını görünce + başka bir (30dan önce asla evlenmem diyen) arkadaşımın 5 yaşındaki oğluyla ana-oğul keyfi fotoğraflarını görünce depresyona girdim iyice
bi askerden gelsin bak gör neler olcak nasıl bi telaşın içine girceksin herşey yolunda olcak ben eminimm
seninde hediyeliklerini kıyafetlerini düşünür fikir veririz beraberce
gizemm bence biz hatayı büyük konuşmayarak yaptıkbiz de zamanında asla evlenmem deseydik şlimdiye çoluk çocuga karışmıştık
ayy kıyamam ne güzel yaaa
ben bizimkilere yüzük asık, canım sıkkınken bile yüzümü gldürüp neşemi yerine getirenin sevdiceğim olduğunu anlatamıyorum bi türlü..
sanırım
ben hayatımda kimse yokken bile hep 25-26 yaşında evlenirim, 28 yaşında da nasipse anne olurum diyordum
28 oldum ve daha sözlü bile değilim..
yani evett atladım ama henuz evlenecegimizden haberi yok ki
bu kadar korktuğuna, üzüldüğüne değmeyecek biliyosun demi:) 2 ay sonra gör bak neler olacakayy kıyamam ne güzel yaaa
ben bizimkilere yüzük asık, canım sıkkınken bile yüzümü gldürüp neşemi yerine getirenin sevdiceğim olduğunu anlatamıyorum bi türlü..
henuz 2015 mayıs da evlenecegimizden haberi yok ama
yani evett atladım ama henuz evlenecegimizden haberi yok ki
sen anlatmasanda onlar bilir canım ve sonunda senin istediğini kabul ederlerniye bu kadar karşı çıkıyorlar ki? bende çok korkuyodum babam kabul etmez diye hatta babama telefonda söyledim sevgilim olduğunu nasıl gaza geldiysem artık
bence bir an önce evlenme tekifi et
mihuhahahyavaş ol naz hanım, kaptırma kendini emin adımlarla git, öyle atlamada adamın boynuna
kısmet bu işler canım yaaikimizde hatalı ilişkilerden hatta nişanndan dönmüşüz, böyle olunca da o kadar da üzülmüyorıum aslında yalnız olduguma ya yanlış bir evlilik yapsaydık daha mı iyi olurdu öyle düşün
bu kadar korktuğuna, üzüldüğüne değmeyecek biliyosun demi:) 2 ay sonra gör bak neler olacak
sonunda kazanan sen olcaksınn
etmesine ederim de tek taşı takamaz şimdi, sonra kavga ederiz yoktan yere
babam arada sorar bana herşey yolunda mı der ama öyle bi ses tonuyla sorar ki bişey anlatmak imkansızz
azıcık suratım asık olsa hemen annemi yollar yanıma sor bakıyım çocuk mu üzmüş nolmuş bak böyle üzerse vermem diyomuş ne olsa ondan biliyo
Olacak olacak :))) belkim düğününe de gelirik ben ve o uyuzcukyani evet orası öyle.. o zaman ruhumun eşini bulamadan herhangi biriyle evlenmiş olacaktım..
öyle mi diyosunnumarım siz haklı çıkarsınız kızlar..
inşallahhh
etmesine ederim de tek taşı takamaz şimdi, sonra kavga ederiz yoktan yere
off yaaaanapayımm supriz yapmış oda tahmın etmeliydi başına gelecekleri
Olacak olacak :))) belkim düğününe de gelirik ben ve o uyuzcuk
bende benimkine edecem sonunda teklif tabi evlenme hevesim kaçtı orası da ayrı bi mevzu :106:
inşallah...
kabul etmezlerse, ömrümü yapayalnız geçirecem demektir....
babalar öyle kıyamıyorlar sanırım, turşumuzu da kuracak değiller yani
yok öyle hemen vazgeçmek direneceksiniz, ki zaten bu kadar korktuğunda değmeyecek baban çok da olumsuz değildi en son ki konuşmanızda
yani evet orası öyle.. o zaman ruhumun eşini bulamadan herhangi biriyle evlenmiş olacaktım..
:
o ayrıntıyı ben atlamışım
hee evlencem ben tutmasınlar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?