Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

bi askerden gelsin bak gör neler olcak nasıl bi telaşın içine girceksin herşey yolunda olcak ben eminimm
seninde hediyeliklerini kıyafetlerini düşünür fikir veririz beraberce

gizemm bence biz hatayı büyük konuşmayarak yaptık biz de zamanında asla evlenmem deseydik şlimdiye çoluk çocuga karışmıştık

bi askerden gelsin bak gör neler olcak nasıl bi telaşın içine girceksin herşey yolunda olcak ben eminimm
seninde hediyeliklerini kıyafetlerini düşünür fikir veririz beraberce

bi gelse o günleeerrr

gizemm bence biz hatayı büyük konuşmayarak yaptık biz de zamanında asla evlenmem deseydik şlimdiye çoluk çocuga karışmıştık

sanırım

ben hayatımda kimse yokken bile hep 25-26 yaşında evlenirim, 28 yaşında da nasipse anne olurum diyordum

28 oldum ve daha sözlü bile değilim..

ayy kıyamam ne güzel yaaa

ben bizimkilere yüzük asık, canım sıkkınken bile yüzümü gldürüp neşemi yerine getirenin sevdiceğim olduğunu anlatamıyorum bi türlü..

sen anlatmasanda onlar bilir canım ve sonunda senin istediğini kabul ederler niye bu kadar karşı çıkıyorlar ki? bende çok korkuyodum babam kabul etmez diye hatta babama telefonda söyledim sevgilim olduğunu nasıl gaza geldiysem artık

sanırım

ben hayatımda kimse yokken bile hep 25-26 yaşında evlenirim, 28 yaşında da nasipse anne olurum diyordum

28 oldum ve daha sözlü bile değilim..

kısmet bu işler canım yaa ikimizde hatalı ilişkilerden hatta nişanndan dönmüşüz, böyle olunca da o kadar da üzülmüyorıum aslında yalnız olduguma ya yanlış bir evlilik yapsaydık daha mı iyi olurdu öyle düşün

ayy kıyamam ne güzel yaaa

ben bizimkilere yüzük asık, canım sıkkınken bile yüzümü gldürüp neşemi yerine getirenin sevdiceğim olduğunu anlatamıyorum bi türlü..
bu kadar korktuğuna, üzüldüğüne değmeyecek biliyosun demi:) 2 ay sonra gör bak neler olacak
henuz 2015 mayıs da evlenecegimizden haberi yok ama
yani evett atladım ama henuz evlenecegimizden haberi yok ki

mihuhahah yavaş ol naz hanım, kaptırma kendini emin adımlarla git, öyle atlamada adamın boynuna

Son düzenleme:

yani evet orası öyle.. o zaman ruhumun eşini bulamadan herhangi biriyle evlenmiş olacaktım..

bu kadar korktuğuna, üzüldüğüne değmeyecek biliyosun demi:) 2 ay sonra gör bak neler olacak

öyle mi diyosunn umarım siz haklı çıkarsınız kızlar..

sonunda kazanan sen olcaksınn

inşallahhh

babalar öyle kıyamıyorlar sanırım, turşumuzu da kuracak değiller yani

yani evet orası öyle.. o zaman ruhumun eşini bulamadan herhangi biriyle evlenmiş olacaktım..

öyle mi diyosunn umarım siz haklı çıkarsınız kızlar..

inşallahhh
Olacak olacak :))) belkim düğününe de gelirik ben ve o uyuzcuk
etmesine ederim de tek taşı takamaz şimdi, sonra kavga ederiz yoktan yere

off yaaaa napayımm supriz yapmış oda tahmın etmeliydi başına gelecekleri
bende benimkine edecem sonunda teklif tabi evlenme hevesim kaçtı orası da ayrı bi mevzu :106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…